premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
anglel1: chvalim ja si kludne zmapujem aj sam trasy, ale zase pokial vie nieto poradit tam nechod, tam je to na ho..o (asi by som si dobre zanadaval keby som siel na Certovu skalu na biku) tak to potesi..
magic7: tak vies ako, vsade sa pise, ze s babou na biku ee, ze vo vacsine pripadov su to brzdiace elementy a pod.. tak aby Ta to neomrzelo inak budeme samozrejme radi len tento vikend sme mimo ZV, takze uvidime kedy najblizsie vybehneme..
no rad sa pridam od nejakej 9-10 som ready, cesta, les hocico[/quote]
Nazdar tech-bass, šiel by som s Vami ale cez víkend som v Rajeckej Lesnej na 24-hodinovke.
Tak snáď niekedy nabudúce.Veď ešte nie je všetkým dňom koniec.
Pocujte chalani co sa tyka tych Sachticiek a Spanej tak ide sa poza vlek ale chodite cestou vlavo popri budke dakej elektrickej alebo do prava? Ta do prava neviem kam vedie. Ja som dneska siel tou vlavo teda rovno a priznam sa v horskej MTB len zacinam ale miestamy som dole tlacil co bolo tolko kamenou a teren pre mna skor same papuliaky porste som sa bal
No moja najlepsia technika bola v tomto pripade miestamy tlacenie Ok cize som mal ist do prava No nevadi nabuduce budem vediet A co sa tyka na tie donovaly tak som nasiel odbocku co sla na Fugerov dvor 2Km a Sachticky sedlo ci daco take 5,5 Km to bolo asi 500 m pred vrcholom sachticiek.
Ale asi som mal hladat este inu odbocku? Teda este tesne pred bola ale tam bola tabula zakaz a ziadnu znacku som si nevsimol.
No moja najlepsia technika bola v tomto pripade miestamy tlacenie Ok cize som mal ist do prava No nevadi nabuduce budem vediet A co sa tyka na tie donovaly tak som nasiel odbocku co sla na Fugerov dvor 2Km a Sachticky sedlo ci daco take 5,5 Km to bolo asi 500 m pred vrcholom sachticiek.
Ale asi som mal hladat este inu odbocku? Teda este tesne pred bola ale tam bola tabula zakaz a ziadnu znacku som si nevsimol.
FoXo4,Šachtičky - Donovaly je jednoduchá trasa, je to zelená turistická značka ktorá je značená aj ako náučný chodník pri každej tabuli si dáš oddych niečo sa dozvieš a ideš ďalej. Ak máš záujem tak sa ozvi, ja chodím na Šachtičky aj 2x3 do týždňa buď cez Španiu, alebo Staré Hory. Len nerád chodím sám lebo sa bojím a potrebujem niekoho podstrčiť . Doteraz som mal obeť ale tá je momentálne out.
Len to ma budes musiet poslat dopredu velmi daleko lebo ma hned dobehnes No cez tyzden sa mi az tak moc neda kedze robota nepusti a ked nahodou tak len tak niekde dakych 20 Km do tmy aby som sa vratil
Ale cez vikendy dakedy jasne ved sa nas hadam aj viacej nazbiera, Polo, Andrej
Foxo4, však ja tiež chodím len podvečer cca 17,30 alebo ešte neskôr. Je to okolo 30km takže do dvoch hodín v pohode. Posledných 6 km zo Šachtičiek je rýchlovka, ak nás tlačí čas po asfalte dole čo je škoda, ináč terénom až do Sásovej. na parkovisko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
magic7: tak vies ako, vsade sa pise, ze s babou na biku ee, ze vo vacsine pripadov su to brzdiace elementy a pod.. tak aby Ta to neomrzelo
Nazdar tech-bass, šiel by som s Vami ale cez víkend som v Rajeckej Lesnej na 24-hodinovke.
Tak snáď niekedy nabudúce.Veď ešte nie je všetkým dňom koniec.
0908468823 ak ide niekto podobne
odporucam kupit mapu http://img.zoznamtovaru.sk/direct/iR/importprodukt-orig/f4d/f4d5ea639b73c5f6dc4e848fe8db92e7.jpg
nie je draha, zmesti sa do brasne, su na nej zvaznice aj v podstate vsetky cesty
tieto mapy su dobre, rovno si kup aj polanu (133), kremnicke vrchy (132)....
...ak sa nevie v lese zorientovat, mapa mu bude na dve veci
Andrej si mi teda dal
Ale cez vikendy dakedy jasne ved sa nas hadam aj viacej nazbiera, Polo, Andrej
Pozeram inak ze ty sa vyznas v BB viac ako hadam v ZV
Si ma zahanbil bystricana