Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
prijdem domov a tu odkaz ze mam ist na postu..tak dam sprchu nahodim stare veci na seba a taham...vybavim co treba pocasie ok.. nedalo mi a idem predsa len pozriet ..aspon skusit cestu na hubkovu cez ladickovce...uz od rana mi to nedalo pokoj..ved ked nic tak otocim ...ide sa ok ..zvysok pokec fotky..
v meste ma pozyva jeden biker na pivo ale odmietam s tym ze nepijem..tak mi ponuka kolu..ze nechcem mam svojej dost..som spinavy spoteny ze chcem ist prec..tak len kratky pokec..ale zabudol som sa ho spytat na meno..tak ked to cita..prepac a dik za ponuky ja radsej nanuky
nabuduce pod radsej na bike
takze nakoniec z nudneho dna bo super dnik aj ked som netrafil na hubkovu nasiel som nieco nove ..ved hubkovu po asfaltke som uz stejne isiel minule s milanomO.
zajtra sa budem bicyklovat uz odrana v okoli HE kto chce sa moze kedykolvek pridat ..budem ist pomaly dva dni som nebol na bike toto sebe budzem mušec nadrobic
0908 224 549 keby daco
nedalo sa mi sem pripojit na mtbiker... dlllhy cas...kopec fotiek vsetko som vyhadzal...aj tak nic zvlastne iba tu po okoli...vcera v HE tak dam foto co mi este ostalo...aj dnes idem..
som zvedavy co to odosle... a este ..asi 6.8.2011 by mali ist chlapci z oudooru HE vlakom rano o 3.30 do KE a stade dalsim asi IC do PP a potom na kralovu holu..tak kto sa chce pridat nech im pise na ich stranku...naspat asi vlakom z cervenej skaly..
Bodka, uz by si aj ty mohol nejake Bodcatko vytvorit a furikovat, nech pokracuje v Dedacove rod mtbikerov Na Kralovu nie z Popradu, ale zo Spisskej. Viac v odkaze...
stal sa zazrak mne sa podarilo pripojit...este keby to tak aj odoslalo...sak uvidime kolko pokusov bude treba...
dnes om si vybehol pozriet banske mlacky...casovku do vrchu
prisiel som skoro tak som vybehol hore kludne len tak..a dalo to 23minut.
najedol som sa a zabehol kuknut cyklotrasy co su na vrchu..na sever aj na juh ale iba zaciatok...ze co a ako..a isiel som dole..tu uz ma cakal tatarik...
skusim dat fotky..
stale mi vypise IE prestal pracovat..potom ze program treba ukoncit a aj skonci..take blbosti ...a zrusi ma to uz sa nepripojim..
dole som sa nudil tak volam milanovi ze kde su...uz boli pri kamenolome tak ich cakam pred dedinou..ideme hore aj chceli vybehnut kopec ale rozhodli sa inak a isli pred obecny urad..a kedze ja nemam rad vykecavanie sa a stat na mieste tak som vybehol hore po druhy krat..zase som nieco pofotil ..dalo to uz 24minut..cestou dole som zabehol pozriet cestu ..(zaujimave ze nieje na turistickej mape)...na lavej strane taka uzka cesticka asfaltova s malymi kamienkami na povrchu..ide stale dole a dole len idem a idem zase nikde nic.....smer zamutov tam pisalo 22km..tak dajak to bolo na znacke nefotil som ho uz ho mam kdesi predtym sfoteny..naspat na hlavnu a pred dedinou asi pol km este odbocujem do lesa vpravo..podla mapy dajake pohorie jurkova...asfaltka asi najlepsia z tych troch...ide stale rovno az k rampe..obisiel som a zase dalej ...znacky chaty nikde nic..az som prisiel na tocnu..tu sa cesta prudko otacala spat po druhej strane priekopy..dalej som uz nesiel trebalo ist dole kuknut na start..v dedine som zasiel aj na koniec obce pozriet cesticky..uz pomaly startovali tak zopar foto..a zase sa nudim ..
