Náradie mám druhým rokom a na bežný domáci servis slúži dobre. Priznávam ale, že to nie je švédska oceľ. Pre ilustráciu, bolo použité na montáž/demontáž kazety, kľúk, reťaze, nábojov,... ak nezabudnem prihodím foto zoznamu vecí čo obsahuje.
mate niekto podobny ruksak na bike ako budu mat v tej akcii? ..neviete ci ma priehradku na rezervoar/moznost hadicky cez popruh?
No ja mam taky ako je teraz modro sivy ale od vlani (vtedy bol cerveno cierny). Vyuzivam ho kazdy den na cestu do prace a vlani so mnou najazdil asi 2000 km . Je super, len minuly tyzden sa mi na nom roztrhol jeden popruh ked som tam mal nalozenych vela veci (pozn. 6 velkych poharov a jeden hrncek z IKEA je na batoh z Lidla vela;-) ). Hned v ten den som to zasil (roztrhli sa len nitky, ktorymi to bolo zosite, nie latka) a nadalej sluzi. Dnes prezil dve 2l sklenene flase .
Kazdopadne ... nieco ako priehradka na rezervoar tam je. U mna skor sluzi na papiere, ktore nechcem aby sa pokrcili. Na popruhoch su suche zipsy pre uchytenie hadicky a na vrchu batohu je pod suchym zipsom otvor na nu.
Podla mna za tu cenu dost slusny batoh. Farebne sice nic moc, ale da s v nom dost vela odniest a ten modry sa dokonca da zvacsit.
Ak chces mozem ho nafotit a poslat ti ako vyzera v skutocnosti.
Ja som tie okuliare mal tiez, zvlast kvoli cirim a zltym sklam. No stratil som ich minuly rok na greenbiku. Takze idem po ne znova. Do slnecnych dni vacsinou nosim kvalitnejsie slnecne okuliare.
hmm...tiez mam nejake take lidl okuliare....ale urcite ich nenosim ako ochranu zraku pred uv ziarenim....skor aby som videl v zjazde....lebo vo vetre mi hrozne slzia oci....a za dalsie aj ochrana pred odfrkujucim bahnom...pripadne haluzkami s trnmi...atd
vidim ze to tu je sami odbornik na uv ochranu oci ... prosim vas, dnes uz nie je doba spred 20 rokov ked len polaroid vedel vyrobit okuliare s uv ochranou. dnes uz aj tie najshitnejsie okuliare co sa predavaju na namestiach maju uv ochranu. dnes je to uz technologia davno rozsirena a lacna ... ale ako ked chce niekto dat 100eur za okuliare ktore sa v podstate nelisia od lidlovych za 4eura len aby tam mal nejaku znacku tak prosim
Aku ochranu zraku pred slnecnym ziarenim mozu poskytnut okuliare za 4 eura ? Na niektorych veciach sa setrit neoplati
o UV by som sa fakt nebál, keby nespĺňalo normy tak to nepredávajú.. to čo robí okuliare okuliarmi je počet ich úlomkov zapichnutých v oku a tvári, keď ti do nich šlahne nejaký konár, vletí kameň, prípadne natlčieš kokosom do zeme..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja mam taky ako je teraz modro sivy ale od vlani (vtedy bol cerveno cierny). Vyuzivam ho kazdy den na cestu do prace a vlani so mnou najazdil asi 2000 km
Kazdopadne ... nieco ako priehradka na rezervoar tam je. U mna skor sluzi na papiere, ktore nechcem aby sa pokrcili. Na popruhoch su suche zipsy pre uchytenie hadicky a na vrchu batohu je pod suchym zipsom otvor na nu.
Podla mna za tu cenu dost slusny batoh. Farebne sice nic moc, ale da s v nom dost vela odniest a ten modry sa dokonca da zvacsit.
Ak chces mozem ho nafotit a poslat ti ako vyzera v skutocnosti.
Polykarbonát má dostatočný UV filter bez akejkoľvek špeciálnej úpravy, takže si myslím že v tomto tá "pridaná hodnota" u drahých značiek nebude.
o UV by som sa fakt nebál, keby nespĺňalo normy tak to nepredávajú.. to čo robí okuliare okuliarmi je počet ich úlomkov zapichnutých v oku a tvári, keď ti do nich šlahne nejaký konár, vletí kameň, prípadne natlčieš kokosom do zeme..
tieto lacne lidlovky mi sluzia uz tretim rokom