Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
rozmyslam kam zajtra na bike nedela..hm...do sanoku na maraton asi nestiham na desiatu...v ceste mam zopar kopcekov a stejne tam nikoho nepoznam.. jano z he chce cez ruske sedlo na solinu..tam prespat v spacakoch...to by aj slo..ale mne beha po rozume uz nieco ine...ze rano na kremenec na tu akciu co som tu spominal...vybehnut a stade do pl dole ..ked sa da..a tak na solinu..aj ked pre mna uz otrepana tota solina..ja by radsej tu tarnicu...uz neviem sa s toho teraz
bke zatrepany od blata..ale to casom vyschne a opada alebo sa to obali dalsou vrstvou blata a to sa uz neudrzi a odpadne pod naporom vlastnej vahy co napisat ..pockame na sparcusa ten mal riadne delo na fotenie tam budu dalsie foto...
BUBU mi pojedlo vsetky maliny co mame doma na kriku tak mi treba naucil som ho sam si oberat tak tu je vysledok ribezle mu moc nechutili...ale ked uz pojedol vsetky jahody..nic ine mu neostavalo no zajtra aj beh banske..ale nechce sa mi tam..este len nedavno som tade isiel...cudo ze z balturs nikto neprisiel...ale co viem tak traja isli na pesiu turistiku..kremenec...a jimmy kde?
az na ten zaciatok...ale potom sa to roztiahlo a bolo ok...sa to vytriedilo...chybla nejaky poriadny kopcek na uvod..hned by bolo po problemoch volam rano jarovi..budem mat to zlte tricko co som dostal od higbic.cz a pozeram lepsie okolo vsetci v zltych trickach.... necakal som ze sa to takto natiahne...mal som v plane dnes vecer sadnut na vlak smer zapad...ale nic z toho..skoda
ok tak ked ty ides do ploska tak mna tam uz netreba ty to tam pofotis...
ja som dnes dal banske...este som na takej akcii nebol tak som bol zvedavy..aj milan tam bol..ma pozyval...zevraj aj vcera sa bezalo uz ..asi morske oko..a o tyzden kdesi 15km..este som pocul od miestnych ze od zajtra idu robit asfaltku cez dedinu..asi..v dedine uz maju... http://www.bancanska10.sk/
jeden ciganik vyhral kategoriu dostal tasku s vyhrou..a tu sa nanho nahrnulo dalsich 15...skoro to tam vsetko popadalo zacal utekat a vsetci za nim ..tak neviem ci mu aspon taska ostala...
mozno tam niekoho spoznate....prvych som nestihol pofotit...leba sa uz vracali kym ja som isiel za poslednymi hore..a doslo mi to az neskoro ked sa pomedzi nich prehnali...a potom na poslednych sa mi uz nechcelo cakat....
beh dospelych skusali aj do miestneho rozhlasu pustat.. vypadaval signal prastalo to.. jak za druhej svetovej.. akurat hanbu si narobili..stacil ten zosik co mal s bednami pri aute..
k0c1 tz VT robil "stlpik" malym bezcom nic v zlom no...skratka ked bezali mali 100m tam tak okolo neho sa otocili spat do ciela..podla rokov do 2km.neskor si aj sam zabehal.
Bodka nebehal? vďaka za fotky z Domaše, naše pribudnú neskôr lebo sa toho fotilo viac (nielen na Domaši) tak nestíhame spracovať Akcia bola super prejazd hrádzou bol celkom fajn zážitok. My sme sa na Dobrej zdržali, čakali sme až dokým záchranári našli toho nešťastníka čo sa tam pred večerom utopil, škoda mladého života
V nedeľu som bol v Sanoku. Mao pretekal na MTB maratóne a ja som šiel na cykloturistiku dolinou rieky San. Podarilo sa mi navštíviť okrem iného aj Ulucz, kde je jeden z najstarších drevených kostolíkov v Poľsku. Viac foto neskôr
hlavne mi napis aka je tam cesta... nech viem..ja len tu hostovice trebalo nieco znamej odniest surne..a odisla mi mp3.. minule mobil...teraz internet pohorel tak menili vysielace ze dazde ci sa sem valia
cesta za Sanokom je nová takže ešte pekne hladký asfalt, mierne kopcovitá ale niektoré kopce sa idú v chládku tak to sa mi veľmi páčilo - už len nejaká lesná studnička na osvieženie v tej horúčave chýbala. Potom ďalej za Mrzyglódom klasická poľská cesta so záplatami, koľajmi a nebezpečnou krajnicou miestami aj 10 cm pod úrovňou vozovky Za obcou Dobra končí aj dobrá cesta mení sa to na starú rozbitú asfaltku plnú výmoľov a šotoliny, ale len kúsok potom zase dobrý asfalt. V Uluczi je ten kostolík až uprostred dediny na strmom nešliapateľnom kopci takže bike treba vyniesť na chrbte Cestou späť som zašiel do Lodziny kde ma trošku potrápili kopce, ale dalo sa
dik za info zase hlasia uprsany tyzden ..takze dialkove sa ani nedaju planovat tak aspon tu po okoli.. dnes rano smer HE potom tovarne n hrabovec strazske a domov..taka nuda ..len flakanie sa ..ani nefotim...nema to vyznam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som dnes dal banske...este som na takej akcii nebol tak som bol zvedavy..aj milan tam bol..ma pozyval...zevraj aj vcera sa bezalo uz ..asi morske oko..a o tyzden kdesi 15km..este som pocul od miestnych ze od zajtra idu robit asfaltku cez dedinu..asi..v dedine uz maju...
http://www.bancanska10.sk/
V nedeľu som bol v Sanoku. Mao pretekal na MTB maratóne a ja som šiel na cykloturistiku dolinou rieky San. Podarilo sa mi navštíviť okrem iného aj Ulucz, kde je jeden z najstarších drevených kostolíkov v Poľsku. Viac foto neskôr