dnes pohodovy vylet na inovec...po cervenej dolu z koty az k radaru a zeleznickou nad kubru a okolo plota ku kostolu
pocko prijemne..50,4km 3h2min
lavka na skratke od zeleznicky k zletej uz pekne zjazdna,
na chate par bikerov, na kote vela opekajucich ludi a deti ako smeti:)
zihadlo ty si dobre davas ja jazdim len raz za tyzden a take velke plany som mal stvrtok som bol basic dubnicak trat a dnes puchov maraton nezavodne ked niekedy pojdes velmi lahucko sa previest daj vediet pojdem konecne pojazdit.
divo: ja ťa nechápem prečo si si tie maratóny aj nezaplatil,,dostaneš štartovný balíček, podporíš slovenský MTBiking ( ) a hanbu si tam s číslom isto nespravíš...
sial som zo zliehova okolo druzstva hore na luky , zbehol dolu na lazy a odtial znova do kopca ku chatam. odtial dolu na cestu z valazskej... foto 123
na maraton asi nejdem... radsej sa pojdem povozit z fotakom v pohodovom tempe
dnes som nejaky vycucnuty
Aha, dobré vedieť, niekedy to vyskúšam, ale nie až tak hore-dole.
Škoda že si v Púchove nebol, to by sa ti páčilo, cca 30% bola Udiča
Dal som si LIGHT verziu toho zihadlovho strazovskeho okruhu,vynechal som Strazov a z Homolky som uz tahal rovno do Teplej.
Ale kedze som na Dubnicaku este nebol,tak ta reverzna trasa z Kolacina mi narobila problemy,2x mi zlyhala navigacia(odfotena mapka v telefone )a musel som sa vracat,teren v lese v pohode,takmer sucho.cca 74 km
PS.Krcma v Zliechove je stale taka ista ako pred 20 rokmi
je tu v okolí TN nejaká banda,ktorá sadne do auta a zoberú sa barskde na výlety,nejaké enduro,DH? chcel by som to vyskúšať,kúpiť DH bike a chodiť s partou hocikam po tratiach len kamoši už fachčia kade tade v BA,v Brne,sú to XC-čkari a ja nemám s kým skúsiť ten väčší adrenalín pri zjazdoch
tlacit tie tazke kravy do strmakov aby si sa 10 min povozil... to ta zachvilu prejde ....adrenalin najdes vsade na okoli po kopcekoch a este si aj fajn zabikujes
dnes idem na chvilu niekam zajazdit o 16tej.. mozes ist so mnou
tiez sa rad pridam lebo sa potrebujem naucit zjazdy jazdit v tom puchove som v singloch 4xkrat vyletel z trate a v sirsich zjazdoch to berem tiez na divoko a vzdy vyletim... lepsie sa mi slape po cestach
Možno to niekomu príde divné, ale púšťať sa z dlhého kopca /1x/ nemá moc zmysel,keď sa chce cibriť technika, je lepšie viackrát jazdiť krátky okruh /kľudne aj do 2km/ hlavne aby obsahoval ako tak technické pasáže /aj hore aj dole,/, a snažiť sa ich prejsť čo najplynulejšie, zapamätať si kde robím chybu a nabudúce sa jej vyhnúť. Ide o to, naučiť sa so sebou pracovať ako s ťažiskom nad bikom. XC okruhy sú na to fajn.
Ale ako žihadlo napísal jazdiť, jazdiť, jazdiť
A tebe divo fakt doporučujem viac jazdiť ako kecať, aj moja priateľka dáva zjazdy lepšie ako ty Ako Dubničanovi ti môžem poradiť zelenú značku od Kýšok do DCA /studnička/ Začína tým strmším tech. zjazdom, rovno cez asfaltku, aj cez zvážnicu.
Rád tadiaľ jazdím.
Zdarec, uvazujem nad objednavkou z kupkola, tak ak by sa chcel niekto pripojit poslite mi PM. Pokial nebudete objednavat zapletene kolesa, alebo nieco podobne tak vybehnem pre balik do Hrozenkova
tak dnes ma slniecko vytiahlo do bielych karpat na kykulu-machnac-sokoli kamen-dolu do brusneho, po zelenej a zltej znacke na sedlo nad hornu sucu a modrou na hrabovku a do tn
48km/2h39min..paradne jazdenie... obcas nejake blatko... ale pilcici sa celkom cinia..tak rozdrbkane zvaznice a konare z tazby cez turisticke chodniky
foto
k tomu cibreniu techniky, odporucam navstevu Kalnice za den nacibris tolko co naturalne za mesiac. i ked je to skor FR ako DH. Ale pracu s taziskom nacvicis stopercentne. AK chces viac DH odporucam DH cku na Maline alebo v Jasnej len to uz je dost daleko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pocko prijemne..50,4km 3h2min
lavka na skratke od zeleznicky k zletej uz pekne zjazdna,
na chate par bikerov, na kote vela opekajucich ludi a deti ako smeti:)
na maraton asi nejdem... radsej sa pojdem povozit z fotakom v pohodovom tempe
dnes som nejaky vycucnuty
Aha, dobré vedieť, niekedy to vyskúšam, ale nie až tak hore-dole.
Škoda že si v Púchove nebol, to by sa ti páčilo, cca 30% bola Udiča
este tu mam trasu sobotneho inovca...
Ale kedze som na Dubnicaku este nebol,tak ta reverzna trasa z Kolacina mi narobila problemy,2x mi zlyhala navigacia(odfotena mapka v telefone
PS.Krcma v Zliechove je stale taka ista ako pred 20 rokmi
dnes idem na chvilu niekam zajazdit o 16tej.. mozes ist so mnou
Ale ako žihadlo napísal jazdiť, jazdiť, jazdiť
A tebe divo fakt doporučujem viac jazdiť ako kecať, aj moja priateľka dáva zjazdy lepšie ako ty
Rád tadiaľ jazdím.
48km/2h39min..paradne jazdenie... obcas nejake blatko... ale pilcici sa celkom cinia..tak rozdrbkane zvaznice a konare z tazby cez turisticke chodniky
foto