Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj -12% GHOST Nirvana Essential 27.5 bicykel, green/grey
1 229 €
-12%
MOC 1 599 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
savings RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica
od 227 €
savings
MOC 361 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
http://nitra.sme.sk/c/6036894/zachrancovia-hradu-prespavaju-vo-vezi-alebo-v-pivniciach.html
.....ale podme jazdit
Ak nikto nebol, tak potesi aj teoreticka uvaha Nitranov. dik
najlepsie by bola nejaka bikerom vytvorena mapa z vyznaceniami tras. uplne idealna by bola s trasami vhodnymi aj pre cyklovozik.
diki
Jedná sa však o turistickú mapu. Čosa týka oficiálnych cyklotrás je Nitra a okolie na tom viac než biedne. My domorodci sa tu nestratíme. Sú tu naozaj dobré terény na MTB bicykel. Kto to tu nepozná, má však problém.
Mnohé trasy mám v GPS zázname. Ak vieš s GPS záznamom narábať (v PC alebo v navigačnom prístroji), môžem ti nejaké poslať.
Čo sa týka cyklotrás s prívesným vozíkom, to už je biednejšie. Našli by sa však terény pod Tríbečom. Je tam veľké množstvo lesných asfaltiek.
Ak by si potreboval niečo konkrétne, daj vedieť. Môžeš si zajazdiť aj s niekým z nášho teamu.
Mapa neprešla.
ta mapa tribecske pohorie je "oficialna" turisticka mapa, ci nieco ine? turisticku totiz mam.
zatial dik
V prílohe sú nejaké GPS traky k využitiu aj inými bikermi. (len Zobor)
Mapu mám len turisticú. Odporúčam využiť pri plánovaní trás aj Google Earth s podkladom hlavných lesných ciest. (mapový podklad je v prílohe)
ja chodim do nitry k svokrovcom nepravidelne. ja som z KE. bike samozrejme mam. na tmr zaregistrovany som, no po par zaznamoch ma to prestalo bavit, tak tam uz v poslednom case nechodim.
takze preto hovorim, ze ak budem v NR aj s bikom tak dam dopredu vediet a mozeme vybehnut spolu niekam.
11.30 hod. povrdzujem.
Trasa Jelenec V. Tríbeč a späť cca. 45 km. Prevýšenie niečo cez 1000 m. GPS zverejním ešte dnes. (keď ho stiahnem z navigácie)
Zrejme to zopakujeme v nedeľu s malými obmenami. Ak by sa chcel niekto pripojiť, nech sleduje toto vlákno. Oznámim miesto a čas štartu.