Tak DH je ina paradicka. Ja som zacal s XC, co som rad, lebo som si spravil aky taky svalovy zaklad a hlavne zdokonalil techniku. Pomaly som presiel (hlavne bikom) k DH. Kto mal moznost a nevyskusal, moze lutovat. Nikdy som nemal z bajkovania taku radost ako pri DH. A taky argument, ze zjazdari su lenivi a na kopec sa vozia lanovkou, autom a pod. je blbost. Vacsina zjazdarov v slovenskom pohari,v svetovom urcite vsetci maju velmi slusnu kondicku a v mnoho pripadoch su na tom lepsie ako niektori XCeckari a okrem ineho kto sa bude trepat na kopec vo vystroji, v chranicoch, s integralov na hlave a na zjazdovom bajku nehovoriac o tom, ze ked sa ide jazdit DH, tak sa jazdi aspon 3 krat a aj ked sa to nezda, je co robit aj dole kopcom. Co sa tyka bezpecnosti (nebezpecnosti), ten kto jazdi s rozumom a chranicmi je v pohode. Kolkokrat sa skaredsie zranenie stane pri XC alebo ceste. DH nieje len o tom valit dole kopcom 80, skoky a pod. A super je, ze sa citelne zlepsuje technika z jednej jazdy na druhu. Mam to odskusane na sebe,stale som rychlejsi a bike mam lepsie pod kontrolou a to nejazdim ako bezmozgovec, ale skor opatrne a skor opatrnejsie ako je zdrave a preto som aj pomalsi ako ostatni, lebo ked uz ide do tuheho, vzdy si predstavim, co by to so mnou urobilo, keby som teraz spadol a uz pribrzdujem.
Inac sa snazim troska aj XCeckovat. Aspon raz za cas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.flowzone.ch/experts/index.php?E_ID=22
to peppo:Cédric ma 29 rokow
ale keby som mal doma taky bike asi by som inak hovoril
Inac sa snazim troska aj XCeckovat. Aspon raz za cas.
Specialized Big Hit Comp 2004 + Boxxer Team 2004 a nejake dalsie zmeny od serie.
Specialized Big Hit Comp 2004 + Boxxer Team 2004 a nejake dalsie zmeny od serie.
Big Hity sa mi strasne lubia, obzvlast tie 2007, su stobohove, mat uz len tie peniaze...
inak cedric rulez
DH: Nicolas Vouilloz, John Tomac
XC: Thomas Frischknecht, John Tomac
To boli časy, keď na Eurosporte dávali MTB Grundig Cup a potom sme nadržaní vybehli na bike sa vyblázniť.