Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
cestovne dost drahe ale s tym ja nehnem... lepsie ako doma sediet ci behat stale to iste na bike..otrepane uz ostal uz len ten cerveny kamen...najblizsie tam pojdem
cyklistov...vsetkeho typu som stretol velmi malo iba na tom cyklochodniku bolo zopar a aj na kolieskovych korculiach..tam aj fukal dost silny vietor oproti
fest husta premavka bola akurat zakopane tak to islo sa mi to pacilo...klucky odbocovanie ziadne trubenie...vsetko plynule..paradicka..auto pred tebou meter a este odbocuje nebrzdis nic tesne mu minies zadok...a tak to robili vsetci aj ja musel ked som chcel ostat v kolone...
belianska jaskyna..starolubovniansky hrad..ci plavec...vsetko som minal tesne a nezachadzal...samemu sa mi nechcelo a neviem kde by som dal bike..ak by bol este nietko tak hej..aj som nevedel ake bude pocasie na nasej strane tatier...som ocakaval burky okolo obeda nad popradom nastastie nic nebolo ..iba vietor...
takze na stanovanie a spacak hore v PL to este nieje....rano kosa aj studnicku som videl..ale nechcelo sa mi uz brzdit otacat to do kopca a fotit..ja viem kde je
DURI77 je tu registrovany ale neprispieva planuje zajtra akciu:
stvrtok rano 19.5. vlakom z velkej stanice o 6:24 smer stakcin.potom na ruske sedlo,po hranici na vrch jaslo z jasla naspat na hranicu a cez ferecatu do smereka,potom cez cisnu, wolu michovu,radosyce do medzilaboriec na vlak.trasa ma 100 km a prevysenie 2100 metrov.chto ma chut naj se prida.
ja by som ho zdrziaval na svojich tenkych gumach ...bol som viem aka total rozbita cesta na ruske sedlo isiel som na biku krokom a kluckoval..tak ak niekto chce nech napise ...prida sa..
zajtra ma byt slnecno tak idem na bike len tak vozit sa opalovat ziadne plasenie kto chce moze sa pridat...po rovine..kde bude veeeela slnka to jedno kam.
dnes pocasie na jednotku tak som sa vozil a vozil.. cez ohradzany tovarne do HE tu pootravovat jonsaka dakus potom na zmrzlinu do strazskeho ale bolo zatvorene tak do MI cez lesne a naspat po hlavnej...z juznym vetrom to islo skoro samo potom po HE a smer ML..v cabinach volam paportnakovi nic volam marosovi nic..jeden trvalo nedostupny druhy mimo dosahu...tak som to otocil spat domov fedy sa uci tak som radsej ani nevolal este pripajam mapu ze kade som isiel minule ...ze vraj dazde ci co hlasia..ta nedobre sak uvidime
sa nam to zacina nejako mracit uz dnes len tak pomaly kludne cez repejov do stropkova..kupit salatik tresku cokoladku gastany a domov pomaly dajaky v ciernom na ziletke mi hore zdravil..som pocul ze tych romov co im chatrce zburali...davali v telke ...ze ich prestahuju do ML sa mate naco tesit tam... zajtra uz asi dazd
vcera som bol hore... dnes idem na bike ale iba tu po okoli a doobeda..aby som stihol navrat v pripade burok ...utorok streda ma byt ok ....tak uz by trebalo aj dalej nie len okolo plota behat... kto chce moze sa potom pridat
áno nestihol som sa ešte pochváliť, ale záverečné skúšky mám od štvrtka 2.6. úspešne za sebou a 17.6. budem v Nitre promovaný za inžiniera ..inak, aj sa mi zdalo že ten pohľad z lávky na vodu je v Radvani lebo tam mám starých rodičov tak mi to hneď bolo povedomé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz aj do pracky treba nahadzat...bo uz taka kopa jak tatry
stvrtok rano 19.5. vlakom z velkej stanice o 6:24 smer stakcin.potom na ruske sedlo,po hranici na vrch jaslo z jasla naspat na hranicu a cez ferecatu do smereka,potom cez cisnu, wolu michovu,radosyce do medzilaboriec na vlak.trasa ma 100 km a prevysenie 2100 metrov.chto ma chut naj se prida.
ja by som ho zdrziaval na svojich tenkych gumach ...bol som viem aka total rozbita cesta na ruske sedlo isiel som na biku krokom a kluckoval..tak ak niekto chce nech napise ...prida sa..
este dam zopar foto prechod cez les jablon zubne...pre balturs...