Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Inak na nedeľu hlásia celkom obstojne, bol by záujem na tie Čičmany?
Dnes som si dal Nedožery, po modrej na Pod Stlpom a Vyšehrad a spať cez 4 chotáre a lesopark. Nikde žiadny biker, nič.
Plán na dnes:
11:00 odchod z Bojníc - PD - Cígelbaňa - Veľký Grič - Handlová - polievka na Remate - Sklenianske lúky - po hrebeni na 4chotáre - pod Stĺp a dolu do Nedobrezian
taký je plán ... zmena možná
11:00 odchod z Bojníc - PD - Cígelbaňa - Veľký Grič - Handlová - polievka na Remate - Sklenianske lúky - po hrebeni na 4chotáre - pod Stĺp a dolu do Nedobrezian
Plán splnený na 100% ...70 km, dva ľahké pády, jedna horalka, jedna prekorenená držková, malá kofola a vínea. Čas a priemerku písať nejdem...uznajte, mám už svoje roky a je mi to aj jedno
mozme sa dohodnut a poukazujem. A Martinux sa moze tiez pripojit je to tak na 3,25h plus nejaky ten oddych
Inak na Veľkom Griči bola taká zima, keď ste naobliekaní?
Ja som mal dnes krátke hore aj dole a zima nebola ani na trocha zasneženej chvojnickej strane hrebeňa.
No a v nedelu light s priatelkou Pd-Kuty-Kanianka-zvaznicou do Poruby (na tom stupani to bolo nadaviek z ust priatelky)-po cervenej takmer do Chvojnice-Malinova-Lazany-PD. Cas cca 2,30 min a kazdy km zastavenie a fukanie soplikov do vreckovky. Boze este ze som si dal v sobotu tu Maguru a bol relativne v klude
Dnes po robote (15,00-15,30) sa chystam light cca 25-30km nad cigelsku banu (inou zvaznicou ako je ten zosun pody) cez bansku vetracku nad V. Lehotkou-Hradec-PD. Neprida sa niekto?
ano isiel som poza vlek smerom ako na Roven, ale neodbocil som. Pokracoval som dalej po tej zvaznici ktora konci na jednej vyhladke nad Chvojnicou. Odtial som siel smerom pod maguru (zvaznica na ktoru zides ked idez z magury smerom na Obsiar) a ponej pokracoval klasicky nad Nevidzany a odtial uz klasicky smer Rovem-nad porubsku deolinu-nad Kaniankou-Plesina-Sutko-Vendelin-Bojnice.
Sak cez velku noc sa dohodneme a mozme vyrazit
ďakujem
tak už ho nepotrebujem,aj tak dík