hehe, tusim ma zas niekto problem zo swalbeeeeeeeee kup si normalny plast a dobre nafukaj... pocitaj temu ake plaste...
my sme si dali dnes pohodovy vyjazdik z tn cez teplice, omsenie na bukovinsku skalu a s5 cez velke luky,machnac,petrovanske na opatovsku chatu k luxusne osvezujucej vode a
49,7km/2h40min s dievcatami
par fotos
presne tak swalbee a uz je aj tak zly, ten defekt mi sposobil ze vo vnutri plasta je vidno draty ci co tam je.. precitam tu temu.
pekny vyjazd uz viem kam vezmem frajerku pojdeme tu istu trasu mozes mi tu cestu vykreslit na mapke? ty sa vies tak pekne vyhrat s google maps kurnik ja tie cesty vobec nepoznam
Kolacin-Kamenne Vrata-Omsenie-Dolna Poruba-Baske-Homolka-Tepla(55 km).
Sobota,pekne pocasie a stretol som len jedneho bajkera a turistov pri Homolke.No a este jednu spolocnost pri oddychovani na Baske
vcera po dlhsom case motanie ... smer zabranie-lucky-svitavy-horne petrovanske-trubarka-radochova-kubra-kubrica-brezina
39km/2h11min
vsade krasne sucho, aj svitavy sa dali slapat tento rok 2x padli
vyhlady paradne
foto neskor
tak mi dnes nedalo aj ked poprchalo, vybehol som podvecer na brezinu pojazdit po singloch... 21,6km ale ja to v tej zime stacilo
najprv sucho ale postupne to preprsalo , na otvorenych miestach bola ta ujazdena hlina klzka ako lad.obcas ma aj zadne predbehlo
par mokrych foto
Ja som tak necakane v piatok pobludil okolo Ciernej Lehoty(mapu som nemal a bol som tam prvy raz). Trasa bola nasledovna: Teplice-Velke luky-Cierna Lehota-sedlo Trtavka-Baske-Teplice aj s motanim to malo cca 55km. Na moje prekvapenie nebolo az tak mokro ako som ocakaval
najprv som tahal po zvaznici z Ciernej Lehoty a neskor som odbocil so zvaznice na tu zltu co ide do sedla Trtavka, je to v pohode vyslapatelne. Horsie to bolo s Cesanou horou, nemyslel som si ze je to az taka stojka , aj som sa chvilu pokusal to slapat ale nemalo to vyznam
tiez ma to tam stve... mali by sme zorganizovat brigadu z pilkami a sekerami a trochu to tam pocistit...
inac stvrtok checm dat konecne javorniky od bytce, skro rano na vlak a cely hreben , ak stihneme az na vrsatec a do tn..tak 110km podla nalady.. celodenka poriadna, pocazsie vizera fajn
obísť sa môže dať, ale čo z toho keď musíš kvôli nemu hamovať, keď som tadiaľ išiel prvý krát po spadnutí, tak som skoro spravil, to som ešte nevedel o obchádzke
tiez ma to tam stve... mali by sme zorganizovat brigadu z pilkami a sekerami a trochu to tam pocistit...
inac stvrtok checm dat konecne javorniky od bytce, skro rano na vlak a cely hreben , ak stihneme az na vrsatec a do tn..tak 110km podla nalady.. celodenka poriadna, pocazsie vizera fajn
Na Brezine som už "pár" krát pílil padnutý strom cez cestu, kedže o takéto volnočasové aktivity akosi správa Breziny záujem nemá. Keby bola nejaka brigáda, tak sa kľudne pripojím aj keď tie single moc nepoužívam (ale v budúcnosti asi budem). Konkrétne aj na tom mieste, kde je padnutý teraz ten strom s obchádzkou tak som už s jedným bajkerom ďalší strom z cesty odťahoval.
PS: ta mini FR trať vzniká postupne ... tiež vznikla aj z toho, že tam bolo kopec popadaných stromov a nikto s tým nic nerobil (trocha hliny a už sa dá cez to chodiť) ... teraz sa ale presúva z chodníka viac mimo ... aby to nahodou niekomu nevadilo - netreba to moc medializovať
PS2: videl som ju dávať aj jedného machra na marathon XCčku, takže asi je moc ľahká
Takže ak chcete tú brigádu tak tu dajte vedieť v tejto téme nejaké tri dni dopredu a dohodne sa
Moc ludí netreba ... strom odnesú tak 3ja a na píĺenie stačia 2ja.
Caute vo stvrtok idem trasu Bošáca, Velky Lopenik, po červenej až na Velku Javorinu a zjazd do Kvetnej a spat do Bošáce. Idem autom z PN a v Bošácej ho nechám. tak by som mohol niekoho aj zobrat ak by bol z okolia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
my sme si dali dnes pohodovy vyjazdik z tn cez teplice, omsenie na bukovinsku skalu a s5 cez velke luky,machnac,petrovanske na opatovsku chatu k luxusne osvezujucej vode a
49,7km/2h40min s dievcatami
par fotos
pekny vyjazd uz viem kam vezmem frajerku
a víkendový Vršatec
Cez petrovanske luky a sedle lucky odbocis na kubricu.
Sobota,pekne pocasie a stretol som len jedneho bajkera a turistov pri Homolke.No a este jednu spolocnost pri oddychovani na Baske
39km/2h11min
vsade krasne sucho, aj svitavy sa dali slapat
vyhlady paradne
foto neskor
najprv sucho ale postupne to preprsalo , na otvorenych miestach bola ta ujazdena hlina klzka ako lad.obcas ma aj zadne predbehlo
par mokrych foto
Je len škoda že sa o tie single nikto nestará, ten strom zo severného chodníčka by už bolo treba dať preč, ale keby aj chcem, sám na to nestačím
Na Brezine som už "pár" krát pílil padnutý strom cez cestu, kedže o takéto volnočasové aktivity akosi správa Breziny záujem nemá. Keby bola nejaka brigáda, tak sa kľudne pripojím aj keď tie single moc nepoužívam (ale v budúcnosti asi budem). Konkrétne aj na tom mieste, kde je padnutý teraz ten strom s obchádzkou tak som už s jedným bajkerom ďalší strom z cesty odťahoval.
PS: ta mini FR trať vzniká postupne
PS2: videl som ju dávať aj jedného machra na marathon XCčku, takže asi je moc ľahká
Takže ak chcete tú brigádu tak tu dajte vedieť v tejto téme nejaké tri dni dopredu a dohodne sa
Moc ludí netreba ... strom odnesú tak 3ja a na píĺenie stačia 2ja.