tema pre dovolenkove detinacie, skusenosti s cestovkami, odporucane lokality, miesta, krajiny...
a tiez na pochvalenie, kam sa chystate, nech sa nestretneme v Chorvatsku na tej istej nuda plazi...
Čo má dovolenka s bankrotom? V Aténach si môžu štrajkovať koľko chcú, my ostrovania sa len snažíme znížiť dlh. hehe
Vyschnuté a polovyschnuté kríky a olivovníky mám najradšej. Výborne sa fotia s okolitým koloRITom. hehe
Pokial nevytiahnes nohy z hotela si v pohode, ale kamosi sa odtial teraz vratili a vraveli ze dost problem akekolvek cestovanie mimo ci fakultativne vylety, furt tam niekto za nieco strajkoval, boli radi ze nedostali jednu ked namietali
Pokial nevytiahnes nohy z hotela si v pohode, ale kamosi sa odtial teraz vratili a vraveli ze dost problem akekolvek cestovanie mimo ci fakultativne vylety, furt tam niekto za nieco strajkoval, boli radi ze nedostali jednu ked namietali
Keby som sa chcel zavreť do hotela tak pôjdem do Egyptu, Turecka a podobných strážených rezort destinácii. Ostrovné výlety sa dajú robiť aj bez cestovky a nech mi nikto nehovorí, že ostrovan Grék ktorý čaká na turistov ma neodvezie na loďke kam len budem chcieť. hehe Grékov poznám veľmi dobre. Lenivý síce sú ale v Grécku sa rád prispôsobujem práve ich naturalu "siga siga". hehe
Turbi tak vela stastia, lebo sa to tam len zhorsuje. A nie vsetko ovlyvnis len $$$ ked ti na letisku hodia strajk tak si v riti atd. Inak o Turecku mas trosku skresleny obraz, tam si mozes chodit pomaly jak chces, to je jak Tunis este predtym ako tam boli problemi teraz neviem ako to tam je. Egypt je samozrejme ina kava.
ja by som isiel kdesi zabikovat zaciatkom septembra len potrebujem daku inspiraciu.Dajte nejake tipy,preferujem vysoke hory blizko pri mori,najlepsie chorvatsko,taliansko alebo grecko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V obchode budeš!
Vyschnuté a polovyschnuté kríky a olivovníky mám najradšej. Výborne sa fotia s okolitým koloRITom. hehe
Keby som sa chcel zavreť do hotela tak pôjdem do Egyptu, Turecka a podobných strážených rezort destinácii. Ostrovné výlety sa dajú robiť aj bez cestovky a nech mi nikto nehovorí, že ostrovan Grék ktorý čaká na turistov ma neodvezie na loďke kam len budem chcieť. hehe Grékov poznám veľmi dobre. Lenivý síce sú ale v Grécku sa rád prispôsobujem práve ich naturalu "siga siga". hehe
ten návrat do reality (hlavne pracovnej)
Nemôžem to sem hodiť (je to asi skôr do vtipkára)
zopár ľudí by som tu nasral, že som to nazval FULLom