Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ked jeden nesvieti cez den v lete je to ok, ale horsie je to ked jeden nesvieti v zime, v hustom snezeni a hmle (podotykam, ze vsetko naraz)... su rozni pacienti, ale to urcite nemusime rozoberat, ak sa pohybujete denne na cestach autom...
Ja som 100% za celorocne svietenie... Ale to asi nebolo predmetom temy...
A ked budu svietit vsetci (snad raz aj v reale), nebudu ziadne hluche miesta...

Naposledy upravil root dňa 06.03.2007 - 11:46:30, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.03.2007 - 11:14:01
00
No to nieje zase take strasne z tou cenou ziaroviek,raz-dvakrat do roka je to v poho,s tym musi kazdy majitel auta ratat.Ohladom tej roboty,to je uz individualne,tiez som sa prvy krat zapotil kym som sa vpredu dostal ku ziarovkam,no next time uz budem vedela :wink:
No ved ale o to ide,ze ked niekomu prebliknes z dialkovym,tak ho chces na nieco upozornit,nie?Je to trochu aj neprijemne,ale pokial len prebliknes a nenechas to na neho ziarit dalej,tak nastartujes jeho myslienkove pochody ze cosi nieje v poriadku,hm?Aky zmysel by malo preblikavat parkovacimi alebo stretavacimi,keby si to nik nevsimol?
Root suhlas
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 11:19:18
00
Nejde mi ani tak o cenu ziarovky ako o tu robotu (mozno len na tom mojom sa to tazko meni).

nielen na tvojom....ja som na to musel zavolat posily :)

....inak spat k teme, s tymi reflexnymi materialmi to ako myslia?? to akoze si na dres mam cosi nalepit?? to uz skor na bike....skor by sa mali snazit o to, nech reflexne prvky priamo od vyrobcu oblecenia nie su skor vynimkou ako pravidlom....nechapem preco na kazdom cyklistickom drese alebo gatiach nie je nejaky ten pasik....pochybujem, ze by niekomu vadili, nikto sa v noci na ceste schovavat asi nechce :wink:
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 12:28:26
00
Veru tym by sa to ulahcilo. Ale co necyklisti - chodci. :) Ja mam taketo reflexne pasy na prilbe a na kapsicke pod sedlom. V noci to paradne vidiet ke na to zasvieti auto. K tomu este zadna blikacka a odrazka a hned mam lepsi pocit, i ked dnes uz fak nevies kedy ta kto sunda
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 12:38:34
00
no ak sa ku mne tie reflexne blbosti nejako dostanu, tak to hadam nejako nahadzem na bike, prilbu, vak... ale zase tak aby to nevyzeralo fakt blbo :wink:
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 13:08:04
00
Vraj tie nalepky posielali do kazdej domacnosti postou spolu s dakym sprievodnym listom. Aspon tak vraveli v TV.
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 14:01:23
00
no dufam, ze to posielali do kazdej domacnosti. a takisto vraveli, ze sa to bude rozdavat na skolach a farari to budu rozdavat babkam v kostoloch. babkam, co idu vecer z kostola sa to fakt hodi, kazda ma cierny kabat a vecer ich fakt nie je vobec vidno. to som asi pred tyzdnom musel pomedzi ne robit vecer slalom, ked som isiel autom rovno po omsi.
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 14:16:57
00
kazdy pravidelne jazdiaci sofer sa ma vzdy vecer napozore pred dedinskymi batmanmi v ciernym kabatoch zakerne vylietavajucimi priamo pod kolesa a najlepsie v neprehladnej zakrute...uplne najhorsie je to v nedelu, to si vsetci obcania myslia, ze su nesmrtelni lebo idu z kostola :roll:
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 14:40:48
00
2triki myslim, ze v parlamente su aj horsie strany ako kdh...

k teme: podla mna by sa to celodenne svietenie malo nechat na baze dobrovolnosti
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 15:40:17
00
2Giro: priznam sa, ze sme najazdili asi tak 50tis, naozaj neviem, ale to je len cisto sukromne afto, firemnym ovela viac a nejako drasticky sa ziarovky nemenili (myslim jedna za 2 ci 3 roky). Ale tak ci onak, myslim si ze ziarovka nestoji zrovna 10000$.. co sa tyka roboty, to je uz druha vec, ja som si ju schopny vymenit na afte aj sam, ale ktovie ake mas Ty afto, aky tam je pristup.. to ti musim uznat, ze by to cloveka nebavilo kazdeho pol roka to davat niekde/niekomu spravovat.
inak suhlasim s root-om: svieti kazdy :arrow: ziadne hluche miesta..

no a k teme: tiez si myslim, ze keby tie reflexne prvky montovali uz rovno na nejake vaky a podobne veci, urcite by to nebolo od veci..
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 17:34:24
00
no a k teme: tiez si myslim, ze keby tie reflexne prvky montovali uz rovno na nejake vaky a podobne veci, urcite by to nebolo od veci..

Toto je moj skolsky Exu. Podobne je na tom aj vacsina bajkoveho oblecenia. Skoba len ze si take veci neoblecu aj chlapi ked idu vecer z krcmi.

Prílohy:

ruksak.JPG
ruksak.JPG 333.02 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.03.2007 - 20:27:03
00
Toto je moj skolsky Exu. Podobne je na tom aj vacsina bajkoveho oblecenia. Skoba len ze si take veci neoblecu aj chlapi ked idu vecer z krcmi.

pekny batoztek :wink: tiez som si nieco len tak zbezne pozeral a videl som na niektorych prave taketo reflexne prvky.. ked uz by som si nejaky kupoval, tak nieco v tom style ako mas ty (cize reflex)
Zobraziť komentár 06.03.2007 - 21:44:18
00
no tak celorocne svietenie sa odklada na neurcito: http://www.bleskovky.sk/cl/10/146632/Ce ... atil-zakon
Zobraziť komentár 07.03.2007 - 19:09:58
00
V poslednom návrhu zákona sa povinnosť celoročne svietiť na bicykle nevzťahuje.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 17:26:58
00
keyboard_arrow_up