V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
vytvorte nanovo tie hmotnosti komponentov kde sa budu dať iba prikladať fotky a v teme ako takej na fore zakažte pridávania obrazkov a tam sa môže o tom diskutovať.Šupneš iba link o čom točiš a hotovo.Ano Jezus pamätám si na to tiež veď som tému zakaldal nie
Co sa tyka rozdelenia for na logickejsie sekcie: Jezus ma dobry navrh. Skusim sa na to pozriet aj ja a bolo by fajn, ak mate nazor, keby ste ho prezentovali - idea je rozdelit fora tak, aby ludia rychlejsie nasli co chcu, vedeli kam co pisat, ale aby sme nemali 50 for a nekomplikovali im zivot. Idealne by mali mat fora podobne mnozstvo tem; nie 2-3 obrovske fora a 20 for s par temami. Podujal by sa niekto prehadzat temy do spravnych for, ked sa tato zmena spravi?
JEdnoducho iba fotky plus posis. Do temy o hmotnostiach by si dal k tomu velky oznam. Urcite by sa zo zaciatku vkladali fotky aj do temy vo fore, ale tak tam by sa dalo upozornit uzivatela aj o pridanie do kolonky. Postupne (snad:) by sa v teme objavovali uz iba odkazy na pridane foto v kolonke.
Napriklad zvazim sedlovku - nateseny vlozim fotku do kolonky hmotnosti - dalej otvorim temu vo fore a pridam prispevok: Super sedlovka ZOOM xxx, 489g + pod to link:)
Joo, fotky komponentov len na váhe. Plus zo zaciaktu by kolonka ani nemusela byt strukturovana, ak tam funguje vyhladanie - konkretny produkt by sa nasiel.
Az by sa to ujalo, mohli by sa zriesit podkategorie.
shmirgel: dakujem za propagaciu pluginu, ktory zabija internetove stranky. Ked uz ho mas nainstalovany, tak aspon nenabadaj ostatnych prosim.
- je to dalsi zbytocny proces, ktory mi zasiera pamät a zatazuje CPU a to ja nemam uz z principu rad
- nie je istota, ze s takymto doplnkom budu vsetky web stranky fungovat spravne a to tiez nemam uz z principu rad, resp. lepsie povedane ma to vytaca
P.S. Nejaka zobrazena reklama ma skutocne nijak nezatazuje. Niekedy si dokonca aj na zaujimavu (bajkovu) kliknem.
Pouzivam FF 7.0.1
vsetko som vypol, restartol a aj tak neloaduje. asi mam pokazeny internet
no nic budem pouzivat chrome ked budem chciet smejdit na user profiloch