MRK: ved cakam kedy sa dohodneme, hocikedy mi prosim ta napis spravu a pojdeme niekam, ja sam uz nejak nejazdim. robim si novy sportovy plan a bike je zaradene 2x tyzdenne
v sobotu idem na strazov troska pofotit a potlacit bike
Šiel by som sa dnes len tak ľahko vyvoziť nad Kolačín,Kýšky,Grófovec,do DCA tak do 25km,trochu potrénovať na nedeľný Okolo Zlína, tak ak ti vyhovuje, môžem ťa počkať cca 15:30-16:00 v Kolačíne.
skoda ze som tu dnes nebol hned by som siel. poslem ti tel.cislo v sprave, vzdy mi napis sms ked niekam pojdes a ja sa rad pridam, budem sa od teba ucit jazdit ak sa pojdes aj zajtra previest mam cas pojdem..
Dnes parádna bikovačka,neskutočne suprové počasie,proste The best day on the bike in this year TN-Teplice-Omšenie-Baske-Homôlka-Poruba...(Dubnický Klasik),super bolo! (sorry fotené SE Zylo :-O )
premávka taká že keby sa nedajbože vyrúbeš na biku a ostaneš "mimo",tak ťa tam jakžif nikto nenájde :-/ čiže veškerá premávka žiadna len na Baske-chate pár chlapov drevo rúbalo...
dnes som si uzil vylet na zliechov spojeny s vystupom na Strazov. hore po cervenej z dediny a dolu po cervenej do Cicman. cestu hore na strazov som 90% stlacil dva bicykle narocne bral som to ako kruty trening fakt miestami kolaps sa trepat s dvoma bicyklami prudkym kopcom cez kamene...
ale krasne pocasie, pekne vyhlady tak sme nelutovali
vapec, strazov za mnou. dalsi vylet bude na kľak, kto sa prida?
Pred svadbou testujes priatelku v extremnych situaciach?
Na Strazov sa chodi z Cicman po lesnej ceste, mimo znacky. Tlaci sa potom len usek ako sa cervena pripoji na hreben a aj to nie cely.
NDCA -kohutka -portáš- späť do NDCA.....123 km.
Mal som sprievodné vozidlo s rodinkou, takže full servis, na chate som dal dolu tretry a šup do šlapiek.
kopec národa česko-slovenského, parené čučoriedkové buchty
počasie naparádu..
Na Strazov sa chodi z Cicman po lesnej ceste, mimo znacky.
dalo by sa pls zakresliť do mapy a vložiť presne kadiaľ? tiež sa tam chystám no nerád by som tlačil celý čas tento víkend som si toho tlačenia tiež užil..
posledny den babieho leta vyuzity na 100%
ropakovou trasou cez vlcie jamy na chatu a kotu inovec s bilcom a dasenkou
luxusny zjazd po zelenej nad selec a zeleznickou s5 do turnej a tn
52km/2h46min/1245m foto
Dnes nás s bráchom obedné slniečko trošku vytiahlo že sa ideme previezť tak sme začali Kľúčové - Skalka nad váhom - Hrabovka na hrebeni vpravo a začalo pekne pršat vbehli do hory dočasný úkryt a ideme pekne stále ale brácho už nepoznal trasu a ideme kopec dole ale premočené všetko a tam ťažili tak biky sa skoro ani niesť nedali všetko upchaté nervy v kýbliku a ideme už asi 1hod takto dolu ujko so psikom pytam sa dobre ideme na súču aaaaale kde tu za kopcom sú zlatovce sme sa rozosmiali heheehe tak už sme kašlali na to pokračovali ďalej pod diaľniční most a konečne cesta - Orechové - Pod Skalkou a domov 30km / 4hod Foto z Domu: copyrightimg97.imageshack.us img97.imageshack.us
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v sobotu idem na strazov troska pofotit a potlacit bike
Ed: O 16:00 hostinec na lúčkach.
ale krasne pocasie, pekne vyhlady tak sme nelutovali
vapec, strazov za mnou. dalsi vylet bude na kľak, kto sa prida?
Na Strazov sa chodi z Cicman po lesnej ceste, mimo znacky. Tlaci sa potom len usek ako sa cervena pripoji na hreben a aj to nie cely.
(Tepla-Kolacin-Homolka-Tepla )
no a Adel sa stane polosirotou
NDCA -kohutka -portáš- späť do NDCA.....123 km.
Mal som sprievodné vozidlo s rodinkou, takže full servis, na chate som dal dolu tretry a šup do šlapiek.
kopec národa česko-slovenského, parené čučoriedkové buchty
počasie naparádu..
post123804.html#p123804
ropakovou trasou cez vlcie jamy na chatu a kotu inovec s bilcom a dasenkou
luxusny zjazd
52km/2h46min/1245m
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us