Dnes, na stedry den, len take kratke pojazdenie po blizkom okoli. ( s jednym defektom) Presne o 12:00 som vam, vsetkym bikerom spustil zvoncek stastia na stromceku na namesti. Dufam ze ste ho poculi a nieco si zelali. Ak nie, mozete tak urobit teraz!
Necakal som ze C&Ccko dame uz tak skoro. A to hned polnocne a v snehu.
Vyzva nenasla vacsiu odozvu a tak sme skalna dvojica 2 krat obisli stare mesto (raz po vonkajsej strane hradieb, raz po vnutornej) a vyrazili do terenu (pocasie priaznive, -1,5°C). O pol druhej sme si na Ceresni povedali ze stacilo a zisli sme po zltej na Vinbarg... Paradne dnes bolo, moze lutovat kto mohol ist a nesiel.
Aktualizovane spravy: Hreben Cergova paradne zjazdny (na bezkach ) Oplati sa prist napriek tomu, ze bolo zamracene a nahanala nas hmla. Treba len dufat, ze ti stvorkolkari ktori sa tam vybrali nam totalne ne*****i stopu, pretoze je este dost krehka.
Tu je klasicka trasa s klasickym GPSsmajlikom na otocke na Solisku.
Attachment:
2011-12-25T08_0.zip
BTW: Trasa stedrodnovej polnocnej cyklojazdy pridana do predchadzajuceho prispevku.
Jooooooj, ty balkonovy fotograf! Chce to este opacny zaber Vinbargu z Magury.
Dnes sme dali dalsiu zo zimnych klasickych tras: Lysu.
Attachment:
2011-12-26T07_5.zip
(Chcel som Vam zamavat ale prisli sme v zlom case, museli by sme cakat na dalsi zaber 26 minut... tak sme to vzdali)
Predpoklady o vycinani stvorkolkarov sa potvrdili (rozjazdeny cely hreben na Velku Javorinu, samozrejme Cergov-Lysa, prijazd od Hradiska - za chvilkovu radost troch na nich dnes nadavali desiatky ludi - dufam ze sa im stikuta este teraz a ani najest sa kvoli tomu nemohli) Pridal sa k nim aj offroadak od ambrusoviec. Uz aby nasnezilo dalsich 30cm snehu nech sa tam uz nevyhrabu...
"Vyzva nenasla vacsiu odozvu a tak sme skalna dvojica 2 krat obisli stare mesto (raz po vonkajsej strane hradieb, raz po vnutornej) a vyrazili do terenu (pocasie priaznive, -1,5°C). O pol druhej sme si na Ceresni povedali ze stacilo a zisli sme po zltej na Vinbarg... Paradne dnes bolo, moze lutovat kto mohol ist a nesiel."
....vy ste teda ale blázni. Stretnúť vás tak o polnoci v lese tak ma trafí šľak.....ale úprimne vám závidím...
Rok 2011 bol pre mna uspesny , podarilo sa mi splnit predvsazatie najazdit aspon 4000km, asi som sa podcenil, pretoze tachometer mi ukazuje 5616km ... tento rok si radsej predvsazatia nedavam
Dnes na Cergove kratky trening (21.5 km ) na zajtrajsie Obrucne-Kurov (dufam ze tam co-to polyzujeme, v nizsich polohach je snehu malo ) Slubovane predlzenie trasy z Kurova az do Bardejova na 99% odpada kvoli nedostatku snehu.
Obavy z nedostatku snehu na prechode z Obrucneho do Kurova boli nastastie neopodstatnene. V predpremiere to tvrdi aj moja prava lyza.
Akcia sa vydarila. (az na slubovane predlzenie z Kurova az do Bardejova, tam sneh naozaj nebol)
Dnes prebehla kontrola trate Bardejovskej kupelnej stopy zdravia (28.1.2012)
Neprijemne prekvapenie nam na 100metrovom useku od chatky "Sudok" k lesnickemu naucnemu chodniku Cierna mlaka (krizovatka pod vyhliadkou na Zborovsky hrad) pripravili nasi "vlastnici a spravcovia lesov". Bud to daju doporiadku oni alebo.... nastartujem pilu ja a prerezem koridor. Inac je vsetko (vratane snehu) pripravene.
Dalsie nemile prekvapenie nam pripravila nasa najoblubenejsia skupina ludi ktoru stretnete v lese len v case definovanom vo vyhlaske 344/2009 §71 ktory sa vola ČAS LOVU.
Ti usporiadali prehliadku terennych aut priamo nad troma studnickami s osobitnou sutazou "Kto sa vyhrabe co najvyssie"... Za trest sme im stado 8 jelenov a lani odplasili opacnym smerom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a mohli by sme dat aj nejaky downtown
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GJhN_0PS26k#t=34s
Meridak: Ta posledna fotka sa ti pvedla
... len ci sa nas tolko nazbiera
Ale cim viac, tym lepsejse.
Neboj, obyvacka bude z ulice ako na videu z Mexika.
Dufam, ze sa mi to splni
PS: Stastne a vesele Vianoce
Vyzva nenasla vacsiu odozvu a tak sme skalna dvojica 2 krat obisli stare mesto (raz po vonkajsej strane hradieb, raz po vnutornej) a vyrazili do terenu (pocasie priaznive, -1,5°C). O pol druhej sme si na Ceresni povedali ze stacilo a zisli sme po zltej na Vinbarg... Paradne dnes bolo, moze lutovat kto mohol ist a nesiel.
Zaznam prejdenej trasy
Par fotiek na ilustraciu, o co vahajuci prisli.
Tak na ten som zvadavy, hlavne na tu cestu na salas, zase som siel nieco nove
Tu je klasicka trasa s klasickym GPSsmajlikom na otocke na Solisku.
BTW: Trasa stedrodnovej polnocnej cyklojazdy pridana do predchadzajuceho prispevku.
Dnes sme dali dalsiu zo zimnych klasickych tras: Lysu.
Predpoklady o vycinani stvorkolkarov sa potvrdili
....vy ste teda ale blázni. Stretnúť vás tak o polnoci v lese tak ma trafí šľak.....ale úprimne vám závidím...
Do noveho roku 2012 vam prajem vsetko najlepsie
V predpremiere to tvrdi aj moja prava lyza.
Akcia sa vydarila. (az na slubovane predlzenie z Kurova az do Bardejova, tam sneh naozaj nebol)
No dnes tvoja prava lyza by tvrdila resp. tvrdi nieco ine
Neprijemne prekvapenie nam na 100metrovom useku od chatky "Sudok" k lesnickemu naucnemu chodniku Cierna mlaka (krizovatka pod vyhliadkou na Zborovsky hrad) pripravili nasi "vlastnici a spravcovia lesov". Bud to daju doporiadku oni alebo....
Dalsie nemile prekvapenie nam pripravila nasa najoblubenejsia skupina ludi ktoru stretnete v lese len v case definovanom vo vyhlaske 344/2009 §71 ktory sa vola ČAS LOVU.
Ti usporiadali prehliadku terennych aut priamo nad troma studnickami s osobitnou sutazou "Kto sa vyhrabe co najvyssie"... Za trest sme im stado 8 jelenov a lani odplasili opacnym smerom.