Toš jo. Ale len kvôli fóru. Ona už je zmenšená, predtým mi totiž napísalo, že je veľká. Ja hudbu a fotky chcem mať len v max. veľkosti, ale čo nespravím pre fórum...
Dnes cykloturistika ZA - Kamenná Poruba - Porubská dolina - Úplaz - sedlo pod Úplazom - časť okruhu budúcej 24 hodinovky - Rajecká Lesná a späť.
Kto uhádne, čo je toto? Skúšam prvý krát v živote fotiť s novým foťákom, tak sa snáď dá na to pozerať.
Lord, Tvoja séria fotiek je úžasnááá. Chválim Teba a Tvoj Canon.
Pri bikovaní vo Fatre to bolo včera a dnes zaujímavé - 4 stupne a dnes 6 stupňov na Polome.
Mám za sebou v tréningu ďalších poctivých 100km so slušným prevýšením.
prezentacia fotiek na web vo velkosti horizontalne 900x...co dopocita program, vertikalne 750 x co dopocita program o velkosti 200 kb je uplne postacujuca...v PS je moznost ulozenia obrazku pre web a zariadenie...koli comu tu tlacit take velke fotky???
Dnes sa chystám na taký pochorobový výjazdík. Teda podľa počasia. Štartujem asi o jednej zo Stráňav. Plánovaná trasa - Polom - Strečno - Gbelany - Vadičov - Ostré - Zástranie - a potom sa uvidí... Dnes idem na trištvrte plynu /teda celkovo to nie je bohviečo /
Keby sa chcel ktosi pripojiť...
my dnes v trojici Samko, Robo a ja...pôvodne sme chceli ísť na Polom, ale v Strečne už poprchalo a hore určite lialo, tak sme to stočili na Gbeľany a urobili sme dobre
Svet je malý
Pôvodne som chcel ísť na polom a aj som išiel, a neľutujem bolo krásne a úplne sucho
Takže Polom - Strečno - Gbelany - hore do sedla Žirace po žltej /okolo kostola/ potom kúsok po červenej smer Krásno, potom som sa zviezol do prostredného Vadičova - hore nad Vadičov a po červenej ku rázcestníku Pod Kučerovkou - a už len sešup do Tepličky a domov do Stráňav.
A viete čo? Na svete je krásne
No ja som bol trocha neskôr. Ale aj tak, pre mňa sú to všetko hajzli , ktorí by mali odvisnúť. A to takmer bez vynímky. Nechcel som si kaziť pekný deň.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes cykloturistika ZA - Kamenná Poruba - Porubská dolina - Úplaz - sedlo pod Úplazom - časť okruhu budúcej 24 hodinovky - Rajecká Lesná a späť.
Veru po 9 večer v letných tretrách nebola žiadna výhra
Volajte, bliakajte, hlaste sa, piste
Lord, Tvoja séria fotiek je úžasnááá. Chválim Teba a Tvoj Canon.
Pri bikovaní vo Fatre to bolo včera a dnes zaujímavé - 4 stupne a dnes 6 stupňov na Polome.
Mám za sebou v tréningu ďalších poctivých 100km so slušným prevýšením.
Nech už ide teplo a leto...
Tak ako?
Keby sa chcel ktosi pripojiť...
Pôvodne som chcel ísť na polom a aj som išiel, a neľutujem bolo krásne a úplne sucho
Takže Polom - Strečno - Gbelany - hore do sedla Žirace po žltej /okolo kostola/ potom kúsok po červenej smer Krásno, potom som sa zviezol do prostredného Vadičova - hore nad Vadičov a po červenej ku rázcestníku Pod Kučerovkou - a už len sešup do Tepličky a domov do Stráňav.
A viete čo? Na svete je krásne
Asi tak 7 minút