stretol som aj mareka z VT ..boli aj dajaki z HE..
po par startujucich som sa zacal strasne nudit tak som zase otocil bike smer kopec..idem fotim...dobieham obcas nieco predbehnem...ospravedlnujem sa ze nechtiac ze ja nesutazim iba sa tak vozim...pod vrchom dobieham na serpentinach dievcata...tak uz necham tak...tretie kolo dalo uz za 29minut..hore sa mi nechce cakat ..idem pomalicky dole akurat milan odstartoval posledneho a bol narade tak dam foto a lucim sa idem pomaly domov..nuda ale aspon som zabil dalsi den..
tak o mesiac sa mozno zase sem dostanem ta dam dake fotoss..inak aktualny stav 13270km moze byt co uz..dnes konecne povolili horucavy..strasne zle sa jazdilo ..kde chladok ja tam..az paty palilo v botaskach...tak sa tu majte..idem sa nudit dalej..sak aj tak by nikto somnou do madarska ci polska nesiel..uz sa pozname..
skoro o polnoci mi vola jozko bell ze pod na bike zajtra ...tak com by ne v poriadku ide sa..rano o 8.00 stretko pred fontanu v HE,...po vzajomnej dohode smer MI..dalej sa uvidi ale hned mi bolo jasne ze skoncime na sirave...poobede musel byt doma tak len nieco kratke...rano +13*C.
ani ne velo..iba sedem pokusov dnes kym som sa sem dostal...ta dze fotky zo solinskeho jazera bluebikerovci...??takze najvacsie stupanie v tom chorvatsku bolo asi kamen na ceste ze..jak tak pozeram a citam
. zmokol . sa nato moze vys..vecej nebicygluje..aspon som mal cas zjest paradajky cestovatelky uz tyzden ich nosim so sebou..skoro kilo..boli uz aj v polsku ..kde ste vsetci? humencani by mali ist cez ruske sedlo v sobotou rano do polska...wetlina na chatu ci co ta kto chce ta piste na outdoorhumenne..ja uz tu tiez nebudem pisat obrovsky problem sa sem dostat..vcera zhasol ze chyba ovladacov ci co dnes ze ochrana dat a modra obrazovka ..znova a znova sa pripajat..nema to vyznam.. vsetky ostatne stranky idu bez problemov..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nabuduce pod radsej na bike
a mam dalsi problem ...kam zajtra
Minule na pesej zone v HE....Milan Dunaj z SV, uz teraz z HE.
Nabuduce Ta pozvem na nanuk. Bikujem, ale velmi malo.
Cau. Dundy.
0908 224 549 keby daco
Bodka, keď už budeš v Humennom tak zájdi do predajne Škoda
som zvedavy co to odosle...
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/planovane-akcie
dnes om si vybehol pozriet banske mlacky...casovku do vrchu
prisiel som skoro tak som vybehol hore kludne len tak..a dalo to 23minut.
najedol som sa a zabehol kuknut cyklotrasy co su na vrchu..na sever aj na juh ale iba zaciatok...ze co a ako..a isiel som dole..tu uz ma cakal tatarik...
skusim dat fotky..
stale mi vypise IE prestal pracovat..potom ze program treba ukoncit a aj skonci..take blbosti ...a zrusi ma to uz sa nepripojim..
stretol som aj mareka z VT ..boli aj dajaki z HE..
tak o mesiac sa mozno zase sem dostanem ta dam dake fotoss..inak aktualny stav 13270km moze byt co uz..dnes konecne povolili horucavy..strasne zle sa jazdilo ..kde chladok ja tam..az paty palilo v botaskach...tak sa tu majte..idem sa nudit dalej..sak aj tak by nikto somnou do madarska ci polska nesiel..uz sa pozname..