Vypadol este niekomu contact list ci som v tom sam?dnes zapnem a prazdny, stalo sa mi to uz v zime raz a to aj viacerym z triedy ale na druhy den slo , uvidim zajtra...
No mne sa to este nestalo. Internet a icq mam zatial len rok.
Takze na druhy den to bolo naspat? Mimochodom.. ja nepouzivam program icq, ale qip (www.qip.ru)
Po nainstalování program zabíral v operační paměti asi 2-4MB v pohotovostním stavu na tray liště. Při běžné komunikaci se paměťová náročnost zvýší asi na 5-6MB. (Pro srovnání: ICQ5.1 v pohotovostním stavu zabírá asi 13-24MB a při psaní asi 24-30MB!)
Ked Vam niekto zacne nieco pisat, dole vpravo to ukazue !!
ICQ je hovadina ako traky, je to velke pomaly ako OS, same reklamy, spamy....ja pouzivam TRILLIAN....az na mensie nedostatky som s tym uplne spokojny.
no ja som trilliana pouzival asi rok, ale presiel som na ICQ, pretoze mi nefungovalo posielanie suborov asi 90-tim % ludi z mojho kontakt listu. teraz ked mam ICQ 5.1 s tym nemam absolutne ziadny problem.
Iceman: jo, posielanie vacsinou nejde, ako komu. no co uz ked nejde idem na ICQ, ale ICQ proste ja neznesiem vyhoda je aj to, ze okrem kontaktov ICQ tam mam aj kontakty MSN. Skoda ze na QIP sa to neda.
reklamy mi nevadia, ma to vacsina "pribuznych", posielanie suborov...
a pri 1024MB RAM ma tych x naozaj nezabije
posielanie súborov je aj v QIPe, a aj v Gaim.. nevidím dôvod prečo používať ICQ v ktorom miznú kontakty, sú tam ad bannery a samé zbytočné blbosti.. kedysi som mal Mirandu, ale tam nieje ešte vyriešené posielanie súborov, keby ho vyriešili, tak si ju dám veľmi rád znova. teraz frčím na QIPe..
posielanie súborov je aj v QIPe, a aj v Gaim.. nevidím dôvod prečo používať ICQ v ktorom miznú kontakty, sú tam ad bannery a samé zbytočné blbosti.. kedysi som mal Mirandu, ale tam nieje ešte vyriešené posielanie súborov, keby ho vyriešili, tak si ju dám veľmi rád znova. teraz frčím na QIPe..
hmm to posielanie ti ide medzi QIP user - ICQ user na 100%?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze na druhy den to bolo naspat? Mimochodom.. ja nepouzivam program icq, ale qip (www.qip.ru)
Ked Vam niekto zacne nieco pisat, dole vpravo to ukazue !!
o programe
sorry za offtopic
no ja som trilliana pouzival asi rok, ale presiel som na ICQ, pretoze mi nefungovalo posielanie suborov asi 90-tim % ludi z mojho kontakt listu. teraz ked mam ICQ 5.1 s tym nemam absolutne ziadny problem.
no ja som si prave preto dal to ICQ, tych reklam zese az tak vela nie je, ale zato mam istotu, ze mi na 100% pojdu posielat subory.
inak tusim je nejaky bordel co ti odstrani z icq reklamy..
ja som to skusal vcera a zbehlo mi to v pohode
na 110%
ešte som zabudol podoknúť, že QIP zaberá omoho menej systémovej pamäte.[/list]