Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Michelin Lithion II asi najlepsia volba pomer vykon+cena
mne sa zdalo ako keby som mal obute Michelin pro race 2 ,lahke,idu super..krasne hucia vyborne proti defektom ,zadny my vydrzal okolo 7000km a predny cez 10 000km a este ho jazdi kamos
Kúpil som si kolieska, dostal som ich už aj s galuskami. Je na nich napísané len Veloflex carbon a tlaky.
Na Googli som našiel, že sú talianske a výrobca sa pochválil, že sú dobré do sucha aj do mokra (občas ma nejaký ten dážď zachytí, ale nemusí to byť). Našiel som aj hodnotenie na Veloflex Corsa Open - ale to sú plášte a hodnotenie užívateľov bolo veľmi vysoké.
Má s nimi niekto skúsenosti?
Veloflexy jazdí veľké množstvo profíkov prelepené nápismi Continental, Vittoria, Schwalbe atď.. Takže nebudú na zahodenie asi, po fórach tiež chvália. Keď umrú stávajúce Tufá, aj ja vyskúšam
V sobotu som vyskusal nove FORTEZZA TriComp Slick doteraz som mal Plášť Grand Prix 4000 S
Tie fortezzi su rychlejsie o dost aj dobre drzia na mokrom povrchu .....zatial som najazdil na nich 150km ale su uplne niekde inde ako Continental. Doporucujem
Darko Schwalbe Blizard sport 700x20 som jazdil minulú sezonu a je na nich poctivých 5000 km. No vyzerajú proti tvojim ako nové. Teraz som jednu nahodil na zadné kolo znova lebo nová Schw.kevlarová mi urobila také divné esíčko tak ju chcem reklamovať.
Dušu zalep a hotovo.
ked som kupil jazdeny bike, boli tam uz obute Michelin speedium 2. Prejazdil som na nich nejakych 2500km cez slovenske derave cesty, polne cesty, zimne cesty, atd. a ziaden defekt. Vydrzali vsetko!Az do dnes! Pocas zjazdu z homolky, niekde pod Valasskou Belou sa mi zapichol a nasledne doslova pribil do kolesa 4 cm dlhy kliniec. Viac ako 5 minut som ho len vytahoval. Takze michelin speedium 2 urcite mozem doporucit na bezny trening, ale pozor. Neodolaju klincom!
co na cestach naozaj najdes vsetko , my sme dneska videli naburane auto v priekope
ale skor by ma zaujimalo ako sa ti podarilo tu 4cm mrchu postavit na zadne a nasledne so zapichnutim uz asi problem nebol
no mne to tiez moc neslo do hlavy, ale asi to bol proces pribijania pocas viacerych otoceni kolesa, kedze mi kliniec taktiez pekne doskrtal ram biku v blizkosti kolesa. V prvom momente som asi chytil dost siroku hlavicku klinca a ono ho to postavilo a uz to slo. Ked sa dari, tak sa dari.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne sa zdalo ako keby som mal obute Michelin pro race 2 ,lahke,idu super..krasne hucia vyborne proti defektom ,zadny my vydrzal okolo 7000km a predny cez 10 000km a este ho jazdi kamos
Na Googli som našiel, že sú talianske a výrobca sa pochválil, že sú dobré do sucha aj do mokra (občas ma nejaký ten dážď zachytí, ale nemusí to byť). Našiel som aj hodnotenie na Veloflex Corsa Open - ale to sú plášte a hodnotenie užívateľov bolo veľmi vysoké.
Má s nimi niekto skúsenosti?
Tie fortezzi su rychlejsie o dost aj dobre drzia na mokrom povrchu .....zatial som najazdil na nich 150km ale su uplne niekde inde ako Continental. Doporucujem
http://www.youtube.com/watch?v=jwrwbxPKjAI&feature=player_embedded
ešte by som sa chcel opýta, ako opravím dušu. či pri tlakovaní 8 barov sa ju neoplatí lepiť ? ak hej tak ako ?
Dušu zalep a hotovo.
ale skor by ma zaujimalo ako sa ti podarilo tu 4cm mrchu postavit na zadne a nasledne so zapichnutim uz asi problem nebol