Vcera sme s Vajlom chceli ist prave ZA, Chata pod Suchym, travez popod Suchy, Chata na Klacanskej magure, Vrutky, ale ked sme dorazili na Chatu pod Suchym, tak prsalo. Sedeli sme tam, ze snad prestane, ale ked uz prestalo, tak sme boli skrehnuti na kost. To by ani tak nevadilo, ale vsetko mokre, chodnik od chaty hore na Javorinu blatovy, tak sme sa na to vysrali a sli iba po cervenej do Strecna. Vajlo to este nesiel, tak si uzil trocha techniky. Hol, vybrali sme si blby den. Inak dole pod starhradom sme stresli Mira s partiou a nejakych zufalcov, co si mysleli, ze tadialto vedie nejaka bikova cesticka do Lipovca... No vedie, ta co sme chceli ist my , ale na tu moc nevyzerali... Pripajam nejake ubohe fotoze.
skoda toho traverzu popod Suchy ze je to len na tlacenie.. inak potom dalej na Maguru a z Magury na Klacany .. moj oblubeny trailik .. na samotnom Suchom ste uz boli? rad by som vedel ci a nakolko je ten chodnik smerom na sedlo Prislop zjazdny
dazde nam s mirom malinko zmenili povodny plan - vid fotos.. na povodne planovany chodnik sme sa ani nedostali, ale aj plan B stal za to .. a cudujme sa zaplavam ked pri tazbe zadrbu vsetky koryta
ako inak toto cele vymyslela bobova chora hlava. chvilami som si myslel, ze ma chce zabit ale uz len pre ten zjazd z medziholia do stefanovej to za to stalo.
pekne fotky..kolko bolo ludi? podla par fotiek nikoho nevidim a to bolo velmi vydarene pocasie..mal som ist akurat hreben krivanskej fatry, ale pokazili mi to dve rodinny oslavy
jj, ved toto.. nam pocasie vyslo.. sice pod mrakom no stale lepsie ako 35°C na slnku.. no chytit na tom hrebeni dazd ci nedajboh burku to by som sa asi pos*al
Včerajši pojazd na Zelenom bol viac než super, trochu sice pršalo ale HCrom a HCerke to nevadilo! ešte som aj ovoňal tatransku zem, trocha som sa vytrel...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trasa : trusalova - snil sedlo - chleb - grun - stoh - medziholie - stefanova
dlzka trailu : 24,5 km
nastupanych : 1.900 vyskovych
zjazdenych : 2.000 vyskovych
budicek : 03.00 rano
ako inak toto cele vymyslela bobova chora hlava. chvilami som si myslel, ze ma chce zabit ale uz len pre ten zjazd z medziholia do stefanovej to za to stalo.
to na tej druhej fotke ste isli aj na dole?