Stary problem kompatibility Macbook Pro a Polaru som sa snazil riesit priblizne 2 tyzdne. Nakolko Polar nepodporuje drivery, a ani software pre Mac jedine co moze Mac uzivatel spravit je nainstalovat Boot camp alebo podobnu aplikaciu. Takto sa nateseny uzivatel Macu ocita v otroctve Microsoft Windows.
Pravdepodobne nik nechce prestupit na Mac len nato aby vzapati musel opat instalovat stary znamy Windows. Riesenie problemu spociva v programe iSmartTrain a moznost pripojit Polar RS800cx a ine zariadenia (taktiez aj inde znacky ako Garmin atd.). Hacik spociva v kompatibility Mac-u s IRDA zariadeniami ktore su momentalne na trhu. Jediny IRDA port ktory sa mi podarilo uspesne pripojit je Belkin Smart Beam F5U230 ako je spominane na strankach iSmartTrain. Spominany IRDA port sa uz nevyraba par rokov a tak je na uzivatelovy Mac-u aby zubami nextami hladal v internetovych bazaroch a e-shopoch PRESNE tento model.
V pripade ze sa podari zariadenie Belkin Smart Beam F5U230 zakupit je to cista plug & play situacia. Uzivatel pripoji F5U230 k Mac-u (kompatibilita overena aj pre najnovsy OSX 10.6.7) otvori program iSmartTrain, z menu vyberie IRDA slot a pozadovane zariadenie Polar. Polar polozi co najblizsie k F5U230 a vsetko ide ako po masle. iSmartTrain je neobmedzeny na 20 treningov potom je nutne si zakupit plnu verziu ktora umozni nahravat neobmedzeny pocet treningov.

Prajem prijemne uzivanie Mac OSX a Polaru
01.06.2011 - 20:55:11
00
keyboard_arrow_up