dalšia trasa. lučenec, halič, tuhár divín, ružiná, podrečany, lučenec.. a rôzne obmeny tejto trasy.
tretia: kalinovo, malinec, oždany, cinobana, točnica, lc - tiež fajná trasa na kopčeky
a zaujímalo by ma či sa tu nájde niekto z Lučenca čo jazdí na cesťáku.. v skupinke je to isto lepšie nie?
Pocas Velkonocnych sviatkov by sme radi (4 alebo 5 osôb) navstivili oblast Cerovej vrchoviny a trocha pojazdili po okoli. Mali sme vyhliadnutu chatu Obrucna ale bude obsadena.
Ubytovania v nejakej chate alebo na sukromi vo tejto oblasti na internete vela nie je, tak Vas chcem poprosit, ak v dedinach oblasti Cerovej vrchoviny (najlepsie juhovychod od Filakova) mate vedomost o poskytovatelovi ubytovania alebo pri potulkach tym krajom spozorujete na domoch ponuku na ubytovanie napiste nam obec a telefonne cislo poskytovatela a my sa uz snim spojime. Podmienkou je aby to bolo do 10eur za osobu a noc a aby tam bola moznost uskladnit na noc bicykle.
Dakujeme.
Je to sice dalej na juh a Panu Bohu za chrbtom ale splna cenu, ohladom bikov su bude treba informovat.
Vylety do okolia by mohli zahrnat Tachty, nadrz Petrovce, pripadne Hajnacka a Somoska sa daju stihnut za den - presne trasy nepoznam.
Blizsie info o trasach resp. tipoch na vylet by mohol poskytnut Marki007
Pocas Velkonocnych sviatkov by sme radi (4 alebo 5 osôb) navstivili oblast Cerovej vrchoviny a trocha pojazdili po okoli. Mali sme vyhliadnutu chatu Obrucna ale bude obsadena.
Ubytovania v nejakej chate alebo na sukromi vo tejto oblasti na internete vela nie je, tak Vas chcem poprosit, ak v dedinach oblasti Cerovej vrchoviny (najlepsie juhovychod od Filakova) mate vedomost o poskytovatelovi ubytovania alebo pri potulkach tym krajom spozorujete na domoch ponuku na ubytovanie napiste nam obec a telefonne cislo poskytovatela a my sa uz snim spojime. Podmienkou je aby to bolo do 10eur za osobu a noc a aby tam bola moznost uskladnit na noc bicykle.
Dakujeme.
No zdravím,na Obrucnej poznám troch chatarov,skusim
Hadam nam to nejake ubytovanie vyjde (objedname
Nejake nove informacie ohladom ubytovania? Neobjavili ste na potulkach okolim nejake ponuky v sukromnych domoch alebo chatach ?(ako to byva v turisticky casto navstevovanych oblastiach, kde je toho plno)
Nech to uz uzavrieme a zacneme planovat definitivne trasy.
Dakujem.
Nejake nove informacie ohladom ubytovania? Neobjavili ste na potulkach okolim nejake ponuky v sukromnych domoch alebo chatach ?(ako to byva v turisticky casto navstevovanych oblastiach, kde je toho plno)
Nech to uz uzavrieme a zacneme planovat definitivne trasy.
Dakujem.
Ahoj MINIKIN ,telefonoval som s 1.chatarom ten odmietol ,ale ešte jedem pripada v uvahu.dnes zajtra dam vedieť
Fiha Tixi16,kde ste sa tolko bajkerov pozbierali?Pekne ste si dali.Ja ked som sa tam vybral minule, tak som chytil taky vetrisko, ze som sa na to vyprdol na Tuhari
*****SSA FOTO
Kazdopadne dakujem za snahu.