Kategórie
Bike-tech
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,19 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.9" plášť, drôt, reflex
15,69 €
savings
MOC 31,90 €
savings Continental Race King II Performance 26x2.0" plášť, drôt
16,79 €
savings
MOC 25,99 €
Diki
Máš pravdu,foťák som mal len tak vo vrecku v kraťasoch,že sa kvalitne prepotil som zistil až doma keď som fotky natiahol do PC,budem ho voziť asi radšej v ruksaku ...
Odporucam trasu: Zoska - Tri kopce - Kukla - Pred vrchmi - Fugelka - Tri kopce - Medvedia skala
Pod Kuklou je strmy zjazd a treba tam chvilu tlacit aj dole kopcom. Smer, ktorym to siel Matvej11 je preto na bike uplne nevhodny.
Krasne technickejsie useky su najma Tri kopce - Kukla a Tri kopce - Medvedia skala
Vo vrecku kratasov je to dost nestandardne, moze zavadzat pri presune za sedlo a spät, pripadne moze aj vypadnut. To potom radsej daj do vrecka dresu na chrbat (tak ho nosim ja ked idem nalahko). Ale zasada c. 1 - ak ide elektronika typu fotak, mobil a pod. "na telo", tak jedine v igelitovom sacku. Inak na nej skondenzuje vlhkost/pot, a to je dost agresivna zalezitost, takze casom sa moze prejavit korozia plosakov a problemy.
v nedeľu bude v Pezinku v Kučišdorfskej doline horský beh 4. ročník „Memoriál Ivana Prokopa“. Trať bude lesný terén. Prevýšenie cca 600m. Čiže bude zvýšený výskyt bežcov pod Veľkou Homolou...
Viac o tej akcii je tu: http://www.horskybeh.estranky.sk/
Kup si puzdro nejake a zaves ho na ramenny pas ruksaku
Diki
Na Kuklu jazditelne sa da dostat bud z Dubovej na Fugelku (po modrej) potom po zltej na tri kopce a odtial doprava opat po modej na vrchol a rozhladnu. Opacny smer na kuklu po modrej je nejazditelny. Este alernativa ako sa dostat k trom kopcom je po zelenej z Harmonie alebo oz Zochovej chaty po zltej smerom dolu.
Trasu som priblizne vyklikal na mape.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?plt=forum.mtbiker.sk/resources/file/85421
Usek od Polamaneho popri potoku je pre bike uplne nevhodny - enduro krizom cez les. Ja som skoncil na lukach nad Losoncom. Koniec na Majdan som nesiel vobec, ale viem, ze pri Majdane je to oplotene.
Historicke mapy tu:
http://oldmaps.geolab.cz/map_viewer.pl?z_height=1000&lang=cs&z_width=1700&z_newwin=1&map_root=3vm&map_region=75&map_list=4659
odmena bol krasny statny jelen pasuci sa par metrov odo mna.
Inak dnes aj ciapka pod helmu bola dobra, na to ze vo stvrtok som bola este v kratasoch a v kratkych rukavoch to je dost velky skok.
Dnes som videla jedného bikera, mal kraťasy-blázon
Pod Somárom smer VO lialo, aj som vytiahla goretexove gate. Nebolo az tak mokro, ale ked vidim ako leje teraz, tak asi to bude horsie.
ps; hlavne, že včera SHMÚ tvrdil, že dnes bude polojasno až jasno a 13 stupňov .. asi ich prekvapilo, že nie je mesiac pekne a teplo, tak ich počasie zase nachytalo na hruškách