Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
Asi sa pojdem v najblizsej dobe prevetrat.
Co tak stretnut sa dolu v Raci niektore popoludnie a dat si to ako pretek s hromadnym startom?
Duri, na 20km ti uz len v krcoch zakyvam na cestu.
Co tak stretnut sa dolu v Raci niektore popoludnie a dat si to ako pretek s hromadnym startom?
Duri, na 20km ti uz len v krcoch zakyvam na cestu.
no ja by som aj šiel...ale či by to vyzeralo ako súboj
ak Ti nebude vadiť že to bude skôr také prenasledovanie
25.04.2011, muz, vaha 63 kg, vek 22, žiletka, vaha biku s flasou 9,7 kg cca, plast vpredu/vzadu Continental ultra sport čas : 15:32
Tomas, Romanx....kedy idete?
Ja sa neviem dokopat, aby som to aspon raz vybehol. Radsej trenujem dlhsie streky, tie su mojou prioritou na tuto sezonu. Ale snad raz aj motyka vystreli a skusmo to vybehnem.
Inak v nedelu sa vidime na Racianskej casovke
Ja na čas jazdím viac menej iba pred dákou akciou. (alebo ako skúšku či má ten môj tréning zmysel
06.05.2011, muz, vaha 71 kg, vek 33, žiletka, vaha biku s flasou 7,3 kg cca, plast vpredu/vzadu Continental GP4000s, čas 15:28
25.04.2011, muz, vaha 63 kg, vek 22, žiletka, vaha biku s flasou 9,7 kg cca, plast vpredu/vzadu Continental ultra sport čas : 15:32
zapis sa do toho excelu na webe, nech Ti tam krasne svieti Tvoje meno
06:05:2011, muž,váha 66kg, vek:28, HT, bike s flašou 14,2kg, plašť P a Z Crossmark 2.1, čas 19:35.
Pekny cas Vlado, ale verim tomu, ze by si to vedel este trosku skresat
11.5.2011, muz, 72 kg, 33 rokov, HT 9,1 kg + flasa 0,8 kg, plaste Schwalbe Rocket Ron 2,1 a Racing Ralph 2,1, cas 15:20,9
Po vcerajsom dlhom treningu bolo citit nohy. Predpokladam, ze hranica 15 min. sa da zdolat.
Edit: Inak sa nedivte tej zaciatocnej rychlosti. Polar ma totizto urcite oneskorenie v merani. Zacinal som od restiky, v zakrute, z 0 km/h.
EDIT: Aj keď samozrejme rozdiel len pár sekúnd je zanedbateľný, treba dať manko aspoň pol minúty.