Zdravim vsetkych, planujem testovaciu jazdu vo stvrtok, dva dni pred zavodom. Som sam a bol by som rad ak by sa ku mne niekto pridal, kedze trat nepoznam a nemam ani GPS kam by som si trat nahral. Pojdem autom z BA alebo z Plaveckeho Mikulasa a jedno miesto mam volne, pripadne sa mozme dohodnut, ze sa stretneme priamo na starte.
Vopred dakujem.
Nezablúdil. Značenie bolo super. Bez fáboriek, šípky na zemi, na stromoch a značky na stromoch. Všetko v dostatočnom množstve.
Počasie bolo dobré, okolo 11-12°C. Nepršalo, trochu fúkalo pri krátkych prejazdoch lúk.
Trať - celkovo rýchla. Prvá časť rozbitý asfalt a šotolina. Potom pekné lesné chodníky, hore a aj dole. Dalo sa to vychutnať. Bolo by škoda ísť len jedno kolo .
Mne sa trať veľmi páčila.
Celkovo super akcia.
Trat bola paradna, striedali sa tam skoro vsetky formy podkladu, prostredia. Hlavne ta zahadna sikma luka, kde som mal pocit ze idem po rovine a musel som tahat jak kon. Skoda toho vetra, inac Prijemny start sezony.
A aby som len nechvalil, tak start a organizacia pri nom bola celkom fraška
Kurník tak ja som zabludil ako jediný.Dal som si o min.15km viac.Pri tom vyjazde kde bolo vela dreva(bol tam regulovcik)sa odbocovalo do prava na asfalt a o chvilu do lava do lesa.Vyberal som flasu a nevsimol som si značku,všimol som si ju opatovnom prejazde asi o hodinu.Trocha bola od blata,takmer ju nebolo vidno,upozornil ma na nu jeden starsi pan,ešte ze na mna zakrical inak by som tam asi kruzil ako Forest Gumpp.Všade inde bolo znaciek ako na dialniciPri zjazde cez luku si hovorím-že co mam deja vu? Tadeto som šiel už 2x..Niekedy sa stane ak sa ide sam,že sa človek zmyli..No aspon som si dal mimoriadne kvalitny trening za 13 eciek.
To mi chces povedat,ze som siel 5km hodinu?Ved len od miesta kde som sa sekol je na vrch stupania 3km. 15km som dal od oka. Predpokladam ze si odtial,ale myslim ze je to viac. Ale nechajme to tak,bolo dobre.
V roku 2010 som mimoriadne nadával na trať, zlý štart, veľa asfaltu.
Tento rok sa však organizátori prekonali, možno ešte dladiť štart, ale nedá sa všetko hneť.
+aj tých 2x6 km asfaltu malo niečo do seba
+super zjazy
+rýchle single
+výživné výšľapy
+pestrá trať
+celková organizácia
-chaos na štarte (bikeri nevedeli, ktorým smerom sa štartuje)a zorganizovanie ostrého a štartu.
+kvitujem tombolu, nedáva sa draho a málo, ale ujde sa viacerým, aj keď za cenu "lacnej" vecičky
-Ja osobne nemusím takéto rýchle trate, radšej mám "pomalšie"
Len tak zo srandy som to teraz nahrubo naklikal do mapy na cykloservery, naspäť po asfaltke hore pod Čupy a po trati späť - 4,5 km
Tvoje časy: 01:21:44 03:30:32.7, čiže si išiel navyše cca 40 minút, nie hodinu, bolo to v druhom kole (čo celkom nechápem), bol si unavený, kopčeky dosť vysilujú.
Ale ale Root ved to su malichernosti.Nie sme na polícií.Nenosím komputer so sebou,teda moje detaily majú nepresnosti.Ten smajlík svedči o tom,že na svojom egu pracuješ. Ja som mal sily celkom dosť. Takéto kopčeky mi nerobia problémy.Mám rád takéto trate. V prvom kole som mal defekt.To akoby tretie,som vypustil.Nechce sa mi hádať o detailoch.Veď nejde o život Skor ma trápia odhodene obaly od gélov,ale možno sa niektorých IQ dá pochopiť,veď zbaviť sa pár gramov stojí za to.. Trať bola super
Hej hej tých obalov od gélov bolo fakt dosť aj domáci z h-triathlon teamu to rovno predo mnou hádzali za sebou na zem. Kks som nechápal. Zničte si lesy burani. A čo sa týka maratónu tak okrem chaos štartu pohoda
Hej hej tých obalov od gélov bolo fakt dosť aj domáci z h-triathlon teamu to rovno predo mnou hádzali za sebou na zem. Kks som nechápal. Zničte si lesy burani. A čo sa týka maratónu tak okrem chaos štartu pohoda
Ty si nejaký moc múdry
Po každom preteku ide "uklízecí četa", ktorá dá les dokopy. Ja osobne som bol v parte, ktorá čistila greenbike a popri tom sme zbierali obaly od g0lov a iné, keby, že hľadám, nájdem aj fotku, čo sme dávali ako dôkaz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Počasie bolo dobré, okolo 11-12°C. Nepršalo, trochu fúkalo pri krátkych prejazdoch lúk.
Trať - celkovo rýchla. Prvá časť rozbitý asfalt a šotolina. Potom pekné lesné chodníky, hore a aj dole. Dalo sa to vychutnať. Bolo by škoda ísť len jedno kolo
Mne sa trať veľmi páčila.
Celkovo super akcia.
A aby som len nechvalil, tak start a organizacia pri nom bola celkom fraška
Tento rok sa však organizátori prekonali, možno ešte dladiť štart, ale nedá sa všetko hneť.
+aj tých 2x6 km asfaltu malo niečo do seba
+super zjazy
+rýchle single
+výživné výšľapy
+pestrá trať
+celková organizácia
-chaos na štarte (bikeri nevedeli, ktorým smerom sa štartuje)a zorganizovanie ostrého a štartu.
+kvitujem tombolu, nedáva sa draho a málo, ale ujde sa viacerým, aj keď za cenu "lacnej" vecičky
-Ja osobne nemusím takéto rýchle trate, radšej mám "pomalšie"
Len tak zo srandy som to teraz nahrubo naklikal do mapy na cykloservery, naspäť po asfaltke hore pod Čupy a po trati späť - 4,5 km
Tvoje časy: 01:21:44 03:30:32.7, čiže si išiel navyše cca 40 minút, nie hodinu, bolo to v druhom kole (čo celkom nechápem), bol si unavený, kopčeky dosť vysilujú.
Ty si nejaký moc múdry
Po každom preteku ide "uklízecí četa", ktorá dá les dokopy. Ja osobne som bol v parte, ktorá čistila greenbike a popri tom sme zbierali obaly od g0lov a iné, keby, že hľadám, nájdem aj fotku, čo sme dávali ako dôkaz