no 20 je dost ..25 este viac ..ale nic sa neda robit ,ako organizator pretekov viem ze naklady kazdy rok stupaju a som rad ze zozeniem ceny na stupne vitazov ,ale hovorim jedno za 20 ecok musi byt aj kopec muziky...
organizacia,tricka,ponozky,obed v restike a obcerstvovacka ako sa patri
dnes pretek za 10 -12 euro jedine z podporov silneho partnera ,lebo pri zhanani penazi si pripadam ako keby som isiel niekomu zuby tahat
Ak sa prihlásiš na štarte, tak aj do 50... Budúcu nedeľu bude Neusiedlersee, tam bolo štartovné 35 E pri prihlásení do polovice apríla, potom 42 a na mieste možno aj 50. Obdobne to bude aj o mesiac na Schwechateri...
No a úroveň je určite lepšia, asi ako keď porovnávaš profesionálov a amatérov. Samozrejme, nájdu sa aj organizačne slabšie, ale tých sa netreba zúčastňovať. Však ich každý víkend organizujú niekoľko. Vážim si najmä starostlivosť o pretekárov - bufet a výsledky aj pre posledného, občerstvenie v cieli, darček v taške, tombola, ale aj bezpečnosť. Vlastne, bezpečnosť je pre nich prvoradá. Proste viem, že si moje peniaze zaslúžili.
Na druhej strane - maratóny v Rakúsku sú podľa ich propozícií turisticko-rekreačné masové podujatia, u nás sú chápané ako preteky. Ale aj v tom Rakúsku si to prvá-druhá skupina riadne rozdáva...
Myslím, že organizátor z "Jarnej klasiky" urobil pre seba zárobkový podnik. Pretože ho zaujíma akurát víťaz a na ostatných kašle. Najdôslednejší je pri výbere štartovného a potom je pre neho pretekár, ktorý nevyhrá len ten, s ktorým sú starosti. Drží sa hesla "Money is all".
A prosím vás, neporovnávajte tento "podnik" s rakuskými. Keby mal takýto prístup k účastníkom v Rakúsku, tak by asi "zorganizoval" až JEDEN. Ďalší ročník by mu jednoducho nedovolili organizovať.
Do you understand me?
opat zvazujem ucast na tejto akcii, pretoze ked sa mi vybavi start dole kopcom, stav tych ciest a spomienky na rozne pady co som na tychto pretekoch videl, tak...asi uz starnem
no toto trapy aj mna a nepomoze aj ked bude clovek na s***** , zjazd ak sa to tak da nazvat do tatranskej kotliny je este ok ale ten doslova zlepenec co nasleduje to bude chciet riadne odolne biky nieco na sposob pariz-roubaix a ani po vyjazde z kezmarku to nie je az tak dobre ale uz som sa prihlasil tak uvidime co bude ale padat sa nehodlam a ani nikoho zhadzovat ,to teda nie !!
keby bol start z popradu smerom na smokovec to by bolo ine kafe ,to by sa to preriedilo tak akurat ....
Ten úsek zo Spišskej Belej po Šarpanec je už opravený, je tam nový koberec, takže by to nemalo byť také nebezpečné. A myslím, že štart mohol dať kľudne z EUROCAMPU. Nie je to frekventované, je to do kopca a v Tatr. Lomnici by bol už pelotón roztrhaný a samozrejme jazda bezpečnejšia. Tí menej výkonní by sa nemotali tým najlepším, pretože väčšina nevie jazdiť v pelotóne. Lenže to "PITKO" by musel používať aj "brain", no nie?!
pani tento rok bude padov presne tak isto ako minule roky..trat sa nemeni ..je velmi nebezpecny start zhladom na kvalitu a skusenosti startovneho pola...nikomu nemusim hovorit ako jazdia poliaci ktorych pride aspon 100
stara trasa bola podstatne lepsie kopec na smokovec preriedil vykonnostne cyklistov a kto nato mal tak si to v pohode dosiel do Kezmarku...ist 20km dole kopcom si mozu dovolit akurat tak skuseny pretekari a nie splaseny hobbyci ktory sa idu v zjazde ukazat na s***** a pritom hodia take vlny ...skor cunami !!!
klasiku som nesiel uz 2 roky a nechystam sa ani tento rok aj ked som mal ten pertek velmi rad!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Štartovné: pri prezentácii v hotovosti.
20,- € prihlásení do 24.05.2011, 25,- € prihlásení po 24.05.2011
platí sa len pri prezentácii, no nie?
organizacia,tricka,ponozky,obed v restike a obcerstvovacka ako sa patri
dnes pretek za 10 -12 euro jedine z podporov silneho partnera ,lebo pri zhanani penazi si pripadam ako keby som isiel niekomu zuby tahat
No a úroveň je určite lepšia, asi ako keď porovnávaš profesionálov a amatérov. Samozrejme, nájdu sa aj organizačne slabšie, ale tých sa netreba zúčastňovať. Však ich každý víkend organizujú niekoľko. Vážim si najmä starostlivosť o pretekárov - bufet a výsledky aj pre posledného, občerstvenie v cieli, darček v taške, tombola, ale aj bezpečnosť. Vlastne, bezpečnosť je pre nich prvoradá. Proste viem, že si moje peniaze zaslúžili.
Na druhej strane - maratóny v Rakúsku sú podľa ich propozícií turisticko-rekreačné masové podujatia, u nás sú chápané ako preteky. Ale aj v tom Rakúsku si to prvá-druhá skupina riadne rozdáva...
A prosím vás, neporovnávajte tento "podnik" s rakuskými. Keby mal takýto prístup k účastníkom v Rakúsku, tak by asi "zorganizoval" až JEDEN. Ďalší ročník by mu jednoducho nedovolili organizovať.
Do you understand me?
opat zvazujem ucast na tejto akcii, pretoze ked sa mi vybavi start dole kopcom, stav tych ciest a spomienky na rozne pady co som na tychto pretekoch videl, tak...asi uz starnem
keby bol start z popradu smerom na smokovec to by bolo ine kafe ,to by sa to preriedilo tak akurat ....
stara trasa bola podstatne lepsie kopec na smokovec preriedil vykonnostne cyklistov a kto nato mal tak si to v pohode dosiel do Kezmarku...ist 20km dole kopcom si mozu dovolit akurat tak skuseny pretekari a nie splaseny hobbyci ktory sa idu v zjazde ukazat na s***** a pritom hodia take vlny ...skor cunami !!!
klasiku som nesiel uz 2 roky a nechystam sa ani tento rok aj ked som mal ten pertek velmi rad!