Ty "čo Ti je všetko jedno: Super výjazd. Už sa tam aj ja chystám, len ma odrádzal ten sneh. Ale podľa fotiek to už nevyzerá tak strašne. Kadiaľ si išiel?
isiel som z turia hore po ceste az tam ako ju pretina žlta, koniec cca 2km som si vytlacil a dole po červenej. na hrebeni sneh nebol skoro vobec len blato, sneh bol medzi stromami tam kde nesvieti slnko.
Ja som bol vcera po praci s kolegami na Chate pod Suchym. Nebol som si isty, ci hore este nebude sneh, ale v pohode. Chatar vravel, ze pred 6 dnami tam bolo 30 cisel snehu. A ze sa tam teraz potuluje nejaky .
Presne toto porovnanie som čakal , je ale irelevantné. Skôr by sa hodilo, keby napríklad na maratóne BMX štartoval MTB. Šlapať predsa musia obidvaja...
Ibaze vsetko ma aj svoje nevyhody, napr. pri 29 je to trosku lenivejsia akceleracia...takze to je kazdeho vec co preferuje ale delit to na kategorie je smiesne, nemam predsa motorku
Jasné, že budú vždy rozdiely. To by musel nejaký Xsponzor dať na štart identické bicykle (rovnakej výbavy, veľkosti a váhy) na štart preteku pre všetkých ...dôležitejšia je aj tak kondička. Je pekne, tak hybaj von!!!
No ja som dneska bol, neboj Dal som si Rohac-Patuch-Zbynov-do Lietavskej Svinnej a cez hrad do Lietavy (snad som nepoplietol nazvy dedin). Vsade krasne sucho, len sa tak prasilo
Hej, tak sme sa dnes minuli na v tom Roháčskom sedle.
Ja dnes len 70km, ale K.O. Neviem čo sa stalo, ale fakt mrtvolka po návrate. jedol som, pil som, ale aj tak..
Ja dnes štart Stráňavy, popod Hoblík do Višnového, odtiaľ za závoru hore Ku vleku, potom popod les ku krížu nad Turím, cez polia zjazd do Porúbky, Lietavská Svinná - odtiaľ Lietavsky hrad, dole po modrej do Podhoria /tu sa zastavím, ten stavebný bordel čo tam je navezený, tak to som ešte nevidel, nie v takomto meradle debilita... normálne rozmýšlam o trestnom oznámení/ no z Podhoria do Roháčskeho sedla, nasledovala kofola v Súľove, na konci dediny odbočka v pravo po zelenej / časť Súlovského maratónu/ zjazd do Jablonového. Odtiaľ cez kopec prejazd do Hrabového, no a chcel som do Hlboké nad váhom cez kopec / inak začiatok krásne miesto pekne som si tam sadol medzi stromami, okolo tráva s kvietkami a výhľad na Hrabové a zalepil som si mikro defekt, ktorý som kdesi chytil strašne veľa tŕňov medzi tými kopcami./, lenže tam som v tých "lesníckych" "cestách" zablúdil, a musel som sa inou cestou vrátiť do Hrabového. Odtiaľ po ceste do Ovčiarska, hore na kopec, zjazd cez Hájik do mesta, a po vodnom zasa do Stráňav. Uf a som doma
Tešil som sa, že vám tu nasypem pekné fotky, len po druhej mi vybilo mobilný telefón No a ani tie dve nič moc... A inak bolo krááááásne dnes.
Isiel by niekto v piatok na vyjazd? Prijemne tempo jarnou prirodou Potrebujem chytit prvy odtlak na prdeli Tento rok som ho este nemal. Lebo som este nemal cest sediet biku Preto hladam niekoho tolerantneho na moju "nekondiciu"
No po ťažbe je všetko a všade zahádzané. Dnes som sa pol hodinu bavil na Dubni s tými asi 8 kopami konárov, u nás som zas pol hodiny dhadzoval konáre zo 700m kvalitného chodníka. Toto je jarná klasika, poupratovať.
