spolocne to ma to ze nemaju informacie na stranke podla toho co urcuje zakon, a tym padom, clovek co napriklad vela pozera spravy, klikne na ich stranku tam tieto info nenajde a automaticky odide lebo vsade ta upozornuju ze tieto a tieto udaje maju byt na stranke zverejnene, inak je to s najvacsou pravdepodobnostou podvod.. cize sami seba oberaju o kseft kvoli tomu ze niekto je lenivy tam za 5 minut nahadzat relevantne udaje.
oakley - na ake vysvetlenie cakas? aky chalani? Prosimta sa tu nehraj na moralistu. Nech ma kto chce co chce na stranke, tema znela ako ste spokojni, ja som dodal, ze som spokojny (casovo, kvalitativne aj cenvovo), tak co riesis? Mozno nie vsetci stihaju byt cely den online a pridavat prispevky popri robote, pripadne upravovat svoj web.
Ja napriklad neviem co je smiesne natom, ze si nieco objednam zo shopu a dva tyzdne potom sa odbavujem na fore, ze to vobec prislo.
Lapaloma to by aj mna zaujimalo.
Keďže nie sú internetový obchod, tak tá druhá časť sa ich netýka.
preto tam bola pouzita zazracna spojka KEBY, skor som to chcel ako rozsirenie obzoru pre tych ktori to neovladaju ale vidim ze rypnut treba ked uz nemas co povedat k teme...
Nafakturovaná je položka "tesnenie tlmiča" za 7€. Mojej nohe chýbal oil takže konečne tlmím. Ale nič extra sa nemenilo. V takom stave to bolo už od kúpi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja napriklad neviem co je smiesne natom, ze si nieco objednam zo shopu a dva tyzdne potom sa odbavujem na fore, ze to vobec prislo.
Lapaloma
tento pripadne keby su eshop tak tiet podmienky
... tiež som bol na stránke pár sekund ...
... a odišiel som so zlým pocitom ...
... zlý pocit = "akési zatajovanie" = nedôvera ...
preto tam bola pouzita zazracna spojka KEBY, skor som to chcel ako rozsirenie obzoru pre tych ktori to neovladaju ale vidim ze rypnut treba ked uz nemas co povedat k teme...
Otázka bola skúsenosti. To o stránke už z môjho pohľadu bolo OT
Spolupráca dohodnutá.