Našiel som pre začiatok nejakú galériu od MTB Pravenec.
Osobne som napriek DNF spokojný, trať sa mi veľmi páčila a na budúci rok prídem znova (akurát rozhodne nevezmem MTB + slick, ale Šírera). Organizácia povedal by som OK, zaráža ma akurát ten výsledkový servis . Online prihlasovanie, evidencia pri registrácii v elektronickej forme, hromadný štart - nevidím v tom nejaký technický zádrheľ, pretože mám ešte čerstvé spomienky na našu akciu (akurát to bola časovka a nie +- 250, ale 191 štartujúcich) a neoficiálne výsledky boli k dispozícii zhruba hodinu po dojazde posledného pretekára. Vzhľadom k histórii a aj prestíži podujatia je to škoda, lebo sa nejedná o nijaký neriešiteľný problém, v porovnaní s ostatným zabezpečením pretekov je to skôr triviálna záležitosť ...
ahojte ako to ze zilinsky kraj nema jarnu klasiku?vsak kazdy jazdi tu istu trasu za-rajec-cicmany-nitr.rudno-klak-za,nebolo by od veci zacat s takym niečim?
romix v Žilinskom kraji bol krásny maratón. Nie na jar, ale na jeseň. Bol to Fatransko - Strážovský cyklomaratón (FSCM). Krásna akcia pod vedením Slava Strečanského. Ale postupom času sa preorientoval na horský maratón. Oba maratóny mám rád, ale cesta bola cesta
tak zabezpečiť cestu v takých vzdialenostiach je pre Slava isto náročnejšie ako terén, zohnať na to peniaze tiež nie je úplne najľahšie, no a o počte účastníkov sa asi baviť nemusíme...ťažko by sa zišlo 997 štartujúcich ako tomu bolo na MTB
ale si zober ti jedini tam vzdy pri ceste fandia aj ked teda je pravda ze asi za peniaze
mna skor sere ten usek kravany na teplicku tak rozjexanu cestu snad nemaju ani na poliach ...
-nový úsek sa mi pozdáva, bude to spestrenie
-Rómov neobchádzať, však povzbudzujú ako divý, to na žiadnom inom slovenskom preteku nezažijete
-prečo sa nejde cez Štrbské pleso?? oveľa viac sa mi to páčilo tade, nie ísť tam po tej rovnej ceste ako pravítko
noo ak myslis cez stolu na hagy tak to je preto aby si dostal zabrat aj po psychickej stranke , lebo ked ja tadial idem furt mam pocit akoby ma niekto drzal za sedlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Osobne som napriek DNF spokojný, trať sa mi veľmi páčila a na budúci rok prídem znova (akurát rozhodne nevezmem MTB + slick, ale Šírera). Organizácia povedal by som OK, zaráža ma akurát ten výsledkový servis
si to dam dakedy ako casovku hehe
mna skor sere ten usek kravany na teplicku tak rozjexanu cestu snad nemaju ani na poliach ...
-nový úsek sa mi pozdáva, bude to spestrenie
-Rómov neobchádzať, však povzbudzujú ako divý, to na žiadnom inom slovenskom preteku nezažijete
-prečo sa nejde cez Štrbské pleso?? oveľa viac sa mi to páčilo tade, nie ísť tam po tej rovnej ceste ako pravítko
nebolo by jednoduchšie upraviť cikánov?