Caute dnes som sa povodne vybral pozriet kostolik do dedinky Dubne (PL) no po nafoteni sa obzriem za seba a zrazu krasne TA3 no nesfot ich nakoniec som skoncil zopar km pred Starou Lubovnou Celkovo dnesny vyjazdik nieco pod 100 km pocasie pekne obrucne pecka krasny kostolik a asi naj Tatry tento rok + z dedinky Dubne nova asvaltka cez les az do Leluchowa = relax staci sa len pustit dole a uzivat si okolie prirody ...Najblizsie Gorlice ...Majte sa
Dnes to bolo eno nuno ... miestami (dost casto) som sa citil ako v rozpravke ... paradne dlhe singliky, extremne zjazdy a dost vyzivne vyslapy ... no malo to aj chyby hlavne nudna cesta do Rovneho ale zjazd z Ostreho vrchu do Svidnika (po cervenej) mi to vynahradil ... jeden z najlepsich aky som kedy siel naspat na Ostry vrch som siel po zelenej ktora bola jednoducho krasna
Nasledne som siel po cervenej az do Kurimky, z kadial som dalej pokracoval po cervenej do Andrejovej, z ktorej mam zmiesane pocity ... zo zaciatku bola paradna asi tak do polky ... potom sa zmenila na taky tankodrom , ze som bol rad, ked som dosiel na cestu ... zaujimave bolo, ze znackovanie bolo prehladne no smerovniky ziadne ! Takze ani neviem kedy som dosiel na Kohutov resp. Spaleny vrch ..... viac uz porozprava veeela fotiek
Edit: dakujem za podnet Kolo
PAJDO: no paráádička . Takto to budeme asi častejšie robiť, ty preskúmaš a ja si zatiaľ odkrútim svoje na podľa niektorých nudnej ceste
Minikin: fotku s takým zjazdom si tu nemal dávať
Mojou piatkovou trasou som si chcel pozrieť Čergovské pohorie z každej strany (až na východnú), a hlavne prírodné útvary pri Š. Jastrabiom a okolí. Keď som prechádzal popri dedinke Pusté pole tak po pravej strane (na juh) sa ukázal krásny kopec s troma korunkami: Kňazová, Demianka a Hrádok. Nabudúce si tú zelenú hrebeňovku nenechám ujsť. Bradlové pásmo pri Kamenici som musel odfotiť aj keď ma to stálo brzdenie a brzdenie v zjazdíku po ceste, kde si niektorí šialenci skúšali svoju max. rýchlosť na aute Zážitok keď si ja letím 60tkou a oproti Impreza aspoň 150 , skoro ma to odfúklo . Na začiatku Sabinova som otočil kormidlo smerom na sever, na Lysú Zase pekná atmosféra, veľa turistov, všade veľa ľudí, dokonca aj malé autíčko Tico si to driapalo na Lysú, škoda len, že ma neobehovalo na tých serpentýnach, to by som si pozrel . Zo šport hotela akurát odchádzala skupina bikerov, tak som rýchlo dočapoval energiu prvou tohto ročnou Kofolou a hajde ho hore po zjazdovke hore. To bolo peklo , ale ten pocit hore . A tak som troška prebral bajk v zjazde na Čergovskú chatu. Z chaty som už len vypekal ešte nezabehnuté brzdy. Fotiek veľa nieje, keďže som chcel ísť pomaly, ale bez prestávok. Tých zopár dám neskôr.
Dnes to bola bohužiaľ zase raz cesta, prezul som to na staré už semislicky a oplatilo sa. Nad Kurovom som stretol milú "bikerku" s tech. problémami, no nepomôž . Takže Kurov-hranicu som si dal 2x síce druhýkrát už pomalšie, ale poteší stretnúť nežné pohlavie, dokonca sa chystala do Krynice aj keď na hranici si to rozmyslela. Tempo späť do BJ rekreačné. Zážitok jak prase . No ako tak pozerám na Ďuriho bajk, tak by som si mal v tých výživných asfaltových zjazdoch dať bacha
Dnes som sa vybral na PL-SR hranicu a to zo sedla Vysny Tvarozec smerom na Blechnarku kde je taky nenapadny kopcek Slaviska, ktory je dost strmy a kamenisty ... vyslap bol extremne narocny no ten zjazd , strmy jak ...odvahu nan som nemal a tak som to tlacil - toto je najvacsia potupa pre mna a ja som si myslel, ze Javorina je strma
Dalej som si naladu vylepsil a to paradnou trasou na Obicz a na sedlo Regetovska voda och tie zajzdy z Obiczu to bola taka rozbijacka, ze mozem ist z fotakom znova do servisu
Este taka mala pikoska ... ked som siel okolo ciganskej osady pred Vysnym Tvarozcom tak mi z dialky male ciganca mavalo tak som nechcel byt svina a zamaval som tiez, no potom mi zacalo kricat ty ko...t, ty ko...t .... no nechapal som, az potom mi doslo, ze to ciganca mi nemavalo ale ukazovalo ... uz musim zajst k ocnemu ....
PS: ciganom nemavajte
Keby si cital stare prispevky na tomto fore alebo sa opytal, vedel by si ze Staviska sa daju zist tak, ze sa ide rovno po hrebeni (uz aby tam bol vyjazdeny nejaky singlik) a ked narazis na nenapadnu cestu ides dolava a po polovnickom chodniku prides na hranicu pod tym najstrmejsim (nezjazdnym) usekom. Sciskni toto tu!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nasledne som siel po cervenej az do Kurimky, z kadial som dalej pokracoval po cervenej do Andrejovej, z ktorej mam zmiesane pocity ... zo zaciatku bola paradna asi tak do polky ... potom sa zmenila na taky tankodrom
Edit: dakujem za podnet Kolo
Dalsie foto pridaju ini alebo ja neskor.
Minikin: fotku s takým zjazdom si tu nemal dávať
Mojou piatkovou trasou som si chcel pozrieť Čergovské pohorie z každej strany (až na východnú), a hlavne prírodné útvary pri Š. Jastrabiom a okolí. Keď som prechádzal popri dedinke Pusté pole tak po pravej strane (na juh) sa ukázal krásny kopec s troma korunkami: Kňazová, Demianka a Hrádok. Nabudúce si tú zelenú hrebeňovku nenechám ujsť. Bradlové pásmo pri Kamenici som musel odfotiť aj keď ma to stálo brzdenie a brzdenie v zjazdíku po ceste, kde si niektorí šialenci skúšali svoju max. rýchlosť na aute
Dnes to bola bohužiaľ zase raz cesta, prezul som to na staré už semislicky a oplatilo sa. Nad Kurovom som stretol milú "bikerku" s tech. problémami, no nepomôž
Zopár fotiek z piatka
Dalej som si naladu vylepsil a to paradnou trasou na Obicz a na sedlo Regetovska voda och tie zajzdy
Este taka mala pikoska ... ked som siel okolo ciganskej osady pred Vysnym Tvarozcom tak mi z dialky male ciganca mavalo
PS: ciganom nemavajte