Zatial som si vyhrabal, ze tato vidlica ma dobru povest - cena/vykon, aj odozvy na Slovensku i v Cesku. Nenachadzam rozdiel v RLD, LOD a LOC. To je prva otazka, druha otazka je na tuning - co dobreho prida, robi to niekto v Kosiciach?
PS Potrebujem to uz len na dojazd , viem ze su urcite aj lepsie, ale viac investovat nechcem.
dolial som olej so spodu do oboch nôh. chcel som skontolovať aj zhora, ale len tú stranu kde sa dofukuje, ani to sa mi nepodarilo, lebo 27mička mi tam nevojde.
Jo bola dlho hore nohami. inak som tam ten olej zo spodu naliať nevedel
tak pevne verím že olej ztečie a bude ok. napadlo to aj mňa, ale pre istotu som napísal aj sem.
Potreboval by som poradiť.
Mám E*****na TAD 2010 s QR15, ale nie z TT. Zatial ešte laborujem s tlakom a hľadám tú správnu hodnotu, ale potreboval by som inšpiráciu ohľadom nastavenie rebountu. Je mi jasné že každý bike (a jazdec) má rebount nastavený ináč. Chcem to len vedieť kôli inšpirácii.
išlo mi o inšpiráciu...v príspevku som napísal že mi je jasná individualita každej vidly...ale hádam si nemeníš nastavenie tlaku a útlmu pred každou jazdou....
V podstate sa snaž dosiahnuť na svoju váhu hladký chod ako hore tak i dole... maslový, alebo nazvi si to ako chceš.... ale vysúvanie vydlice by nemalo trvať dlhšie ako jej zasúvanie. Jazdou si to nastavíš podľa svojích potrieb. Choď niekam na strmák kde je fúra nerovností a nastav si to k čo najlepšiemu pohodliu, potom si už ľahko zapametáš ako to má byť nastavené. A každý má iné požiadavky.
Keď bude nastavený na rýchli odskok tak bude vydla skákať... Ak ho daš na pomalí odskok vidla pôjde stále viac do zdvihu a nakoniec nebude mať s akým zdvihom pracovať a stáva sa pevná. Takže ako bolo povedané skús, pojazdi a našteluj.
Čafte, po dlhšej dobe vás budem zase buzerovať a otravovať
Neviete pls niekto kde zohnať všetky potrebná tesnenia, olej do vydli E*****n 2012 tuším musím spraviť repas, aj tlmiacej patróny, guferá vymeniť, tak rovno spravím všetko... Ďakujem
naco chces menit gufera na novej vidlici? ved to neni fox repas sa robi, ked ti nieco zacne tiect alebo nefunguje ,po sezone staci len vycistit
rozborku robim 3x do roka
Vidla je dosť necitlivá, tak som sa rozhodol ju vyčistiť. po koľko km by sa mali meniť gufera? A ešte som mal so vzduchovým piestikom problém... po vyfúknutí vidli a spätnom nafúknutí som nafukal cca 50-60 psi a potom sa uvolnil (najskôr) drhnúci piestik a tlak klesol na nulu... A bol tam taký pekný olej ako mám na prste... Už som to čistil 2-3 krát... najskôr stačí iba prečistiť tú vidlu, nie?
dam to aj sem: stretol sa niekto na e*****ne 2012 (netuneny) s cudnym zvukom, moj momentalne vydava z pravej nohy tukanie pri kazdom stlaceni vidlice (pocas jazdy cez nerovnosti ale aj pri stati na mieste a stlacani vidlice) momentalne mam pocit ze to bude robit patrona, pretoze aj ked je locknuta tak ide asi prilis do zdvihu
Uhm neviem ako to presne myslis, ale ja ked ju stlacim tak hrkne to robi pri slabsich narazoch a daco hrkne. Hrkalo to aj predtym lenze stale, stacilo tou vidlou potriast tak som to reklamoval a teraz robi toto...
moja od novosti nehrkala, preto som to zbadal ked zacala a dnes uz aj dohrkala. dnes v nej zhrkotalo a pocut ako vo vnutri pravej nohy nieco bucha o vnutorne nohy, lock-out uz tiez nejde cize sa najskor pokazila cela kartridz, alebo sa tam nieco zlomilo
Ani mne nie od novosti, u mna to zacalo hrkanim a tym ze sa sama lockla a blbol lockout a potom raz zacala hrkat uz uplne pri vsetkom, reklamoval som to napisane bolo ze vymenili patronu a ze tiekol olej...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jo bola dlho hore nohami. inak som tam ten olej zo spodu naliať nevedel
tak pevne verím že olej ztečie a bude ok. napadlo to aj mňa, ale pre istotu som napísal aj sem.
Mám E*****na TAD 2010 s QR15, ale nie z TT. Zatial ešte laborujem s tlakom a hľadám tú správnu hodnotu, ale potreboval by som inšpiráciu ohľadom nastavenie rebountu. Je mi jasné že každý bike (a jazdec) má rebount nastavený ináč. Chcem to len vedieť kôli inšpirácii.
Neviete pls niekto kde zohnať všetky potrebná tesnenia, olej do vydli E*****n 2012
rozborku robim 3x do roka