Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
Na Campagnolo kolesa sa da orech samozrejme aj shimano.Za 1000€ kupis jazdene carbonove kolesa ale pozeraj po kvalitnych znackach ako ZIPP alebo Bora.To su kolesa, ktore vydrzia a urcite ich vozenim neznicis a kupis aj ojazdene v super stave.Viem o nejakych.
Nema niekto skusenosti s tymito dusami?Podla predajcu staci so sebou vozit pumpu/dusu uz nemusim/,pri defekte staci dofuknut a diera do 3mm sa zaceli....
Troška hlúpi dotaz ale ešte som veľa 28" kôl v rukách nemal. Prosím vás mohli by ste mi sem dať dáky príklad na kolesá ktoré majú v nábojoch zapuzdrené priemyselné ložiská ? lebo tuším v tých drahších kolesách už to nebýva tak ako na mojich lacných bontrageroch drážka v náboji a v nej guličky ("ložiská").
Strikedevil,neber to ako neochotu ti pomoct,alebo neznalost.Myslim si,ze si to velmi vseobecne zabil.To ako keby si sa spytal,kam na dovolenku?K dispozicii cely svet....a teraz si vyber.Skor napis konkretnejsie,kde chces jazdit,kolko chces jazdit,ci plaste,alebo galusky....a hlavne/vies ,ze druha najpodstatnejsia vec na biku su kolesa/...kolko penazi chces za ne dat.Ked to napises,chalani urcite nieco pre teba najdu.....co by ti mohlo vyhovovat.
na bezne jazdenie su AC fajn, na preteky kde ides hlava nehlava su celkovo maksie. pokial jazdis tak ako jazdis, chces to na preteky, urcite rozmyslaj o galuskach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do pláštov 700x28 som narval duše 700x25. Vadí to veľmi, vadí to trošku alebo to vôbec nevadí ???
alebo tieto http://www.kupkolo.cz/produkty/kola-mavic-shimano-fulcrum_70/Zapletena-kola_55/american-classic_282/Zapletena-kola-American-Classic-420-Aero-3-Pink,-2011_5869.html
zvladlo by to aj zavody?
http://www.specialized.com/sk/cs/bc/SBCProduct.jsp?spid=62035&scid=1101&scname=Silni%C4%8Dn%C3%AD+kola
Česi boli vždy ukecanejší.
ved 2 moznosti na vyber som nacrtol (tie AC)
plastove kolesa cena okolo 700-800 , >10000km + preteky, maratony
este dalsie na vyber fulcrum zero, campa eurus, mozno mavic r-sys
tak skuste nieco doporucit
http://www.specialized.com/sk/cs/bc/SBCProduct.jsp?spid=62035&scid=1101&scname=Silni%C4%8Dn%C3%AD+kola
A to chces nove kolesa alebo reakciu na tie co sa montuju na seriovy bike ?
http://uk.zerocx.com/
ďakujem
Este neskusal prisli do 5 dní rovno zo Spanielska