Chcel by som sa Vas opytat,na vase naj naj naj vykony,ci uz je to to v rychlosti,prejdenej drahe,case na biku,alebo v pocte znicenych plastou: )
Vsetko sa pocita.
tak ja som vcera podal taky vykon ze som presiel bez padu jednu zakernu uzku debilne klopenu strmu cestu s obrovskymi sutrami a vymytym miestami az pol metra hlbokym vymytym rigolom v strede... jak som si ju prechadzal peso este raz tak som vazne nechapal ako som to mohol prejst...
Bikroska v iuvente s defektom na zadnom. Samozrejme zo skakanim a vsetkym co k tomu patri. Ked som sa vratil kamos mi povedal, ze mi buchlo po prvej dvojvlne...
no taky bajkersky:skocil som cca z 2metrov na rovinu a taky haluzny:sest krat za den som si vyhonil a kamarat si vyhonil sest krat za den na spekulanta
Včera sa mi podarilo prekonať 100km hranicu--100,34km ...
Ja viem, že to pre niekoho je hračka..ale keď si predstavím, že je to na na MTB - VECTOR či jak sa to volá, tak som so sebou spokojný..Len..práve sedím pred compom a necítím si kakáč - budem muset asi investovať do tých kraťasou s plienkou...:-/ a najhoršie na to je to, že nemám doma ALPU SPORT GEL s creatinom, tak som v PN TESCU kupil nejakú druhú ALPU GEL, napatlal som polku na seba..a svalovica jak hovado...keby som mal ten sport gel, tak ani neviem, že čo sa včera udialo..na prd je, že ho najbližšie majú v TT, tak asi zajtra skočím na biku naotočku do MAXA v TT ...Inak, ten SPORT GEL je totálna *****yskúšal som niekoľko takýchto prípravkov, ale tento ma ešte nikdy nesklamal..9 hodín schôdze po asfalte...už som rozmýšlal, že zavolám našim, nech pre mňa prídu autom, ale nakoniec som sa na chatu vrátil..ledva sa osprachoval..šlachy, svaly - vštko 120stupňov, pnutie jak hovado..no BOMBA...zobral SPORT GEL, namazal som, čo sa dalo..chvílka - kráááásne schladenie a na druhý deň som až zistil, čo som si nenatrel...tam, kde som bol poriadno ponatieraný v pohode - nic som necítil, ale tam, kde nie..ufff...DES..oki, ja len tolko...tak bye..PeeT
Absolvovanie trasy Skalica - Handlova cez Myjavske kopanice, 168 km na MTB biku po asfalte s plastami zn. Barum , tropicky julovy den s 33 stupnami, vysledny cas cca 10,5 hodiny. Vyzeral som celkom zaujimavo, lebo som nepouzil ziadny opalovaci krem , takze z pravej strany som bol totalne zhoreny.
:O:O:O:O:O:O:O
TO NEMYSLIS VAAAZNE!!!!!
TY VOLE..MAS MOJE UZNANIE A OBDIV..
1. - 10,5h čistý čas...oki - a prestávky? Ja mám prvú po hodine, teda po cca 20, alebo 33km //cca 30 min... a potom cca každých 30-40 min. - kvôli zadku.. po tých 100km som rozmýšlal nad takým normálnym maximom pre MTB na asfalte za deň..a dospel som k cca 200km ako MAX. rátal som priemer 20km/h a 10 hod čistej jazdy..aj ked, neviem si to predstaviť - lebo sedeť viac ako 5,5 hod. je pre mňa asi nemožné, ale vidím, že sú to vačší borci..10,5 hod. takže hodinový "rozpočet" je min 12.hod - to znamená, že o 8.00 vypadnem z domu a okolo 20.00 sa vrátim. to mi ale v priemere vcychádza asi tak, že hodinu šlapeš a 12 min. pauza..a toto zopakuješ 10x po sebe...AKO JE TOTO preboha možné? šak ty si stroj...
