1.
Hladam tim, ktory by zmapoval a presiel cyklotrate od Novej
Sedlice do Spisskej NV.
Hladam miestnych znalcov terenu.
Kriteria pre vyber trate su:
- maximum v lese po oznacenych chodnikoch, trasach alebo po
polnych cestach,
- mimimum turistickych, horskych chodnikov (pesia turistika,
tlacenie bicyklov),
- obchadzky miestnych "taborov", bezpecne obchadzky pre
prejazdy aj v noci alebo pre osamotenych jazdcov,
- mimumum brodov, "plavanie" vo vode viac ako kolena, (aj v
lejakovom obdobi),
- ak sa to da, aby bola cesta, trasa skor kamenista nez
ilovita (polne cesty na okraji pola),
2.
V maji 2012 chcem vybratu trasu cca 400km prejst s timom
(cca 20 -30 ludi) miestnych znalcov za 3 - 4 dni.
3.
Predmetna trasa posluzi ako voditko pre Maraton 1000miles.
Motivacia:
Zdolavanie preverenych tras, spoznanie maxima zazitkov,
spanie v prirode alebo kde pride.
zajtra a v nedelu je v Poracskej doline Slov. pohar v Cyklokrose, nechce sa niekto pridat, idem sa tam pozriet start je o 13 ja odchadzam z domu cca o 11 cez vitkovce ak by sa chcel niekto pridat som na , v nedelu zoberiem manzelku do prirody a pojdem na aute
zatial taky plan ale clovek mieni .... manzelka meni
Dnes tradičná hrebeňovka po červenej magistrále po trase Kloptaň- Kojšovka a keďže mi to pripadalo ľahké, návrat domov som si trošku skomplikoval. Domov som prišiel takmer za tmy. 46 km, 1470 m/ v. Trasa http://www.bikemap.net/route/1323676#
no bol som dnes pozriet na ten cyklokros, celkom zaujimave trat na prekvapenie vybrali dobre aspon si myslim ked som odchadzal tak na cele pretekov bola trojka Barenyi, Kovac a Harting? skoda slabej propagacie lebo ani ludia v dedine asi nevedie co sa robi v doline
fotky dam zajtra
Tak dnes iba v trojke s Vladikom a Zdenom pozriet na Poraci cyklokros. Uff nenormalne teplo na toto rocne obdobie na Poraci 18°C takze moje zimne termo slo dole, kedze rano som sa obliekal pri 6°C. Po dojazde sme stihli poslednych 5 - 6 pretekarov a bolo po ftakach skoda ze sa to zase nikde neobjavilo aj s programom, urcite by som sa dosiel pozriet na cely priebeh preteku. Takze peknych jesennych 54 km
Toto som cital, ale myslel som skor na verejnost, pretoze toto bol pretek pre pretekarov, kedze o tom verejnost nevedela. Je to na skodu veci ak tam chyba divacka kulisa. Okrem doprovodu pretekarov tam bolo minimum divakov, ktori tam dosli len kvoli preteku, ale aj tak je fajn ze cyklistika na Spisi zije. Styri podujatia do roka Oi. Lukas Fabian ( SNV ) III. miesto a zo znamych fejsov sa tam motal M. Bareni, M. Lami, R. Biros.
Toto je pravda.Na tom sa zhodneme asi všetci ze propagácia toho preteku sa rovnala 0.Čo je len na škodu lebo podla mňa je cyklokros divácky veľmi príťažlivá disciplína.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Od: Laco Habina <[email protected]>
1.
Hladam tim, ktory by zmapoval a presiel cyklotrate od Novej
Sedlice do Spisskej NV.
Hladam miestnych znalcov terenu.
Kriteria pre vyber trate su:
- maximum v lese po oznacenych chodnikoch, trasach alebo po
polnych cestach,
- mimimum turistickych, horskych chodnikov (pesia turistika,
tlacenie bicyklov),
- obchadzky miestnych "taborov", bezpecne obchadzky pre
prejazdy aj v noci alebo pre osamotenych jazdcov,
- mimumum brodov, "plavanie" vo vode viac ako kolena, (aj v
lejakovom obdobi),
- ak sa to da, aby bola cesta, trasa skor kamenista nez
ilovita (polne cesty na okraji pola),
2.
V maji 2012 chcem vybratu trasu cca 400km prejst s timom
(cca 20 -30 ludi) miestnych znalcov za 3 - 4 dni.
3.
Predmetna trasa posluzi ako voditko pre Maraton 1000miles.
Motivacia:
Zdolavanie preverenych tras, spoznanie maxima zazitkov,
spanie v prirode alebo kde pride.
Dakujem za odpoved.
--
Všetko dobré
+421 940 821 097 - Ing. Ladislav Habina
<mailto:[email protected]>[email protected]
<mailto:[email protected]>
http://www.kavecany.sk/chata-hresna
<http://www.kavecany.sk/chata-hresna>
http://www.facebook.com/bikeparkkavecany
Chata na Hrešnej, Kavečany 218, 040 01 Košice, Slovakia
Mam zaujem o Vase skusenosti a ja zase pridam svoje skusenosti okolo Chata Hresna.
Otvoril som novu temu: sukromne-akcie/z-nova-sedlica-do-spisska-n-v-tim-20-30-vyjazd-5-2012-t27247.html
Prosim o Vase prispevky. Dakujem. Laco
zatial taky plan ale clovek mieni .... manzelka meni
fotky dam zajtra
Toto som cital, ale myslel som skor na verejnost, pretoze toto bol pretek pre pretekarov, kedze o tom verejnost nevedela. Je to na skodu veci ak tam chyba divacka kulisa. Okrem doprovodu pretekarov tam bolo minimum divakov, ktori tam dosli len kvoli preteku, ale aj tak je fajn ze cyklistika na Spisi zije. Styri podujatia do roka
Heh a Lami jediný skákal.A prudko efektne.