Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
včera sa nám podarila Veľká Fatra smerom Turčianske Teplice - Ružomberok.
Prikladám nejaké foto.
dnes počasie prialo, pozeram, že dnes každy volačo pojazdil. Ja som sa dnes vybral "single" Bojnice - Nedožery - ponad M. Čausu - hrebeň - zvážnica poza hrebeň na Sklenianske lúky - Remata - modrým céčkom k zelenej značke - po zelenej Handlová. 52 km.
PD-Nováky (okolo vojakov) - Kamenec - Horný dom - Rúbaný vrch - Kláštorná skala -Vtáčnik - Biely Kameň - možno to potiahneme ešte na V. Gríč - Uhlisko - Hradec - PD, záleží od fyzického fondu účastníkov. Kto by mal záujem, podrobnosti kedy, kde a o koľkej pridám zajtra.
A aky iny sport? take kondicne behanie by ti prospelo a po zime bude ruka v pohodicke kamarade
PD - Nováky (okolo vojakov) - Kamenec - Horný dom - Rúbaný vrch - Kláštorná skala -Vtáčnik - Biely Kameň - možno to potiahneme ešte na V. Gríč - Uhlisko - Hradec - PD, dĺžka trasy cca 70km s rozšírením na V. Gríč max 80km. V prípade nepriaznivého počasia sa výlet odkladá.
este neviem na 100 percent co bude v pondelok, ale predbezne by som mavrholtakuto trasu: Bojnice-Tuzina-Fackovske sedlo-Nitrianske Pravno-Bojnice. Popripade navrnite niekto nieco ine