2. - Kolko máš rokov? resp..koľko už máš rokov za sebou na MTB//kolko km zas ezonu, alebo celkovo..// alebo cesťáku? Veď 168km na MTB je ekvivalet hádam aj 250km na cesťáku, to znamená, že si neni obyčajný amatér..resp. aký šport si robil/íš/ ak máš takú kondíciu? No, ja sedím celý rok 12 hod. za compom a pohyb 0,0nič - max 10km denne peši - škola, domov a naopak..
3. - aký to máš bike? Odpružený? lebo mňa ešte dnes bolia ramená od toho, aký som vytrepaný - nemám odpružený a nebyť rukavíc, tak si ruky absolutne nicítim..
4. - máš dres? - nohavice s plienkou? Neviem si predstaviť 10,5 h šlapať bez nejakého fíglu - šak bych si zodral čoKoDierku...:-O
5. - aký max. výkon máš - teda, dlhodobý max. - kolko km denne stabilne spravíš? ja mám cca tých 50-60km/po dobu 5 dní..viac ani bohovi***** je zatial 100,34km ..
K tomu "opáleniu-spáleniu".. Tak toto mi pekne leze na nervy - vždy si hovorím.."Načo sa budem natierať, šak to je hodinka tam, hodinka naspať" -- N.M.n/V - Sĺnava..Leeenže...idem do PN-Slnko je na lavej strane//východ//...poobede idem spat a Slnko je zas na lavej strane//západ//+vytrepaný na Slnave+motačky po meste+pri Tescu žranica, atd, atd - prídem domov, červený jak rak - vyzlečem sa a to je geniálne - lopatkové tričko jak cez kopirák obkreslené - tak 4litre mlieka po opalovaní, ale to je už neskoro//najshoršie sú tuším ramená//...a keď sa natrem nejakou sračkou//5 faktor//, tak zájde Slnko a semo-tamo zasvieti..
Inak..poznal som týpka, čo jazdil od rána do večera a mal krátky dres.. ten keĎ sa vyzliekol do plaviek, tak to bola sranda - chalan mal z teho normla mindráky - tak si kúpil samoopalovací krém a nejako to vykompenzoval...
Takže, nech sa Ti darí - fakt, chlape, klobuk dolu...
dlhe trasy na mtb biku zalezia tak ako vsetko ostatne na rozlozeni sil... nic nie je nemozne najazdim okolo 2000 rocne a stopade zvladam za den 10 hod rano start jedna hodina rano prijazd...
Tak napr. 8km za 13:30 min t.j priblizne 35 km/h a to mam teraz 15 rokov.Spravne zmerane od znacky k znacke.Isiel som s kamosom z toho som 6 km tahal vpredu - bola to rovina s jednym kopcekom a potom velmi velmi mierne z kopca za bezvetria.
Alebo 185 km za 5 dni a to mi bolo 14 rokov.obidve tieto vykony na cestaku.Na MTB toho tolko za den nenakrutim max 52 km s prekonanym prevysenim 850 m.
A peeticek prosim ta, kolko ti je rokov ? Pripajam svoj obdiv, naozaj obdivuhode. Ja mam za den najviac 87 km s prevysenim 500 m a aj to na (10 rocnom) cestaku, nie na horskom bycikli.
A moj kamarat by rad vedel, ci je to dobre dat za 1h 2priblizne 28.5 kilometra po rovine bez dlhych zjazdov, tolko sme normalne pred rokom cez prazdniny mali za hodinu.(mysli na cestaku samozrejme (-:).
Vsetkym bikerom vam prajem vela najazdenych kilometrov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja viem, že to pre niekoho je hračka..ale keď si predstavím, že je to na na MTB - VECTOR či jak sa to volá, tak som so sebou spokojný..Len..práve sedím pred compom a necítím si kakáč - budem muset asi investovať do tých kraťasou s plienkou...:-/ a najhoršie na to je to, že nemám doma ALPU SPORT GEL s creatinom, tak som v PN TESCU kupil nejakú druhú ALPU GEL, napatlal som polku na seba..a svalovica jak hovado...keby som mal ten sport gel, tak ani neviem, že čo sa včera udialo..na prd je, že ho najbližšie majú v TT, tak asi zajtra skočím na biku naotočku do MAXA v TT
TO NEMYSLIS VAAAZNE!!!!!
