na vysku 187 cm je podla mna 56 ram primaly. aspon 58
Mam 185 cm, celkom dlhe nohy a jazdim cestne ramy podla vyrobcu a geometrie 55-57. A mozem povedat ze 57 uz je pre mna na hranici ako na dlzku, tak aj vzhladom na dostatocne vytiahnutie sedlovky, inak ten bicykel nevyzera moc pekne
Mam 185 cm, celkom dlhe nohy a jazdim cestne ramy podla vyrobcu a geometrie 55-57. A mozem povedat ze 57 uz je pre mna na hranici ako na dlzku, tak aj vzhladom na dostatocne vytiahnutie sedlovky, inak ten bicykel nevyzera moc pekne
Zalezi od geometrie ramu, no ja mam 174 cm, a mam 54 ram. A je mi akurat. na fotke mam sedlo vytiahnute tak ako jazdim. Myslim ze dostatocne. Ked neboli slopingove ramy, tak nikto neriesil, ze je sedlo vytiahnute "iba" 5 cm
Tak pridam skusenosti aj ja, aj ked ja som mal opacny problem Mam 169cm, skorej kratsie nohy, oblecenie si kupujem S, ale cestak som nakoneic zobral M (51, kedze S-ko bola 48), po tom co ma presvedcil predajca a vzdy som bol zvyknuty na vecsie bicykle. Je to sice tak na hrane, dal som kratsi predstavec a som spokojny.
Zalezi od od typu bicykla a znacky. Musis si ho vyskusat. Na niektorych eShopoch pisu doporucenia aj pre cestne bicykle a pre tvoju vysku by ta 58 mala byt v pohode.
velkost bajku ti nikto neporadi,jedine predajca,a aj taky,co ma skusenosti,treba ist vyskusat
co ja viem,ze Specialized Tarmac su dostatocne tuhe ramy aj na tvoju hmotnost
Drviva vacsina cestnych ramov nebude mat problem s jazdcom okolo 110-120kg...
Najvacsim bolehlavom pre tazkych jazdcov su kolesa a treba na to mysliet pri kupe.
ak súdiš podľa toho sedla tak to len nebolo vysunuté...normálne ho mám o 13 cm vyššie...
force: nechcem vyvolavat ziaden flejm, ale nedalo mi to a v rychlosti som si namodeloval tvoj cestak.
Cize podla tej fotky vychadza celkova vyska vychadza 915mm.(vrch pedalu - vrch stredu sedla). Comu este pre vysku 182cm verim a namodeloval som pre tuto vysku 182cm a dlzkou noh 90cm aj jazdca...
Nasledne som zdvihol sedlo este o 130mm vyssie ako si uviedol. To sa dostaneme na hodnotu 1045mm (opat vrch pedalu - vrch stredu sedla) a to uz by ti chybal kus nohy k tomu aby si vladal slapat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak súdiš podľa toho sedla tak to len nebolo vysunuté...normálne ho mám o 13 cm vyššie...
Zalezi od geometrie ramu, no ja mam 174 cm, a mam 54 ram. A je mi akurat. na fotke mam sedlo vytiahnute tak ako jazdim. Myslim ze dostatocne. Ked neboli slopingove ramy, tak nikto neriesil, ze je sedlo vytiahnute "iba" 5 cm
Zalezi od od typu bicykla a znacky. Musis si ho vyskusat. Na niektorych eShopoch pisu doporucenia aj pre cestne bicykle a pre tvoju vysku by ta 58 mala byt v pohode.
velkost bajku ti nikto neporadi,jedine predajca,a aj taky,co ma skusenosti,treba ist vyskusat
Drviva vacsina cestnych ramov nebude mat problem s jazdcom okolo 110-120kg...
Najvacsim bolehlavom pre tazkych jazdcov su kolesa a treba na to mysliet pri kupe.
force: nechcem vyvolavat ziaden flejm, ale nedalo mi to a v rychlosti som si namodeloval tvoj cestak.
Cize podla tej fotky vychadza celkova vyska vychadza 915mm.(vrch pedalu - vrch stredu sedla). Comu este pre vysku 182cm verim a namodeloval som pre tuto vysku 182cm a dlzkou noh 90cm aj jazdca...
V CADe, na pozadie som natiahol fotku z profilu uzivatela "force"