Aj mne poštárka doniesla nové riadítka FSA XC-180. Teda ešte sú na pošte a ja prídem domov až 23.12. ale som zvedavý ako sa matt vysporiadal s mojou nezvyčajnou požiadavkou
Ja som uz zacal s pripravami na vianocnu pohodu. Je to taky mix belgickeho, anglickeho a zopar vianocnych specialov tam je. S bikom to sice nesuvisi ale who cares
Ja som uz zacal s pripravami na vianocnu pohodu. Je to taky mix belgickeho, anglickeho a zopar vianocnych specialov tam je. S bikom to sice nesuvisi ale who cares
Chyba mi tam tmavy Saris , "jedno z najkvalitnejsich piv na svete", zlata medaila na Monde Selection v Bruseli (zdroj: http://www.tvojepivo.sk/?page=101)
aby si sa z tolkych mokov nepoondel:D... skor si mal urobit zbierku CR piv
Tak som doplnil domace zasoby Rock Shox vidlic na 4 kusky
Rock Shox SID XX, Xlock, model 2012, 120-80 mm (interna zmena zdvihu). Uz chyba iba ram.
Hmotnost: 1514g s Xlockom a nezrezanym 265 mm krkom. Cakal som trosku menej.
Ale pod desat by som sa mal dostat.
kolies mam plnu onu, zadnicu. Pojdu tam Fulcrum Red Metal Zero. Ale mas recht, kolies nie je nikdy dost. Akurat vcera vecer som pozeral po nejakych lahsich
kolies mam plnu onu, zadnicu. Pojdu tam Fulcrum Red Metal Zero. Ale mas recht, kolies nie je nikdy dost. Akurat vcera vecer som pozeral po nejakych lahsich
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten boss je dobry aj ja som mal
nihil: nádhera
Chyba mi tam tmavy Saris
aby si sa z tolkych mokov nepoondel:D... skor si mal urobit zbierku CR piv
Rock Shox SID XX, Xlock, model 2012, 120-80 mm (interna zmena zdvihu). Uz chyba iba ram
Hmotnost: 1514g s Xlockom a nezrezanym 265 mm krkom. Cakal som trosku menej.
Ale pod desat by som sa mal dostat.
.
no to mas doma hotovy eshop
inak vidlica
kukni tu
http://www.poison-bikes.de/shopart/201230107/Fahrradteile_und_Zubehoer/Komplett-Laufraeder/26er-MTB/Sets/DT-Swiss-Laufradsatz-XR350-DT-Swiss-240S.htm
alebo je tam aj moznost vyskladat vlastny vyber
Som si spomenul aj na tie Tvoje FRM-ka