Je 11,30 hod, vyrazam z domu, krasne svieti slnko. Pred dnesnou jazdou som sa dokladne oboznamil s meteorologickou situaciou, prezrel par stranok o vyvoji pocasia, mudro som pozeral na zabery z druzice a vsetko nasvedcovalo tomu, ze bude prsat. A predsa prsalo. Nie ze by mi vadilo obcas zmoknut, ale preco sa tak stalo dnes, vcera a aj pred 3 dnami? Nie je to prilis casto? Alebo mam len taku "mokru" smolu?
Ako ste na tom vy?
Je 11,30 hod, vyrazam z domu, krasne svieti slnko. Pred dnesnou jazdou som sa dokladne oboznamil s meteorologickou situaciou, prezrel par stranok o vyvoji pocasia, mudro som pozeral na zabery z druzice a vsetko nasvedcovalo tomu, ze bude prsat. A predsa prsalo. Nie ze by mi vadilo obcas zmoknut, ale preco sa tak stalo dnes, vcera a aj pred 3 dnami? Nie je to prilis casto? Alebo mam len taku "mokru" smolu?
Ako ste na tom vy?
HEHE. Som si myslel ze ste s Ferim zmokli. Bo odtialto z Wilec hurky to vyzeralo ze v Slanskych to pekne poprsalo.
hmm...no ja som bol predvcerom na biku, akorat ked som dosiel domov sa rozprsalo. taktiez dnes - chcel som ist az poobede, ale nakoniec som rpedsa len isiel doobedu. zase ked som prisiel domov - tak po hodinke sa rozprsalo takze ja to mam asi dobre nacasovane
Ja som na tom podobne chcel som dnes vybehnut aspon na jahodnu tiez som kukal druzicove a radarove snimky ale uz na bankove zacalo kvapkat tak som sa teda vratil , mozno zajtra
Ja som na tom podobne chcel som dnes vybehnut aspon na jahodnu tiez som kukal druzicove a radarove snimky ale uz na bankove zacalo kvapkat tak som sa teda vratil , mozno zajtra
My sme v ten den boli na bankove a neprsalo. Trebalo ist tak okolo 9-tej a potom by si to stihol v suchu
No v sobotu bolo fakt strasne pocasie Stale lejak potom chvilu nic a zasa lejak.Esteze som bola na festivale v Banovciach tak to az tak nevadilo, pekne v teplucku a suchu pri pozerani horskych filmov
ja som tu osudnu sobotu doobedu este zhanal nejake drobnosti na bike (tretry a tak ), krasne slniecko, no a poobede som sa vybral na jahodnu...vyvoj pocasia snad nemusim komentovat
no kedze som nebol na biku 7, slovom SEDEM tyzdnov, mrholenie ani nasledny daz ma nemohol odradit...a tak som paradne zmokol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bud rad, ze mozes zmoknut, mne to tak skoro nehrozi... Zavidim Ti. Co tak nosit so sebou lahku vetrovku (napr. Sport Schwarzkopf)?
Ako ste na tom vy?
HEHE. Som si myslel ze ste s Ferim zmokli. Bo odtialto z Wilec hurky to vyzeralo ze v Slanskych to pekne poprsalo.
na bike.dazd ma minul len tesne.
Nieco malo som pocul o tvojom zraneni, prajem skore uzdravenie.
Plastenku som mal, nepomohla uplne, dazd bol silnejsi.
My sme v ten den boli na bankove a neprsalo. Trebalo ist tak okolo 9-tej a potom by si to stihol v suchu
V Herlanoch je tusim vodotrysk, nebol si nahodou mokry z neho?
Ta stranka sa mi paci, este ze mame Stranik hned za humnami
no kedze som nebol na biku 7, slovom SEDEM tyzdnov, mrholenie ani nasledny daz ma nemohol odradit...a tak som paradne zmokol
ale stalo to za to