Miro sa s PC príliš nekamaráti, takže ja zaňho...V polmaratóne alebo maratóne by určite skončil v prvej desiatke, ale bedňa by asi nebola... Preto chodí šprinty. Myslím, že je obdivuhodné presadiť sa medzi pretekármi, ktorí sú o cca 20 rokov mladší - Dobiáš - roč.84 , Gromulus - roč. 82 , Miro - roč. 64. A v Bambine bol rýchlostný priemer čela nad 25 km/h. Na ostatných tratiach ho mal iba Ivanov. http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2011/mtbcup/fatransky/index.php?kam=2
Takže aj Bambino je pekná drina.
len je divné chlapi, že sem idete taký kus kvôli 27 km a "bedni"...kolega je určite dobrý, o tom niet pochýb, ale zase porovnávať trať Bambino s Medianom...
len je divné chlapi, že sem idete taký kus kvôli 27 km a "bedni"...kolega je určite dobrý, o tom niet pochýb, ale zase porovnávať trať Bambino s Medianom...
Presne toto som mal na mysli. Ak nejde o bednu ide o pojazdenie
Sme železničiari, takže cesta vlakom zdarma, Fatranský je z tých bližších cyklomaratónov. Turisticky máme v pláne Súľov...Keď už preteky, tak útok na bedňu. Aj ja som mohol byť. V Starej Ľubovni minulého roku štartovali v kategórii piati a došli len dvaja - Miro prvý. Ja som sa ale nezúčastnil
A ešte........ Sme len amatéri, ktorí sa miesto regenerácie musia venovať práci, ktorá nás živí. Pričom na popredných miestach cyklomaratónov sa pohybujú športovci, ktorí majú iné podmienky na tréning a všetko s tým súvisiace...alebo sú to bývalí reprezentanti...
jasné, to s tým cestovným už som postrehol dávnejšie...ale možno zbytočne ste sa ukrátili o pekné úseky na trase či už 45-ky alebo 70-tky, veď kolega čo si spomínam min. v Sv. Jure bol na dlhej...ale tak každý podľa svojho gusta...
ono amatéri sú všetci, jedni sú mladší, druhí starší, jedni študujú, druhí pracujú...na trati sa to ale nikoho nepýtaš, si rád, že si s niekým môžeš zmerať sily...
ale neberte to ako kritiku, mňa či drotára to skôr prekvapilo
.
A zase A ked som videl Kamila, tak to uz som vobec nepochopil, ale ako som uz pisal, vsetci si v tom hladame to svoje. Ja som sice na bedni nebol, ale vyrehotany som prisiel kompletne
Ako domáci možno viete čo sa tam deje. ???
Keby som to vedel tak doplním zásoby v Margecanoch. - a Karen je tiež zavretý
Ináč v sobotu ráno sme sa s niektorými z Vás míňali na stanici.
P.S. Nástenka na stanici je
Pri čakaní na Hnilec express bolo času dosť si to obzrieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://*****saweb.google.com/jarojakubisin/2852011IZRA#
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2011/mtbcup/fatransky/index.php?kam=2
Takže aj Bambino je pekná drina.
Sme železničiari, takže cesta vlakom zdarma, Fatranský je z tých bližších cyklomaratónov. Turisticky máme v pláne Súľov...Keď už preteky, tak útok na bedňu. Aj ja som mohol byť. V Starej Ľubovni minulého roku štartovali v kategórii piati a došli len dvaja - Miro prvý. Ja som sa ale nezúčastnil
ono amatéri sú všetci, jedni sú mladší, druhí starší, jedni študujú, druhí pracujú...na trati sa to ale nikoho nepýtaš, si rád, že si s niekým môžeš zmerať sily...
neboj nič aj ja robím v kancelárii...v tom to nebude
https://*****saweb.google.com/jarojakubisin/OravskyCyklomaraton1162011#
Ako domáci možno viete čo sa tam deje. ???
Keby som to vedel tak doplním zásoby v Margecanoch. - a Karen je tiež zavretý
Ináč v sobotu ráno sme sa s niektorými z Vás míňali na stanici.
P.S. Nástenka na stanici je
Pri čakaní na Hnilec express bolo času dosť si to obzrieť