TY VOLE..MAS MOJE UZNANIE A OBDIV..
1. - 10,5h čistý čas...oki - a prestávky? Ja mám prvú po hodine, teda po cca 20, alebo 33km //cca 30 min... a potom cca každých 30-40 min. - kvôli zadku.. po tých 100km som rozmýšlal nad takým normálnym maximom pre MTB na asfalte za deň..a dospel som k cca 200km ako MAX. rátal som priemer 20km/h a 10 hod čistej jazdy..aj ked, neviem si to predstaviť - lebo sedeť viac ako 5,5 hod. je pre mňa asi nemožné, ale vidím, že sú to vačší borci..10,5 hod. takže hodinový "rozpočet" je min 12.hod - to znamená, že o 8.00 vypadnem z domu a okolo 20.00 sa vrátim. to mi ale v priemere vcychádza asi tak, že hodinu šlapeš a 12 min. pauza..a toto zopakuješ 10x po sebe...AKO JE TOTO preboha možné? šak ty si stroj...
2. - Kolko máš rokov? resp..koľko už máš rokov za sebou na MTB//kolko km zas ezonu, alebo celkovo..// alebo cesťáku? Veď 168km na MTB je ekvivalet hádam aj 250km na cesťáku, to znamená, že si neni obyčajný amatér..resp. aký šport si robil/íš/ ak máš takú kondíciu? No, ja sedím celý rok 12 hod. za compom a pohyb 0,0nič - max 10km denne peši - škola, domov a naopak..
3. - aký to máš bike? Odpružený? lebo mňa ešte dnes bolia ramená od toho, aký som vytrepaný - nemám odpružený a nebyť rukavíc, tak si ruky absolutne nicítim..
4. - máš dres? - nohavice s plienkou? Neviem si predstaviť 10,5 h šlapať bez nejakého fíglu - šak bych si zodral čoKoDierku...:-O
5. - aký max. výkon máš - teda, dlhodobý max. - kolko km denne stabilne spravíš? ja mám cca tých 50-60km/po dobu 5 dní..viac ani bohovi***** je zatial 100,34km ..
K tomu "opáleniu-spáleniu".. Tak toto mi pekne leze na nervy - vždy si hovorím.."Načo sa budem natierať, šak to je hodinka tam, hodinka naspať" -- N.M.n/V - Sĺnava..Leeenže...idem do PN-Slnko je na lavej strane//východ//...poobede idem spat a Slnko je zas na lavej strane//západ//+vytrepaný na Slnave+motačky po meste+pri Tescu žranica, atd, atd - prídem domov, červený jak rak - vyzlečem sa a to je geniálne - lopatkové tričko jak cez kopirák obkreslené - tak 4litre mlieka po opalovaní, ale to je už neskoro//najshoršie sú tuším ramená//...a keď sa natrem nejakou sračkou//5 faktor//, tak zájde Slnko a semo-tamo zasvieti..
Inak..poznal som týpka, čo jazdil od rána do večera a mal krátky dres.. ten keĎ sa vyzliekol do plaviek, tak to bola sranda - chalan mal z teho normla mindráky - tak si kúpil samoopalovací krém a nejako to vykompenzoval...
Takže, nech sa Ti darí - fakt, chlape, klobuk dolu...
ByE
PeeT
Alebo 185 km za 5 dni a to mi bolo 14 rokov.obidve tieto vykony na cestaku.Na MTB toho tolko za den nenakrutim max 52 km s prekonanym prevysenim 850 m.
A peeticek prosim ta, kolko ti je rokov ? Pripajam svoj obdiv, naozaj obdivuhode. Ja mam za den najviac 87 km s prevysenim 500 m a aj to na (10 rocnom) cestaku, nie na horskom bycikli.
A moj kamarat by rad vedel, ci je to dobre dat za 1h 2priblizne 28.5 kilometra po rovine bez dlhych zjazdov, tolko sme normalne pred rokom cez prazdniny mali za hodinu.(mysli na cestaku samozrejme (-:).
Vsetkym bikerom vam prajem vela najazdenych kilometrov...