Okolo Domaše

16.07.2011
Cykloturistika
Domaša (Dobrá) (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Foto
O ucasti Tron-u na vydarenej tibetanskej akcii je info na nasom webe
http://www.tronkosice.sk/Tibetania11/
Este raz vdaka organizatorom, vsetkym spriaznenym dusiam, co sme ich tam stretli a dufam zase niekde - napriklad na Domasi :rofl: ci pri :beer: dovidenia
20.07.2011 - 14:44:00
00
Všetkých zdravím
som tu nový nerád píšem ale musím informovať,stručne:
bol som na akcii okolo Domaše 3x,čo sa udialo toho roku ma neskutočne nasralo....

Organizátor:
na každej zastávke ponúkne aj pivo ,alkoholické,akoby nealkoholické neexistovalo,na jeho konzumáciu stovkami cyklistov sa prizerajú policajti ktorí vedome púšťajú týchto zase na cestu pre motorové vozidlá a po piatej občerstvovačke vám dajú
fúkať.Nafúkal som 0.19 ,prišla mi pokuta 150 !!!!! Eur.Kamarát fukol 0.20 prišla mu pokuta 50 Eur???? Toto je!!!!!! policajný debilizmus!
To čo tu píšem nieje obhajoba alkoholu za volantom ,v tom máme všetci úplne jasno.
Keď vám niekto na štarte povie ,dodržiavajte dopravné predpisy,na plynulosť budú dozerať policajne hliadky,a dá k tomu na občerstvenie pivo, keď je u nás 0 tolerancia na alkohol, -2 ročníky sa tak jazdilo!!! a na treťom vám dá fúkať bez toho aby vás na takúto variantu upozornil -tak kto to posral?
Prosím všetkých ktorí to prečítajú a fúkli alebo poznajú niekoho kto fúkal ,pošlite mi kontakt na
komakk@azet.sk
Vďaka
Komak
12.09.2011 - 16:07:20
00
Uz som pisal, ze organizator si to odpustit mohol, ale:
urcite vies o tom, ze alkohol na bicykli tolerovany nie je. Ze ti ho niekto ponukol, nemeni nic na tom, ze tolerovany fakt nie je. Bodka.
12.09.2011 - 16:27:30
00
Ani mňa nezaujíma či niekto nafúkal alebo nie, to je ich vec, ktorú musia akceptovať a priznať si ju. Ale ten 100€ rozdiel pokút je zaujímavý, pričom priestupok bol evidovaný pravdepodobne v jeden čas a jednou hliadkou. To tu už nikto nič negarantuje. To už je pekné výpalníctvo. Pri určovaní výšky pokút si hádžu mincou či čo :fubar:
12.09.2011 - 16:45:28
00
Všetkých zdravím
som tu nový nerád píšem ale musím informovať,stručne:
bol som na akcii okolo Domaše 3x,čo sa udialo toho roku ma neskutočne nasralo....

Prosím všetkých ktorí to prečítajú a fúkli alebo poznajú niekoho kto fúkal ,pošlite mi kontakt na komakk@azet.sk
Vďaka Komak


Ja som fukal aj dvaja kamarati, ale mali sme vraj 000 ;)
12.09.2011 - 18:18:07
00
Uz som pisal, ze organizator si to odpustit mohol, ale:
urcite vies o tom, ze alkohol na bicykli tolerovany nie je. Ze ti ho niekto ponukol, nemeni nic na tom, ze tolerovany fakt nie je. Bodka.


dva roky tolerovaný bol a bol tolerovaný aj tento rok,policajti sa prizerali ako cyklisti popíjajú nielen pivo ,ani jednému nebránili prejsť okolo nich na komunikáciu -Krym-až po križovatku kde dali fúkať a aj tí potom čo nafúkali šli spokojne ďalej až na Dobrú.A že si to má vyžrať pár ľudí z niekoľko sto ktorí sa správali rovnako je tiež v poriadku?
Ja tu neobhajujem alkohol za volantom.Kto si na biku mimo cestnej premávky nedal pivo nech hodí kameňom....
Si veľmi kolegiálny.
12.09.2011 - 19:02:04
00
Policajt ak vidi protipravne konanie, ma zasiahnut. Ze tak nerobili v minulych rokoch, nech zdovodnia preco, oni.

Nehadz cely peloton 650 cyklistov do toho isteho vreca, do ktoreho si skocil ty. Aj tu si cital, ze boli taki, co nenafukali nic, tak netvrd, ze vsetci sa spravali rovnako, ako ty.

Chapem, ze ta nastvala pokuta a rozdiel v jej vyske za ten isty skutok, ale nemohlo to byt aj tym, ako si sa k polisom spraval? Lebo aj z tychto tvojich riadkov nemam pocit, ze si aj s odstupom casu uvedomujes svoje protizakonne konanie. Nie som moralista, aj ja si na biku dam pivo, ale viem, kedy dost. Ak ta nezastavi krcmarka, das si aj rum, mozno aj dva a kde by to skoncilo? Som kolegialny iba k cyklistom s triezvym zmyslanim aj na bicykli.
12.09.2011 - 20:08:55
00
neviete niekto či sa dá na nete zistiť kedy je otvorená hrádza na domaši? od 8 tibeťanov sa mi ju ešte nepodarilo zastihnúť otvorenú, trošku to naštve po tých kilákoch a je to zase zatvorené...
27.09.2011 - 23:30:15
00
keyboard_arrow_up