Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Zihadlo je aktivny len treba pisat a dohadovat sa, potom mate o vyjazdy postarane. poradi, pomoze, a ked spozna okolie tak vas povodi kam budete chciet dobry to chlapec
tu v Trencine nastal velky smutok ked si odisiel. nastavaju zle casy pre bikerov, pre mna isto ked ta tu niet. budem ti aspon posielat
zato ze si odisiel by som ta ale inak
Veru to dobrý chlapec je V Trenčíne smútok v Kubíne oslava konečne normálny cyklista čo aj čo sa nebojí aj keďže tu v divočine je ich požehnane a z ktorým sa bude dať aj svetielko využiť
Dneska so Zihadlom svetielkový cez Srňacie do Pucova, na Pucovský vysielač a po asfalte domov. Na hrebeňoch úplna nádhera, snežik, kde tu mesiac prekukoval a samota
Dva také nepodarky, na jednej vianočný stromček v pucove, na druhej Zihadlo - ale trebaho nájsť
No vy dvaja a do ZA nechcete sa presťahovať? Boli by sme riadna banda, inak budeme musieť my za Vami a Vy za nami chodiť (ak neprídu Vaši k našim, tak neprídu naši k Vašim).
dnes doobedny lajt vyjazd cez jasenovu nad komjadnu po lukach do zaskova a pri orave na porubu gacel a dk... hore to bolo tvrde aj po snehu sa dalo ale cesta zo zaskova na gacel blatova... prisiel som ako prasa
28km/1h35min
par foto
zihadlo mozem otazocku? ty si taky zbehly v tom vasom kraji nevies mi povedat ci sa da na biku prejst z Kvačian do D.Kubina po červenej cez Malatinnú? mame tam chalupu a nepoznam tak dobre okolie chodievam len cez kvaciansku dolinu hore na Huty a spät sa pustim zjazdom po hlavnom tahu zo Zuberca do L.Matiasoviec. kilometrovo to nie je vela z matiasoviec +- 30km do D.K.len ci to je zjazdne na biku. dik
dik za upokojujucu infosku ja som to len preto spomenul lebo ked chodime na huby tak v okoli kvacian je tych stop od macikov dost. a domaci mi vraveli taku prihodu ze chlapcovi na bicykli medved roztrhal sedlo na framforce mal ho oprety nejak dalej a hladal huby ked ho zbadal tym smerom kde mal bike tak sa rozbehol napeso opacnym smerom do dediny. ked si neskor prisiel pre bike s polovnikom ktoreho poznal uz mohol bike len tlacit. mackovi sa asi ten pach zapacil
treba sa pred cestou do lesa navoňať ale čo dedina tak to samá veselá príhoda s , babky treba brať s rezervou, lebo podľa nich je to už za chalupou nebezpečné A na tej trase som neraz aj samé hubarky stretol a na otázku, či sa tak náhodou neboja medveďa, sa pousmiali a zahlásili, že tu žiadne nie sú. No keď myslia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: neviem ci je tu malo bikerov, alebo sa hambia nieco pridat
tu v Trencine nastal velky smutok ked si odisiel. nastavaju zle casy pre bikerov, pre mna isto ked ta tu niet. budem ti aspon posielat
zato ze si odisiel by som ta
divo nevesaj hlavu , ved bikerov je v okoli TN pozehnane... len treba jazdit a postretat ich...
Dva také nepodarky, na jednej vianočný stromček v pucove, na druhej Zihadlo - ale trebaho nájsť
ja len dodam 27,5km/1h40min..
este trasa:
Naši k Vašim pomerne často chodili. takže je na čase aby chodili Vaši k našim
28km/1h35min
par foto
to by som si nalozil do cyklopradla
Naši k Vašim pomerne často chodili. takže je na čase aby chodili Vaši k našim
Hej? Ale nehovor
Nejako si nem spominam