Dnes sme opacili z Varina Chatu pod Suchym, odtial zlata na Brestov a zvaznicami cez dolinu Kur do Krasnan...na Brestov je to miestami prekazkova draha, no nic tragicke Miro trosku trapil GPS, nakolko sme tade sli prvy krat, ale oplatilo sa. Proste VYDARENKA
Ja som dnes vytiahol panicku na Lietavsky hrad, hore samozrejme poriadna plnka ako sa na sviatok a toto patri, a tak sme si spravili pohodu radsej bokom. Potom nasledovali mensie lekcie ako spravne zjazdovat, hlavne teda zakladny postoj so zadkom za sedlom
Po navrate som si este dal Za-Zastranie-singel okolo Vretena-Vadicov-Zastranie-Za.
Musim povedat aj po dnesnej jazde kedy som s "prstom v nose" vysiel ten strmak co vedie z Teplicky do Zastrania popod vleky, paradne si uzil singel okolo Vretena ako nikdy predtym a polahky vysiel tu strmku co je na chodniku cez Duben, ze 29 je proste pecka (Spesl ma tu geometriu naozaj vychytanu)
Dnes sme opacili z Varina Chatu pod Suchym, odtial zlata na Brestov a zvaznicami cez dolinu Kur do Krasnan...na Brestov je to miestami prekazkova draha, no nic tragicke Miro trosku trapil GPS, nakolko sme tade sli prvy krat, ale oplatilo sa. Proste VYDARENKA
Este prikladam data. Ak by si to chcel niekto riadne uzit.
vcera som isiel skusit singlac poza hoblik a dostal som sa na miesto odkial som nevedel kam(vid foto)
chodnik pokracoval rovno ale sa mi to nepozdavalo lebo bolo treba tlacit bike a to sa mi vobec nechcelo nakoniec som sa spustil zvaznicou do Visnoveho...a chcem vediet ci ten chodnik treba potlacit alebo sa aj vy spustate zvaznicou dole do dediny?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
isiel som z turia hore po ceste az tam ako ju pretina žlta, koniec cca 2km som si vytlacil a dole po červenej. na hrebeni sneh nebol skoro vobec len blato, sneh bol medzi stromami tam kde nesvieti slnko.
Ibaze vsetko ma aj svoje nevyhody, napr. pri 29 je to trosku lenivejsia akceleracia...takze to je kazdeho vec co preferuje ale delit to na kategorie je smiesne, nemam predsa motorku
Ja dnes len 70km, ale K.O. Neviem čo sa stalo, ale fakt mrtvolka po návrate. jedol som, pil som, ale aj tak..
Ja dnes štart Stráňavy, popod Hoblík do Višnového, odtiaľ za závoru hore Ku vleku, potom popod les ku krížu nad Turím, cez polia zjazd do Porúbky, Lietavská Svinná - odtiaľ Lietavsky hrad, dole po modrej do Podhoria /tu sa zastavím, ten stavebný bordel čo tam je navezený, tak to som ešte nevidel, nie v takomto meradle
Tešil som sa, že vám tu nasypem pekné fotky, len po druhej mi vybilo mobilný telefón
Mamf*****, tak ešte počkám týždeň a šup na Minčol
PS: 29 na preteku je podvod howgh
Po navrate som si este dal Za-Zastranie-singel okolo Vretena-Vadicov-Zastranie-Za.
Musim povedat aj po dnesnej jazde kedy som s "prstom v nose" vysiel ten strmak co vedie z Teplicky do Zastrania popod vleky, paradne si uzil singel okolo Vretena ako nikdy predtym a polahky vysiel tu strmku co je na chodniku cez Duben, ze 29 je proste pecka
Roman, tak ak je to prvý raz, tak zajtra budeš mať isté očakávané pocity
Roman, tak ak je to prvý raz, tak zajtra budeš mať isté očakávané pocity
Tento rok. Nohy su ok ... ale tam, kde sa koncia, je to horsie. No, treba si odtrpiet
Este prikladam data. Ak by si to chcel niekto riadne uzit.
chodnik pokracoval rovno ale sa mi to nepozdavalo lebo bolo treba tlacit bike a to sa mi vobec nechcelo
Vid. gpxko, ktore som nedavno prilozil.
alebo:
http://www.bikemap.net/route/898694#lat=49.14693&lng=18.81299&zoom=16&type=1
prepni si hybridnu mapu a uvidis tam odbocku.
Alebo kukni GE , niekde tu je odbocka. 49° 8.859'N, 18° 48.752'E