Už je mi to jasné synku, to si ty zrazil tú malú svinku,
do kríčkov odhodil a spoza bučkov na nás kukal až si sa z toho popukal
Teraz vážne, najprv som sa obzrel po okolí či je bezpečne a až potom som fotil. Hneď som si spomenul na zážitok spred roka v Plešivci, keď ma skoro prevalcovalo cca 10 svíííň.
armstrong jak to ze sme se nestretli
a skanzem com sce nebuli kuknuc?
mapa:tam mam v plane pobehat vie mi niekto povedat ci je tam vsetko asfalt?hlavne za hranicou PL...bol tam niekto?
fotky zmazem staci povedat...teda aspon tu co sa mi podarila urcite
K tvojej mape: jasne ze vsetko je asfalt, ved si tam vyznacil v danej oblasti hlavne cesty... Cesta doprava do Krempnej mala este minuly rok ten asfalt dost rozbity ale kluckovat sa dalo.... V podstate nuda. Je tam toho ovela viac pekneho v terene.
teren navyse uz za jeden den nestiham...aj tak mi to uz vychadza cez 200km..
preto som sa pytal ci radsej vrchom n.zmigrog...tam som uz bol alebo spodom cez n.polianku...tu som bol asfaltka bola ok..ale podla mapy od hranice do Ozenna mam znacenu ako polnu..dobre takze diki pojdem az vyjde pocasie
Nevymyslaj hlupe teorie! Mincol. A ak nie, tak copyrightwww.mojeskola.cz www.mojeskola.cz pre tuto vzdialenost to plati. Co ti vyslo?
BTW: nie je nahodou aj Velka Javorina na hranici okresov?
BTW1: (a klikas aj za o***** ostrov - "Małpia Góra" / "Małpia Wyspa"?)
Ja nic nevymyslam ved citaj http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default.aspx?CatID=104&parent=701 v odstavci geografia ... a daj pokoj z limitami ale myslim, ze vyjde 0/0 cize nieje (ta hranica) jednoznacne urcena, ale oficialne je to stale Velka Javorina!
Edit: uz mi to doslo, och tie tvoje indicie
Scudo : Co som vyhral ?
Tie male zubate paskudy s plochymi chvostami sa s prichodom jari pustili riadne do prace... Jazero sa rozrasta kazdym dnom a z oboch brehov sa pripravuje nova hradza.
Ale zapozovat pred mojim objektivom sa im akosi nechce.
Ani dnes som neodolal a nakoniec vyrazil. Prepac Pajdo, ked som videl situaciu v lese az som, lutoval ze som ti nezavolal - ale fak som necakal taky stav v lese a na cestu som ta tahat nechcel.
A vy ostatni mozete lutovat! V pohode sme mohli ist aj do Zadielu... Ale po vojne je kazdy general, tak nabuduce..
Prekvapujuco v terene paradne sucho, tak som skumal nove cesty. Boli aj lepsie, aj horsie ale blato ziadne. Dubinne - Brezovka v pohode, Brezovka - Hazlin trocha inou cestou ako znacka ale da sa. Znackovanu musim este preskumat z druhej strany pretoze tam bola ooooooooobrovska debra a cez nu sa mi prenasat nechcelo.
Ani dnes som neodolal a nakoniec vyrazil. Prepac Pajdo, ked som videl situaciu v lese az som, lutoval ze som ti nezavolal - ale fak som necakal taky stav v lese a na cestu som ta tahat nechcel.
To je v pohode , ja som nakoniec kukal priamy prenos Paris-Roubaix, dobre sa pritom drieme ... inac tie "mozgy" by sa zisli aj mne ... v utorok zapoctovka z matiky
Ty sa len uč matiku, bo to v utorok nevykrijes ... a ne fotky ta trapia ... dam ich neskor .... teraz mam robotu
Edit: Tu je http://vimeo.com/12859354 to video, co som ti spominal ... jak vysiel tie schody (na konci videa), inac vsimi si jeho pozoruhodnu zbierku bikov na stene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obzrel si sa za seba ked si to fotil?
do kríčkov odhodil a spoza bučkov na nás kukal až si sa z toho popukal
Teraz vážne, najprv som sa obzrel po okolí či je bezpečne a až potom som fotil. Hneď som si spomenul na zážitok spred roka v Plešivci, keď ma skoro prevalcovalo cca 10 svíííň.
a skanzem com sce nebuli kuknuc?
mapa:tam mam v plane pobehat vie mi niekto povedat ci je tam vsetko asfalt?hlavne za hranicou PL...bol tam niekto?
fotky zmazem staci povedat...teda aspon tu co sa mi podarila urcite
preto som sa pytal ci radsej vrchom n.zmigrog...tam som uz bol alebo spodom cez n.polianku...tu som bol asfaltka bola ok..ale podla mapy od hranice do Ozenna mam znacenu ako polnu..dobre takze diki pojdem az vyjde pocasie
Myslim, ze to je Velka Javorina - najvyssi vrch v okrese Bardejov ... mimochodom v lete sa z nej da zazriet fakt mohutny strom
A k mojej otazke: indicia tam predsa je.
Ja som http://www.youtube.com/watch?v=kgnunGJAsvE&feature=player_detailpage#t=167s z tyh tvojich indicii ved klikam vsade
BTW: nie je nahodou aj Velka Javorina na hranici okresov?
BTW1: (a klikas aj za o***** ostrov - "Małpia Góra" / "Małpia Wyspa"?)
Edit: uz mi to doslo, och tie tvoje indicie
Scudo : Co som vyhral ?
Ale zapozovat pred mojim objektivom sa im akosi nechce.
A vy ostatni mozete lutovat!
Prekvapujuco v terene paradne sucho, tak som skumal nove cesty. Boli aj lepsie, aj horsie ale blato ziadne. Dubinne - Brezovka v pohode, Brezovka - Hazlin trocha inou cestou ako znacka ale da sa. Znackovanu musim este preskumat z druhej strany pretoze tam bola ooooooooobrovska debra a cez nu sa mi prenasat nechcelo.
To je v pohode
PAJDO: si mohol dať fotky z dneška, som zvedavý ako sa vydarili
Edit: Tu je http://vimeo.com/12859354 to video, co som ti spominal ... jak vysiel tie schody (na konci videa), inac vsimi si jeho pozoruhodnu zbierku bikov na stene