Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Hmm,kvičko vegetuje mňa nedávno skoro prevalcovalo zo šesť kusov,ale zvrtli to preč po dvadsiatich metroch sa ešte vyvalil z húštiny riadny asi 250 kg kus zagánil na mňa,ale lež som zamieril foťák bol včudu Inak to čo si dal predtým nie sú srny,ale danielice a u tých sa čierne kusy,ale aj biele,alebo žltohnedé bez škvŕn sem tam vyskytujú,väčšinou sú ale také ako máš na foto,teda tie zo škvrnami
Inak to čo si dal predtým nie sú srny,ale danielice a u tých sa čierne kusy,ale aj biele,alebo žltohnedé bez škvŕn sem tam vyskytujú,väčšinou sú ale také ako máš na foto,teda tie zo škvrnami
Jj, uz som bol uvedeny na spravnu mieru a potom som si uvedomil, ze bodkovane srny su danielice ... takze aj ta cierna je daniel
Krásne fotky danielic lto. Máš na ne nielen šťastie, ale aj ich stihneš vystihnúť a dobre odfotiť.
Ja na nejaké pekné zábery zverov v poslednej dobe nemám šťastie, popravde ani ich veľmi nevyhľadávam.
Na ukážku fotka čierno sfarbeného zvera paroháča z ich ruje na jeseň 2009.
Kde inde ako nad Lozornom A čím iným fotené ako ultrazúmom copyrighth.imagehost.org h.imagehost.org
Ja som ich tiez nevyhladaval, zabrali si zvaznicu pre seba , skoro som ich musel rozhrnat
No ale na jelene nemam stastie, henten vyzera doost dobre .. cisty cierny Zorrrro pomstitel
A mooc pjekne fotos
Ja som ich tiez nevyhladaval, zabrali si zvaznicu pre seba , skoro som ich musel rozhrnat
No ale na jelene nemam stastie, henten vyzera doost dobre .. cisty cierny Zorrrro pomstitel
A mooc pjekne fotos
To neni jeleň všimni si ,že má na makovici lopatky aj keď nie zatiaľ bohvie aké,a tie fešandy kolo neho majú presne take prdelky a škvrny ako tie tvoje
Inak na UZ fajn fotos
tecumseh: ejha .. tak tato sa podarila .. dobre si ho vymakol .. o takej fotke snivam
wukie: inak velmi ostre aj detailne su tie fotky (tho cierneho ne-jelena), jak to robis
radek: ako ktore .. musis konkretne , bo skoro co fotka to ine sklo .. namiesto fotenia som upadol do testovania techniky .. mal som si nechat len svoj maly kompaktik a trenovat beh na 100m, boli by lepsie fotky
Dnes sa to v Karpatoch tou lesnou havedou len tak hemzilo - napchavali sa pomaly na kazdej luke. A boli dost hluche, ale mojim infrazoomom sa to samozrejme foti tazko...
Veru, ta prezuvava lukozrava haved nici zubami lucnu vegetaciu skoro ako lesaci pilami a LKT-ckami lesy. Ale na diviaky tieto lukozrave potvory nemaju - diviaky dokazu spravit z peknej luky tankodrom...
Inak na dalsom mieste sa to paslo rovno na znacke a zaregistrovalo nas to az ked sme sa priblizili asi na 10-15 metrov a to brzdiace bajky s kotucmi teda robia dostatocny hluk... Ale najlepsie je, ze som stratil fotak a zistil som to az ked som chcel spravit tu foto co som sem zavesil, takze som sa musel vracat asi 1 km spät na miesto, kde som naposledy fotil, tam som fotak nasiel, potom som sa vratil a spravil tu foto. Takze musim tym potvoram vlastne podakovat, inak by som si zabajkoval o dost viac kedze by som zistil neskor, ze mi ten fotak chyba.
A pozor na zlodejske fotakozrave stromy. Ja som ten fotak vlastne nestratil, ukradol mi ho strom! Zachytil mi totiz svojim konarikom popruh z fotaku co sa prevlieka na ruku a vytiahol ho z puzdra. Esteze ho nestihol zozrat kym som sa vratil - fotak tam visel na konari v urovni riadidiel akoby na mna cakal, ale uz sa triasol strachom v domneni, ze skonci ako olovrant.
Moje skusenosti, odkedy sa snazim fotit lesnu zver mi ukazuju,ze je lahsie sa priblizit na bajku, nez peso. Samozrejme, ked clovek nehrkoce blatnikmi, nepiska kotucmi a Vckami (prilis) a tak. Moje prebezne vysvetlenie je take, ze zvuk vydavany pneumatikami je spojity a tak menej napadny nez kroky. Ale mozno tomu tak nie je
Mne chytila fotak a snazila sa mi ho vziat nejaka rastlina na zemi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jj, uz som bol uvedeny na spravnu mieru a potom som si uvedomil, ze bodkovane srny su danielice
Ja na nejaké pekné zábery zverov v poslednej dobe nemám šťastie, popravde ani ich veľmi nevyhľadávam.
Na ukážku fotka čierno sfarbeného zvera paroháča z ich ruje na jeseň 2009.
Kde inde ako nad Lozornom
A mooc pjekne fotos
A mooc pjekne fotos
To neni jeleň
Inak na UZ fajn fotos
wukie: inak velmi ostre aj detailne su tie fotky (tho cierneho ne-jelena), jak to robis
radek: ako ktore
Supeeeeer
Modracik .. zhodou okolnosti ten isty
Inak na dalsom mieste sa to paslo rovno na znacke a zaregistrovalo nas to az ked sme sa priblizili asi na 10-15 metrov a to brzdiace bajky s kotucmi teda robia dostatocny hluk... Ale najlepsie je, ze som stratil fotak a zistil som to az ked som chcel spravit tu foto co som sem zavesil, takze som sa musel vracat asi 1 km spät na miesto, kde som naposledy fotil, tam som fotak nasiel, potom som sa vratil a spravil tu foto. Takze musim tym potvoram vlastne podakovat, inak by som si zabajkoval o dost viac kedze by som zistil neskor, ze mi ten fotak chyba.
A pozor na zlodejske fotakozrave stromy.
Mne chytila fotak a snazila sa mi ho vziat nejaka rastlina na zemi