Ideme do skupiny s dalsimi piatimi ( Nemecko, Rusko, Cesko, Finsko a Dansko), hrat budeme s troma a do vyradovacich zapasov postupuju styria s najvyssim poctom bodov. My mame zatial nulu...
Ked dohras, tak som zvedavy co ti donesie postarka
ja nechápem načo je dobré na zápase Rusko - Dánsko skandovať "my sme tu doma" alebo "Slovenskooo Slovenskooo" dúfam že potom vypískajú toho kto vyhrá lebo neni slovák...
ja nechápem načo je dobré na zápase Rusko - Dánsko skandovať "my sme tu doma" alebo "Slovenskooo Slovenskooo" dúfam že potom vypískajú toho kto vyhrá lebo neni slovák...
to je asi tak ako keď na zápasoch zvolen-košice skandujú sk*rvenú bratislavu
to co robi ta nasa geriatria??????? Ved cesi su neustavne v nasej tretine!!
Vypol som TV, idem radsej citat knihu, ...... nemozem z tych nasich!!!!
A uplne imbecilne su kecy komentatora, ze nasi "hviezni utocnici" ...pixi, lemry su to!!!!!!!!!!!
Nepocut nic ine len: "Hossa, Hossa, Hossa"....a Hossa hovno!!!!!! Este som nevidel, ze by niekedy dal gol
som to kukal len miestami ale fakt čo chceme.. češi si prihrávajú cez 3 našich úplne čisto, nestíhame za pukmi (ak vôbec vyštartujeme), slávny hossa snáď každý puk stratil hneď po prihrávke (niekedy aj sám od seba)..
maximálne chaoticky nezohratí.. áno máme na umiestnenie, ale to by sme museli trocha inak hrať..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked dohras, tak som zvedavy co ti donesie postarka
neverím, že to nevieš
btw:ako hral slovanček v Senici?...aj tam som mal spoluúčasť.
to je asi tak ako keď na zápasoch zvolen-košice skandujú sk*rvenú bratislavu
tak toto nemalo chybu
Vypol som TV, idem radsej citat knihu, ...... nemozem z tych nasich!!!!
A uplne imbecilne su kecy komentatora, ze nasi "hviezni utocnici" ...pixi, lemry su to!!!!!!!!!!!
Nepocut nic ine len: "Hossa, Hossa, Hossa"....a Hossa hovno!!!!!! Este som nevidel, ze by niekedy dal gol
OK, uz som kludny
maximálne chaoticky nezohratí.. áno máme na umiestnenie, ale to by sme museli trocha inak hrať..