Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
tak snech cosi viac popustil a nas rano vytiahlo na biky sner vysny-osadka-pokryvac-pribis-podzamok a skratkou cez racibor na knaziu
cca 37km za 2h a 575m
fajn vetranie,este tyzden tepla a bude sa dat po lukach
par fotos
parada snach ide dole rychlejsie ako by sa zdalo ...
chcem sa opytat ako je to s cetou z RK do DK ? dalo by sa to na cestakoch uz ci je vela kameniva ? inak pocul som ze ju budu rozsirovat na tri pasy cize asi ziadne krajnice uz nebudu
rano sa rozplynula hmla do 1 jarneho dna .. svietilo na holu, tak bol ciel jasny,2 pokus chata kubinka
cesta uz celkom dobra ladu na tienistych miestach dost.. ale dalo sa az na 30m nad nadrzou vsetko slapat:)
za 1h7min som bol hore... zjazd ale celkom HC po tom lade:D
do tyzdna to uz bude paradne...
par fotos
dnes smer osadka-kupele lucky-likavka-val.dubova-DK
od osadky az po lucky este 30cm snehu a ladu. na ziletku to este nebude .. ostatne uz suche:)
47,8km/2h10min/701m
par foto
dnes paradne pocasie... smer luky-medzihradne-skalky-vysny kubin-osadka-pribis-nad osadku a do srnaceho a DK
sviezich 28,6km/2h11min/953m hore
dnes to bol narez v terene konecne pomerne sucho...
par foto
dnes poobede rychly vyslap na kubinsku chatu... aj som stretol domacich( jana) hore za 57min z brezovca od chaty vyssie este 50cm+ snehu na zvaznici, cesta na podzamok este nezjazdna
hore asfaltom dolu cez trniny- singel , krasne sucho po lukach
27,6km/1h43min/830m
rano oskar sup pod holu a do istebneho.. plany zhatili flaky snehu v hornej casti modrej este suvisla 40cm vrstva snahu .. tak som to musel otocit asi 1km za rampou... smer trniny a este na skalku kde sa dalo pekne slapat
par foto
dnes krasne motanie pod holu smer racibor a podzamok-s5 cez kopec na medzihradne-bziny a brezovec.3x som pobludil aj 3x cez potoky skakal ale za to krasne chvile a viac stad dohromady cez 200kusov vysokej nastastie ziadny
cca 34km/2h40/973m
dnes bezny vyjazd na borove skoncil 82km/4h09m/1301m narezom
nad malym borovym v zjazde mi teleportovali platnicky zo zadnej brzdy...kedze sme ich nenasli, museli sme ist na hlavnu cestu huty-zuberec-podbiel-dk
par fotos
ranny kratky vyjazd za humna jasenovej a po hrebienku na kuzminovo.. dolu krasnym singlom zacinajucim kusok od zjazdovky.. nikto si tam pekne zamakal na klopenkach
uz to bolo trochu zapadane tak som to vycistil a hned som to dal 2x... zaver dole je celkom husty nad asfaltkou do gacela, s bruchom na sedle som to zosuchal
(1h51m/767m/26,1km)
par foto:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cca 37km za 2h a 575m
fajn vetranie,este tyzden tepla a bude sa dat po lukach
par fotos
chcem sa opytat ako je to s cetou z RK do DK ? dalo by sa to na cestakoch uz ci je vela kameniva ? inak pocul som ze ju budu rozsirovat na tri pasy cize asi ziadne krajnice uz nebudu
cesta uz celkom dobra ladu na tienistych miestach dost.. ale dalo sa az na 30m nad nadrzou vsetko slapat:)
za 1h7min som bol hore... zjazd ale celkom HC po tom lade:D
do tyzdna to uz bude paradne...
par fotos
od osadky az po lucky este 30cm snehu a ladu. na ziletku to este nebude
47,8km/2h10min/701m
par foto
16,2km/1h10m/470m
na krnace a vendelina to este nejde
sviezich 28,6km/2h11min/953m hore
dnes to bol narez v terene
par foto
hore asfaltom dolu cez trniny- singel , krasne sucho po lukach
27,6km/1h43min/830m
par foto
horalka nechyba ani mne v zakladnej vybave jazdca
cca 34km/2h40/973m
nad malym borovym v zjazde mi teleportovali platnicky zo zadnej brzdy...kedze sme ich nenasli, museli sme ist na hlavnu cestu huty-zuberec-podbiel-dk
par fotos
uz to bolo trochu zapadane tak som to vycistil a hned som to dal 2x... zaver dole je celkom husty nad asfaltkou do gacela, s bruchom na sedle som to zosuchal
(1h51m/767m/26,1km)
par foto: