Zajtra sa ide BJ-Mihaľov-Hervartov-Šiba-Šibská skala-pod Bukový vrch-chata Enciána-poľovnícky chodník nad Krížami-Sedlo Lysina-Veľká Javorina-Čergov-sedlo Čergov-modrá na Osikov-Fričkovce-BJ. Uz len aby pocasie bolo lepsie ako dnes. Ak by niekomu bolo malo, medzi Frickovce a BJ si moze pridat Bartosovce-Kobyly-Resov a po zelenej cez Budamovu na Postarku.
Dlhsia verzia ma 60km EDIT 14.5.2011: Vydarilo sa, bolo dobre. GPX dam neskor. Mrzia len dost vysoke poskodenia materialu clenov vypravy.
1. Roztrhnuta retaz, 1. zlomena prehadzovacka, 2 odtrhnute spice a 2 defekty ... no co uz... Kec še dari ta še dari. EDIT 15.5.2011: Z mincola nic, ako vzdy uz tretiu nedelu po sebe prsi.
K poskodenemu materialu pridavam natrhnutu tretru a strateny magnet z kadencie.
Chlapci, ako Vám závidím . Tak rád by som si roztrhol reťaz, ulomil prehadzovačku alebo aspoň dostal ten defekt. Ale keďže sa potím sám v posteli, ani tá diera v gume mi nehrozí resp. ma neohrozí...
Konečne mi dorazili fotky aby som to zosumarizoval. Po "dlhom" jazdení po ceste, prišiel výjazdik opäť s našou partiou (škoda, že niektorí sa nedostavili ), kde terén činil zo 100% trasy takých 102%. Nebyť toho čo Paľo povystrájal tak je to pravda.
Začali sme pekne zo strma na Mihaľov, šerdco až v krku . Armstrong si vraví: "A, ta dajak prekušim." . Počkali sme Triskáča a pokračovali dole zjazdom, tam som mal už úsmev od ucha k uchu. S Terezkou sme sa pekne prevetrali . Za Hervartovom to začalo, Kolo defekt (akurát vtedy nemal ani dušu ani trt ), Maťo defekt a Miluši brzdy štrajkovali, Triskáč to zachraňoval kombinačkami. Gumené zvieratká od Maťa boli fajn . Začalo stúpanie, objavili sme skalu za tri a následne náš makač PAJDO pretrhol reťaz, vtedy jeho smola začala. Pri chate Encián sme sa dostali na veľmi krásny poľovnícky chodníček. Škoda, že odtiaľ nemáme fotky. Po sedle L. a Veľkej Javorine nastal čas na na chate, kde sme s Pajdom trénovali státie a myslím, že nám to šlo + ďalší Maťov defekt a Mišov fest ohnutý špic . Zjazd do Fričkoviec, bol troška zmasakrovaný kde Pajdo, resp. konáre, ktoré tam za sebou nechali lesníci, odfajčili prehadzovačku . Tak sa skupinka vo Fričkovciach delí a tlačím Pajda domov po ceste aj za pomoci Jana. No smutné bolo, že tam Pajdo dostal defekt numero uno , opravíme dem dál.. Jano ešte plný síl narozdiel odo mňa.. No nedostal ten pňak ešte v Bardejove defekt? Opravíme a zase tlačíme, pri zimnom štadióne som to už vzdal, sadol na obrubník a musel predýchať. Armstrong dokonal . Ale super výjazdík, len škoda tých škôd..
Taku smolu som este na biku nezazil , asi to pojdem oslavit ... Minikin, mozes znova poupravit resp. obohatit tu bilanciu poskodeneho materialu
Zaroven sa chcem podakovat A181 ze ma dotlacil do BJ, cim sa totalne dorazil ... a samozrejme Janovi, ktory toho tiez musel mat dost po celej Cergovskej hrebenovke
Scudo: skoro sa uzdrav, aby si prevzal stafetu v lamani prehadzovaciek
Treba to brat z tej pozitivnej stranky: bez prehadzovacky a retaze uz bike nemal 15 kg.
Len by som si rad pozrel, ako si siel od X-Areny hore.
A prisli ste o velmi peknu cast trasy - Kobylsky tunel. Upozornenie: Kategoria ohybanie a lamanie patiek a prehadzovaciek je zrusena! Bez vynimky.
Nie vdaka Scudo, boh vie co by som tebe na nom zlomil ... prehadzovacku som uz stihol objednat ... hadam cez vikend uz budem makat na hranici Obrucne-Kurov-Lackova
...to ste v sobotu prechádzali cez "rusko-nemeckú frontu" straty na materiály ako cez II. sv. vojnu nabudúce si dajte pozor aby ste sa včetci vrátili.......
Prejazd spissko-sarisskym medzihorim sa naozaj vydaril - az na stres z toho, ze sme isil medzi dvoma burkami (jedna nad Levocskymi vrchami, druha nad Cergovom - a my pekne v suchu medzi nimi )
Nova zjazdna vystupova cesta na Mincol takmer pripravena (maly 150 metrovy tlaciaci detail volnym lesom bude odstraneny malou zmenou trasy - jedna z dvoch alternativ musi byt predsa zjazdna!)
Pozerali sme fotky pri Janovi, tak Paľo taaak slintal . Dnes som na Mihaľove stretol Kuko s Ornelou? Mám zopár nových informácií, aspoň pre mňa. Škoda, že teraz viac ľudí opustilo zdravie, rýchlo sa uzdravte všetci!
+ Pajdo dnes dostal balík z Česka, čiže rátam s tým, že ešte aj teraz po tme jazdí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dlhsia verzia ma 60km
EDIT 14.5.2011: Vydarilo sa, bolo dobre. GPX dam neskor. Mrzia len dost vysoke poskodenia materialu clenov vypravy.
1. Roztrhnuta retaz, 1. zlomena prehadzovacka, 2 odtrhnute spice a 2 defekty ... no co uz... Kec še dari ta še dari.
EDIT 15.5.2011: Z mincola nic, ako vzdy uz tretiu nedelu po sebe prsi.
K poskodenemu materialu pridavam natrhnutu tretru a strateny magnet z kadencie.
Tu je trasa:
Vy blázni zajtra ešte Minčol a hrebeň?
Začali sme pekne zo strma na Mihaľov, šerdco až v krku
Zaroven sa chcem podakovat A181 ze ma dotlacil do BJ, cim sa totalne dorazil ... a samozrejme Janovi, ktory toho tiez musel mat dost po celej Cergovskej hrebenovke
Scudo: skoro sa uzdrav, aby si prevzal stafetu v lamani prehadzovaciek
Len by som si rad pozrel, ako si siel od X-Areny hore.
A prisli ste o velmi peknu cast trasy - Kobylsky tunel.
Upozornenie: Kategoria ohybanie a lamanie patiek a prehadzovaciek je zrusena! Bez vynimky.
Link
http://www.joj.sk/relacia-noviny/noviny-archiv/2011-05-19-noviny-tv-joj.html
pretocte si to na cas 08:06
Nova zjazdna vystupova cesta na Mincol takmer pripravena (maly 150 metrovy tlaciaci detail volnym lesom bude odstraneny malou zmenou trasy - jedna z dvoch alternativ musi byt predsa zjazdna!)
+ Pajdo dnes dostal balík z Česka, čiže rátam s tým, že ešte aj teraz po tme jazdí