Pred par rokmi som to siel opacne a popravde horsie to bolo v mieste kde su v smere jazdy dva pruhy. Samozrejme ze som si vybral cas kedy je polka slovenska v kostole, ale ani napriek tomu to nebol velmi prijemny zazitok. Najblizsie tam pojdem ked dokoncia tunel
Ja som tam videl aj zahranicnych cyklistov, oni to nepoznaju tak idu po ceste 1 triedy ale samozrejme na Slovensku to je kvazi dlanica Tuto hlupost chceli vybudovat aj za Ruzomberkom smer Ivachnova ale zjavne si to rozmysleli.
Rád by som vedel či takýto spôsob usporiadania jazdných pruhov vôbec spĺňa kritériá cesty prvej triedy. Hlavne tá časť čo je na videu kde je to veľmi úzke bez krajnice a hneď zvodidlo. Je to vlastne polomost, keď sa pozriete z druhej strany Váhu. Takže tam sa to nedá nejak rozšíriť.
Zákaz vjazdu cyklistov sa tam asi nedá dať, pretože tam nie je žiadna paralelná možnosť jazdy cyklistu (cyklotrasa, cyklocesta a pod.). Samozrejme, že kto to nepozná tak ani nemôže tušiť, že vyrába obrovský problém pre motoristov. No on za to nemôže. Nikde na to nie je vopred upozornený. Podľa mapy je to cesta ako každá iná. Samozrejme, že ja by som sa tam nikdy nevybral na biku. Som zvedavý kedy bude tá slávna cyklotrasa do Vrútok vybudovaná. A či vôbec...
Kedysi, ked pre kazdy smer bol len jeden pruh + krajnica, sa tadial dalo ist. Zabava to nebola, ale dalo sa. Teraz, ked krajnicu zrusili na ukor tretieho pruhu, je to uz naozaj len pre odvaznych. Tesim sa, ked bude hotova ta cyklotrasa cez Janosikovo. Nech tych protestujucich chatarov, co si nedovidia dalej ako na spicku svojho nosa, aj roztrhne od jedu.
sli sme tadial kedysi davno nalozeny nosice+tasky a pohoda. polka cesty bola aj tak kolona co sa nehybala. ked som videl co tam spravili a este sa chvalili ze v tom budu pokracovat aj na inych usekoch ma skoro eblo - hlavne z tych kravatovych vyskerenych vyzratych ksichtov.
obchadzka neexistuje? aspon MTB XC s akceptovatelnym prevysenim - Terchova - Parnica nepocitam, sedlo Javorina koli prevyseniu tiez nie.
videl som na Strave parkrat ako to niekto dal od Rakytia smerom dole a na cestu sa pripojil niekde pred Dubnou skalou, ale osobne by som to radsej vyslapal na Javorinu
videl som na Strave parkrat ako to niekto dal od Rakytia smerom dole a na cestu sa pripojil niekde pred Dubnou skalou, ale osobne by som to radsej vyslapal na Javorinu
isiel som to naopak, lebo sa mi nechcelo slapat 11km do kopca z vrutok a malo sa zotmiet
od dubnej skaly sa dalo ist poza zvodidla a potom uz len najst cestu hore smerom na sedlo rakytie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolega, toto mi pride dost neadekvatne aktualnej situacii. To ako keby ja som tu napisal, ze ked dostavaju tunel, budem mat poriadok v garazi.
Zákaz vjazdu cyklistov sa tam asi nedá dať, pretože tam nie je žiadna paralelná možnosť jazdy cyklistu (cyklotrasa, cyklocesta a pod.). Samozrejme, že kto to nepozná tak ani nemôže tušiť, že vyrába obrovský problém pre motoristov. No on za to nemôže. Nikde na to nie je vopred upozornený. Podľa mapy je to cesta ako každá iná. Samozrejme, že ja by som sa tam nikdy nevybral na biku. Som zvedavý kedy bude tá slávna cyklotrasa do Vrútok vybudovaná. A či vôbec...
obchadzka neexistuje? aspon MTB XC s akceptovatelnym prevysenim - Terchova - Parnica nepocitam, sedlo Javorina koli prevyseniu tiez nie.
isiel som to naopak, lebo sa mi nechcelo slapat 11km do kopca z vrutok a malo sa zotmiet
od dubnej skaly sa dalo ist poza zvodidla a potom uz len najst cestu hore smerom na sedlo rakytie
v mojom prispevku je odkaz na tu trasu