mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Plán na dnes:
11:00 odchod z Bojníc - PD - Cígelbaňa - Veľký Grič - Handlová - polievka na Remate - Sklenianske lúky - po hrebeni na 4chotáre - pod Stĺp a dolu do Nedobrezian
Plán na dnes:
11:00 odchod z Bojníc - PD - Cígelbaňa - Veľký Grič - Handlová - polievka na Remate - Sklenianske lúky - po hrebeni na 4chotáre - pod Stĺp a dolu do Nedobrezian
Plán splnený na 100% ...70 km, dva ľahké pády, jedna horalka, jedna prekorenená držková, malá kofola a vínea. Čas a priemerku písať nejdem...uznajte, mám už svoje roky a je mi to aj jedno
Môžme veru, plánujem veľkonočnú nádielku Magury (piatok, nedeľa, utorok), tak si vyberte kedy chcete
Inak na Veľkom Griči bola taká zima, keď ste naobliekaní?
Ja som mal dnes krátke hore aj dole a zima nebola ani na trocha zasneženej chvojnickej strane hrebeňa.
Edo tak s tou Magurou by som sa pridal aj ja, skus dat k tej trase nejaky info pokec, ide sa to zvaznicou poza vlek, vyzera to ze si neodbocil na roven ale pokracoval zvaznicou dalej a dalej...? Ja som bol v sobotu PD-Kanianka-smer bohatka-spodna zvaznici pod plesinu-pokracovanie dalej zvaznicou az na porubske lazy-Roven-sedlo pod Magurou-Sec-Dlzin-Sutko a po cervenej dom. Mimochodom v sobotu som bol hore pod Magurou rad, ze som si dal zimne nohavice (klendra jak v ruskom filme).
No a v nedelu light s priatelkou Pd-Kuty-Kanianka-zvaznicou do Poruby (na tom stupani to bolo nadaviek z ust priatelky)-po cervenej takmer do Chvojnice-Malinova-Lazany-PD. Cas cca 2,30 min a kazdy km zastavenie a fukanie soplikov do vreckovky. Boze este ze som si dal v sobotu tu Maguru a bol relativne v klude
Dnes po robote (15,00-15,30) sa chystam light cca 25-30km nad cigelsku banu (inou zvaznicou ako je ten zosun pody) cez bansku vetracku nad V. Lehotkou-Hradec-PD. Neprida sa niekto?
Edo tak s tou Magurou by som sa pridal aj ja, skus dat k tej trase nejaky info pokec, ide sa to zvaznicou poza vlek, vyzera to ze si neodbocil na roven ale pokracoval zvaznicou dalej a dalej...?
ano isiel som poza vlek smerom ako na Roven, ale neodbocil som. Pokracoval som dalej po tej zvaznici ktora konci na jednej vyhladke nad Chvojnicou. Odtial som siel smerom pod maguru (zvaznica na ktoru zides ked idez z magury smerom na Obsiar) a ponej pokracoval klasicky nad Nevidzany a odtial uz klasicky smer Rovem-nad porubsku deolinu-nad Kaniankou-Plesina-Sutko-Vendelin-Bojnice.
Sak cez velku noc sa dohodneme a mozme vyrazit
Ahojte, pozývam vás na cyklovýlet do Čičmian. Zraz v nedeľu 24.4. na parkovisku pred Hypernovou o 9:00hod. Trasa smerom na Tužinu a sedlo pod Javorinkou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak na nedeľu hlásia celkom obstojne, bol by záujem na tie Čičmany?
Dnes som si dal Nedožery, po modrej na Pod Stlpom a Vyšehrad a spať cez 4 chotáre a lesopark. Nikde žiadny biker, nič.
Plán na dnes:
taký je plán ... zmena možná
Plán splnený na 100% ...70 km, dva ľahké pády, jedna horalka, jedna prekorenená držková, malá kofola a vínea. Čas a priemerku písať nejdem...uznajte, mám už svoje roky a je mi to aj jedno
mozme sa dohodnut a poukazujem. A Martinux sa moze tiez pripojit je to tak na 3,25h plus nejaky ten oddych
Inak na Veľkom Griči bola taká zima, keď ste naobliekaní?
Ja som mal dnes krátke hore aj dole a zima nebola ani na trocha zasneženej chvojnickej strane hrebeňa.
No a v nedelu light s priatelkou Pd-Kuty-Kanianka-zvaznicou do Poruby (na tom stupani to bolo nadaviek z ust priatelky)-po cervenej takmer do Chvojnice-Malinova-Lazany-PD. Cas cca 2,30 min a kazdy km zastavenie a fukanie soplikov do vreckovky. Boze este ze som si dal v sobotu tu Maguru a bol relativne v klude
Dnes po robote (15,00-15,30) sa chystam light cca 25-30km nad cigelsku banu (inou zvaznicou ako je ten zosun pody) cez bansku vetracku nad V. Lehotkou-Hradec-PD. Neprida sa niekto?
ano isiel som poza vlek smerom ako na Roven, ale neodbocil som. Pokracoval som dalej po tej zvaznici ktora konci na jednej vyhladke nad Chvojnicou. Odtial som siel smerom pod maguru (zvaznica na ktoru zides ked idez z magury smerom na Obsiar) a ponej pokracoval klasicky nad Nevidzany a odtial uz klasicky smer Rovem-nad porubsku deolinu-nad Kaniankou-Plesina-Sutko-Vendelin-Bojnice.
Sak cez velku noc sa dohodneme a mozme vyrazit
ďakujem
tak už ho nepotrebujem,aj tak dík