no dal som si predsavzatie ze 10000 , zatial mam nieco cez 100 a ochvilu idem mrknut na maraton na zeleznu tak pribudnu dalsie , ale vlani som zacal pravidelnejsie bajkovat az dakedy v marci
A ja som si myslel, že na dirte sa poskakuje a tu sa zrazu dozviem, že aj jazdí... Čo sa tu všetko nedozviem. Nuž ale prečo nie, keď niektorí na bicykli behajú.
A koľko máš už tento rok najazdených kilometrov?
no dal som si predsavzatie ze 10000 , zatial mam nieco cez 100 a ochvilu idem mrknut na maraton na zeleznu tak pribudnu dalsie , ale vlani som zacal pravidelnejsie bajkovat az dakedy v marci
http://www.stupavskymaraton.sk/#722 1. zimný MTB maratón na Železnej studienke najhorší ročník. Ale len čo sa týka trate. Organizáciu sa dá len chváliť. Toľko pádov a posratých komponentov som ešte nezzažil na maratóne. Všade bol ľad. Stačí?
alebo namontovat tie klince, ved neboli zakazane mne smykalo zadne uz tesne za zeleznou na relativne suchej asfaltke ), ta ja by som v tom lese asi vkuse tlacil D
Jasné e nie, ale bud sneh alebo bez. Toto bolo dobré hlavne pre tých, ktorí majú veľký rozpočet a majú teda na Ice spikery. Neviem či si tam bol, ale myslím, že by si takto nerozprával keby si si to prešiel. Spadne niekto pred tebou a si tiež na zemi, lebo keď ho chceš obísť vyjdeš na ľad alebo prejdeš cez neho. A šľapeš aj teraz?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2010 - cca 2870 km
2009 a menej nestoji za rec, skoro nic, mozno tak 300 km rocne
Interesantné.
noo tak nejak na čo si nezarobiš nemaš ale ttak ten som mal skor ako som si zarobil
A koľko máš už tento rok najazdených kilometrov?
Pojazdiš niečo aj dnes?
A čo včera? Darilo sa?
A co ktory si skoncil a aku kategoriu? strata?
ale akurat vcera som nasiel taketo nieco http://www.koloshop.cz/sk/pneumatiky,-plaste-trekingove-pneu-28--155/kenda-klondike-700x35-plast-s-hreby/ s tym by sa uz mozno dalo
Ja som dnes bol aj po ľade
To čo som tento rok najazdil a aj minulé mám v podpise * tento rok by som rád nad 5000km
To čo som tento rok najazdil a aj minulé mám v podpise * tento rok by som rád nad 5000km
Máš Spiky?