V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Asi šlo, len či je ochota a čas teda
mam vsak inu otazku: kam klikat, aby mi vo full verzii otvorilo prvu novu spravu v teme tak ako je to v mobilnej verzii? momentalne ma stale hodi na poslednu stranu a navyse po kliknuti na predoslu uz nie je zvyraznena ziadna sprava.
mea culpa - zvyk je zelezna kosela
OK. tesim sa.
Mne to chýba, možno sa čuduješ ale nemám rád diskusie bez možnosti zmazať/editovať príspevky (ale za určitých pravidiel). Pred zmenou fungovalo aspoň mazanie a to som vtedy využil. A ak to má nižšiu prioritu, nech, len vravím, čo mne osobne chýba.
Keď príde notifikácia na nový príspevok v sledovanej téme a otvorím ju v mobilnej verzii fóra, téma sa neoznačí ako prečítaná - tj ďalšie notifikácie o nových príspevkoch nechodia pokiaľ ručne neoznačím všetky fóra ako prečítané...