Veru super. Už len opraviť lávku a ten jeden strom odstrániť a bude to super. Tá cesta čo vyzerá ako koryto rieky to sa asi ani opraviť už nedá, to už toľko prenesieme.
Nie som si isty ze mapa moc pomoze, tak skusim popis.
Hore Visnovskou dolinou, pri vlekoch stale pokracovat po ceste dolava hore. Po prejdeni zopar zakrut treba hladat po lavej strane tieto vyhlady: post445204.html#p445204
Hlavne druhy obrazok je dolezity. Ten chodnik je z cesty takmer neviditelny, preto treba ist po lavom kraji cesty.. Ked zbadate pod cestou ten posed, ste pri chodniku. Bike treba kusok zniest. Moze sa stat, ze budete stat 2-3 metre od neho a nezbadate ho. Alebo sa pridat k niekomu, kto to tam pozna . Inak ak mate vyskomer, tak zaciatok toho chodnika je tusim nad 900 m.n.m.
Tak dnes sme zdolali kúsok hrebeňa Javorníkov, teda úsek Kasárne - Portáš. Miestami ešte brodenie snehom, ale až na malý kúsok celé zjazdné. Borúvkové knedle na Portáši boli dobrá odmena. Konečne som trafil aj Tonyho džunglu (bikeeer dikes za navigáciu )
Celkovo dnes 118 km a cez 1300 výškových metrov. Super deň dnes
Ja som poobede vybehol pod Kojsovu a zavital na zltu do Strecna. Po dlhsom case som musel zasuvat sedlovku, ale na tomto chodniku to nie je ziadna hanba.
fradog, to kvietko na fotke je z chodníka (žltá už blízko Strečna) však? Som po ňom pozeral, že si rastie na chodníku. Zo Strečna som išiel opäť na sedlo a dolu okolo Hoblíka do Višňovskej doliny.
fradog, začiatok trasy moja klasika: Žilina - Rosina - Višňové - vrchom ponad potok na cestičku na Polom - kúsok som sa spustil na kraj lesa - "moja" časovka na Polom, kde si časy porovnávam už X rokov - vrátil som sa na sedlo Javorina a po modrej a žltej dole cez "300 krokový výšľap" na cestičku a opäť sedlo Javorina (len zo Strečna) - kúsok dolu smer Stráňavy - napojenie na chodník okolo Hoblíka - Višňové - ŽA.
Vcera vylet s Pusherom. ZA - Divina - Mrackov - Vrchrieka - Neslusa - KNM - Prostr. Vadicov - Stranik - ZA. Cesty v Javornikoch neskutocne rozdrbane. A na hrebeni nestaci 1 cesta, ale treba aspon 2-3 iduce subezne...
Ja len ilustracne obrazky z telefonu, kamos snad prida zopar poriadnych z fotaku..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tam to bolo podmocene, musel som to pretlacit
Za toto by som bol vďačný vďačný aj ja
Hore Visnovskou dolinou, pri vlekoch stale pokracovat po ceste dolava hore. Po prejdeni zopar zakrut treba hladat po lavej strane tieto vyhlady: post445204.html#p445204
Hlavne druhy obrazok je dolezity. Ten chodnik je z cesty takmer neviditelny, preto treba ist po lavom kraji cesty.. Ked zbadate pod cestou ten posed, ste pri chodniku. Bike treba kusok zniest. Moze sa stat, ze budete stat 2-3 metre od neho a nezbadate ho. Alebo sa pridat k niekomu, kto to tam pozna
Celkovo dnes 118 km a cez 1300 výškových metrov. Super deň dnes
Ja len ilustracne obrazky z telefonu, kamos snad prida zopar poriadnych z fotaku..