Krk by mal byť karbon made in Czech. Na budúci týždeň uvidím ako to dopadne. Každopádne ten 80g od Matthiasa Hellore je parádny. Len tá cena je cca tretina vidlice
Dnes priniesol ujo poštár aj mne čosi. Dúfam že s nimi budem spokojný, myslím že na začiatok úplne stačí. Ak by mi niekto vedel poradit s voskovaním tak cez pm
S dvoma? Ta SC600 je velkostou polovica z obvyklych DX svietitok ...
Uvidime, co prinesie jar, mozno bude aj 1600lm, ale urcite nie Lupine, musim setrit na vaznejsie veci .
Mathias este reaguje na maily alebo Pm? Mas nejaky novy kontakt, viem ze mal nejaku pauzu(osobne problemy?) vo vyrobe a neozyval sa ludom.
jj, reaguje. Už má na to teraz človeka, ktorý odpovedá pomerne promptne. Ale majú hodne práce. Kontakt pre objednávky je [email protected] a vybavuje to Oscar Ekstam (Account Manager/Order Manager)
Experimental Prototype maju podla ich vyjadrenia dodaci termin cca 6-8 tyzdnov.
Ja s nimi komunikujem od 2-12-2011, platbu cez Paypal dostali 15-12-2011.
Ten isty den mi doslo, ze budu mat odstavku do 5-1-2012, odvtedy je "ticho po pesine", tak uvidim aky bude realny termin
Ten krk je uplne v pohode.
Tu je este aj celocarbon verzia. http://r2-bike.com/MCFK-Lefty-Steerer-Tube
Inak ta jej lefty nieje papundeklova.
A ta hmotnost je sice bez krku, ale ma zas os naboja co na "normalnej" bez pevnej nie je.
Tak mozno bez nej a s krkom by to bolo to iste.
To len tak btw.
jj, tiež som pozerala na ten MCFK. Ale ta cena. Ja dúfam, že ten karbonový od miestneho týpka budem mať cca za štvrtinu. S karbonom vie pracovať. Potom hodím aj link na jeho web. Os v náboji je súčasťou vidlice a hmotnosť predného rychloupináku tiež odpadá. Lefty náboj Tune Cannonball nepotrebuje rychlouinák a jeho hmotnosť 99g je už aj s upevňovacou skrutkou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uvidime, co prinesie jar, mozno bude aj 1600lm, ale urcite nie Lupine, musim setrit na vaznejsie veci
jj, reaguje. Už má na to teraz človeka, ktorý odpovedá pomerne promptne. Ale majú hodne práce. Kontakt pre objednávky je [email protected] a vybavuje to Oscar Ekstam (Account Manager/Order Manager)
Ja s nimi komunikujem od 2-12-2011, platbu cez Paypal dostali 15-12-2011.
Ten isty den mi doslo, ze budu mat odstavku do 5-1-2012, odvtedy je "ticho po pesine", tak uvidim aky bude realny termin
co mas proti papundeklovemu krku na papundeklovej vidlici?
Tu je este aj celocarbon verzia. http://r2-bike.com/MCFK-Lefty-Steerer-Tube
Inak ta jej lefty nieje papundeklova.
A ta hmotnost je sice bez krku, ale ma zas os naboja co na "normalnej" bez pevnej nie je.
Tak mozno bez nej a s krkom by to bolo to iste.
To len tak btw.